X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test ciążowy AMIL - opinie
Odpowiedz

test ciążowy AMIL - opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłyscie? ja teraz 3 sztuki i na wszystkich wyszła blada ale cieńsza druga kreska po ok 10 minutach kreske widac ale jest dużo ciensza , czy ten test jest wiarygodny? czy moze zawsze na nim jest ta druga jasna cienka kreska? prosze o opinie

• sowa28 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wydaje mi się, że 3 testy pokazują błąd. Ja oczywiście nie wytrzymałam do terminu @ i zrobiłam test Amil dzisiaj - pokazał tylko 1 kreskę. Niestety. Myślę, że teraz w Twoim przypadku czas na badanie krwi i będzie ok :-)

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nic ci sie nie pokazało?, ja sie obawiam ze wadliwa partia czy cos, małe mam szanse na ciaze w tym cyklu stad moje niedowierzanie i sceptycyzm nawet ak wysechl to ci nic nie pokazał??

• sowa28 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Jeszcze teraz sprawdziłam dla Ciebie specjalnie ;-) robiłam rano i nawet cienia cienia nie ma aktualnie. Dla pewności zrób badania.

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyna pewnosc to badanie z krwi lub moczu w laboratorium.

• Emiśka Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Amil wychodził pozytywny na początku ciąży ale kreska była meega blada w porównaniu do tej która się pokazywała np na Pink Test.

http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ