X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test 25 mIU i 10 mIU
Odpowiedz

Test 25 mIU i 10 mIU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kluseczka1 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Zrobiłam dzisiaj test 15 dpo (31 DC) przed wczoraj plamienie kilkusekundowe. Wczoraj test był negatywny. Dziś zrobiłam z rana test 25 mIU w ciągu ok 5 sek już zabarwiła się na T. Oczywiście jest widać blada różowa kreskę. Za jakieś pół godz zrobiłam drugi test ale 10 mIU i negatywny. Oczywiście test powtórzę ale dopiero w poniedziałek. Ale którym testem mam się sugerować ? Tym pozytywnym czy tym negatywnym 🫣🫣🥺

• aszin Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pół godzinie mocz nie był tak skoncentrowany, dlatego test mógł pokazać negatyw. Pozostaje Ci powtórzyć test 🤷🏼‍♀️

Kluseczka1, Hdfs lubią tę wiadomość

Starania od 2023r.
    03.24r. 💔💔

♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
    ♂ Oligoteratozoospermia

IVF:
    • 11.25r. → kwalifikacja
    • 01.26r. → start stymulacji
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ