Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test 25 mIU i 10 mIU
Odpowiedz

Test 25 mIU i 10 mIU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kluseczka1 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2025, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Zrobiłam dzisiaj test 15 dpo (31 DC) przed wczoraj plamienie kilkusekundowe. Wczoraj test był negatywny. Dziś zrobiłam z rana test 25 mIU w ciągu ok 5 sek już zabarwiła się na T. Oczywiście jest widać blada różowa kreskę. Za jakieś pół godz zrobiłam drugi test ale 10 mIU i negatywny. Oczywiście test powtórzę ale dopiero w poniedziałek. Ale którym testem mam się sugerować ? Tym pozytywnym czy tym negatywnym 🫣🫣🥺

• aszin Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2025, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pół godzinie mocz nie był tak skoncentrowany, dlatego test mógł pokazać negatyw. Pozostaje Ci powtórzyć test 🤷🏼‍♀️

Kluseczka1, Hdfs lubią tę wiadomość

Starania od 08.2023
    03.2024 💔

♀ Hashimoto, trombofilia | AMH 5,1
    ♂ Oligoteratozoospermia

01.2026 IVF: ❄️ 4.1.1 ❄️ 3.2.2

24.01.2026 ET 5.1.1 🍀🍍
    5dpt ⏸️ → 7dpt 81,40 → 9dpt 189 → 11dpt 447 → 13dpt 858
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ