Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne test ciążowy AMIL - opinie
Odpowiedz

test ciążowy AMIL - opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłyscie? ja teraz 3 sztuki i na wszystkich wyszła blada ale cieńsza druga kreska po ok 10 minutach kreske widac ale jest dużo ciensza , czy ten test jest wiarygodny? czy moze zawsze na nim jest ta druga jasna cienka kreska? prosze o opinie

• sowa28 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wydaje mi się, że 3 testy pokazują błąd. Ja oczywiście nie wytrzymałam do terminu @ i zrobiłam test Amil dzisiaj - pokazał tylko 1 kreskę. Niestety. Myślę, że teraz w Twoim przypadku czas na badanie krwi i będzie ok :-)

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nic ci sie nie pokazało?, ja sie obawiam ze wadliwa partia czy cos, małe mam szanse na ciaze w tym cyklu stad moje niedowierzanie i sceptycyzm nawet ak wysechl to ci nic nie pokazał??

• sowa28 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Jeszcze teraz sprawdziłam dla Ciebie specjalnie ;-) robiłam rano i nawet cienia cienia nie ma aktualnie. Dla pewności zrób badania.

cbyga1h.png
    h0b9tl5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyna pewnosc to badanie z krwi lub moczu w laboratorium.

• Emiśka Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Amil wychodził pozytywny na początku ciąży ale kreska była meega blada w porównaniu do tej która się pokazywała np na Pink Test.

http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ