X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test ciążowy
Odpowiedz

test ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maltusia Ekspertka

Wysłany: 19 września 2019, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dzisiaj chce go wyrzucić i szok, druga widoczna kreska. Co sądzicie? Miałyście kiedyś tak?
    Ostatni okres miałam 3 sierpnia.

• Seli Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po takim czasie sie nie liczy ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Szpilkka Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być kreska z wyschniecia. Najlepiej bedzie jak zrobisz nowu test z porannego moczu ewentualnie wykonaj badanie krwi ktore da ci 100% pewnosci czarno na bialym. Powodzenia

82dox1hp9jc30rad.png
    gyxwl6d8duuarpfk.png
  • Maltusia Ekspertka

Wysłany: 20 września 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test jeszcze wczoraj popołudniu i wyszła druga blada kreska, a dzisiaj rano powtórzyłam i nic ehh nie rozumiem

Wonderwall lubi tę wiadomość

• Madlene28 Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wiem po sobie, że jak się bardzo chce to zawsze się jakiś cień wypatrzy. Ja już przestałam szukać, bo kiedy faktycznie byłam w ciąży to już na 5 dni przed okresem druga kreska wybiłaby mi oczy 😂 Wszelkie cienie jak dotąd były chyba wytworem mojej wyobraźni. Oczywiście życzę Ci, żeby to była ciąża,ale weź to na spokojnie, bo w tej chwili i tak nie masz na to wpływu. Pozdrawiam

Córeczka - 25.12.2017r.
    Synek- 25.08.2020r.
    25.10.2021r- mamy ❤️

w57v3e3kc4ld4kpi.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 22 września 2019, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maltusia wrote:
    Zrobiłam test jeszcze wczoraj popołudniu i wyszła druga blada kreska, a dzisiaj rano powtórzyłam i nic ehh nie rozumiem

Sorki za polubienie, chciałam cytować. Może robiłaś o innej czułości test i dlatego biel była. A wczensiej o mniejszej czułości i stąd druga kreska. Ile jesteś dni po owulacji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 06:23

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ