X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test 25 mIU i 10 mIU
Odpowiedz

Test 25 mIU i 10 mIU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kluseczka1 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Zrobiłam dzisiaj test 15 dpo (31 DC) przed wczoraj plamienie kilkusekundowe. Wczoraj test był negatywny. Dziś zrobiłam z rana test 25 mIU w ciągu ok 5 sek już zabarwiła się na T. Oczywiście jest widać blada różowa kreskę. Za jakieś pół godz zrobiłam drugi test ale 10 mIU i negatywny. Oczywiście test powtórzę ale dopiero w poniedziałek. Ale którym testem mam się sugerować ? Tym pozytywnym czy tym negatywnym 🫣🫣🥺

• aszin Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pół godzinie mocz nie był tak skoncentrowany, dlatego test mógł pokazać negatyw. Pozostaje Ci powtórzyć test 🤷🏼‍♀️

Kluseczka1, Hdfs lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Oligoteratozoospermia
    ✔️USG, hormony, posiewy, kariotyp
    ⏳ CFTR, AZF

♂ Clostilbegyt + suple 💊
    🔜 badanie nasienia (11.2025)

Wszystko to, co mam
    to ta nadzieja, że życie mnie poskleja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ