test 25 MlU pozytywny a test 10mlu negatywny jak to ??????
-
nick nieaktualny
-
Nie mozna odczytywać testu kilka godzin po. Najlepiej zrób jeszcze raz test jakiś apteczny Np bobo, ewentualnie możesz zrobić badanie beta Hg z kwri i będziesz mieć 100 % pewności. Życze pozytywów !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:09
-
Kasiaczkowa wrote:Nie mozna odczytywać testu kilka godzin po. Najlepiej zrób jeszcze raz test jakiś apteczny Np bobo, ewentualnie możesz zrobić badanie beta Hg z kwri i będziesz mieć 100 % pewności. Życze pozytywów !!
Ale sarenka nie napisała, że odczytała wynik po kilku godzinach tylko, że po kilku godzinach zrobiła kolejnyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cienkie blade kreski to ja miałam mnóstwo razy a w ciąży byłam tylko raz. Proponuję udać się na badanie krwi, które nie pozostawi wątpliwości. Moim zdaniem testy ciążowe "sikane" to w większości przypadków o kant tyłka można rozbić...
livia30 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Sarenka pisałyśmy Ci w innym wątku żebyś dziś już nie testowała a dopiero jutro. Największy poziom bhcg jest w pierwszym porannym moczu i z takiego najlepiej robić test. Nie testuj już dziś, serio, spokojnie zaczekaj do jutra, sama widzisz że testy wychodzą negatywnie. Zrób test jutro z rana. Najlepiej zrobić test beta hcg z krwi, wtedy masz 100% pewności.
Julia 07.2015 -
A a a a a ja to jakoś tak ciągiem przeczytałam 1sarenka111 najlepiej zrobić badanie z krwi. A zauważyłaś np śluz przezroczysty kremowy na bieliźnie? Albo powiększone ciężkie piersi? . Tak jak napisała Vincaminor testy maja to do siebie ze mogą wprowadzać w błąd. Dodatkowo najlepiej robić je rano, pózniej im więcej pijemy tym gonadotropina kosówkowa jest mniej wykrywalna przynajmniej na początku ciąży.
-