X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test ciążowy 11
Odpowiedz

Test ciążowy 11

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nat12 Nowa

Wysłany: 1 czerwca 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie do was, robiłam test ciążowy wieczorem. Mam wrażenie ze kontrolna kreska jest bardzo jasna. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jaki jest tego powód? Całuje mocno

• rozalaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo trafiłaś taki test, że miał mało barwnika, albo mocz był bardzo rozwodniony. Zaleca się robić testy ciążowe z porannego moczu 😊

4 rok starań o pierwsze 👶
    👩 29 | 🧔 30 |
    AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
    🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
    🌟IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
    FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
    🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
    FET 3.02❄️5bb 👎
    FET 3.03❄️4bc + ❄️4bb 👎
    FET 21.07❄️2x4cc 👎
    FET 18.08❄️4bc + ❄️3bb 👎
    Został 1 ❄️
    Nie tracę wiary, bo serce wciąż pragnie.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ