Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test ciążowy AMIL - opinie
Odpowiedz

test ciążowy AMIL - opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłyscie? ja teraz 3 sztuki i na wszystkich wyszła blada ale cieńsza druga kreska po ok 10 minutach kreske widac ale jest dużo ciensza , czy ten test jest wiarygodny? czy moze zawsze na nim jest ta druga jasna cienka kreska? prosze o opinie

• sowa28 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wydaje mi się, że 3 testy pokazują błąd. Ja oczywiście nie wytrzymałam do terminu @ i zrobiłam test Amil dzisiaj - pokazał tylko 1 kreskę. Niestety. Myślę, że teraz w Twoim przypadku czas na badanie krwi i będzie ok :-)

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nic ci sie nie pokazało?, ja sie obawiam ze wadliwa partia czy cos, małe mam szanse na ciaze w tym cyklu stad moje niedowierzanie i sceptycyzm nawet ak wysechl to ci nic nie pokazał??

• sowa28 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Jeszcze teraz sprawdziłam dla Ciebie specjalnie ;-) robiłam rano i nawet cienia cienia nie ma aktualnie. Dla pewności zrób badania.

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyna pewnosc to badanie z krwi lub moczu w laboratorium.

• Emiśka Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Amil wychodził pozytywny na początku ciąży ale kreska była meega blada w porównaniu do tej która się pokazywała np na Pink Test.

http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ