Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test ciążowy 11
Odpowiedz

Test ciążowy 11

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nat12 Nowa

Wysłany: 1 czerwca 2023, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie do was, robiłam test ciążowy wieczorem. Mam wrażenie ze kontrolna kreska jest bardzo jasna. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jaki jest tego powód? Całuje mocno

• rozalaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo trafiłaś taki test, że miał mało barwnika, albo mocz był bardzo rozwodniony. Zaleca się robić testy ciążowe z porannego moczu 😊

starania o pierwsze👶 od 2022r
    👩 30 | 🧔 31 |
    IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
    FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
    IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
    FET 3.02.25❄️5bb 👎
    FET 3.03.25❄️4bc + ❄️4bb 👎
    FET 21.07.25❄️2x4cc 👎
    FET 18.08.25❄️4bc + ❄️3bb 👎
    FET 30.04.26 ❄️4bb
    7dpt II - hcg - 26,0 -> 9 dpt - 36,94 ->11 dpt - 82,28 ->13 dpt - 114,23mIU/ml -> 15 dpt - 223,48 ->18 dpt - 773,78
    -> 20 dpt - 1083,34 -> 22 dpt - 1291,31 ...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ