X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test 25 mIU i 10 mIU
Odpowiedz

Test 25 mIU i 10 mIU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kluseczka1 Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Zrobiłam dzisiaj test 15 dpo (31 DC) przed wczoraj plamienie kilkusekundowe. Wczoraj test był negatywny. Dziś zrobiłam z rana test 25 mIU w ciągu ok 5 sek już zabarwiła się na T. Oczywiście jest widać blada różowa kreskę. Za jakieś pół godz zrobiłam drugi test ale 10 mIU i negatywny. Oczywiście test powtórzę ale dopiero w poniedziałek. Ale którym testem mam się sugerować ? Tym pozytywnym czy tym negatywnym 🫣🫣🥺

• aszin Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pół godzinie mocz nie był tak skoncentrowany, dlatego test mógł pokazać negatyw. Pozostaje Ci powtórzyć test 🤷🏼‍♀️

Kluseczka1, Hdfs lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
    ✔️USG, hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
    💊 Clostilbegyt + suple (od 08.2025)

📌 11.2025 badanie nasienia

Wszystko to, co mam
    to ta nadzieja, że życie mnie poskleja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ