X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test IMK i prośba o emaila do dr Pasnika
Odpowiedz

Test IMK i prośba o emaila do dr Pasnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agaaaa Znajoma

Wysłany: 12 października 2020, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, byłam kilka dni temu na wizycie i dr Pasnika, dostałam wczoraj wynik testu IMK i mam bardzo podwyższone limfocyty T ponad 600 % gdzie norma to 60 - 82, bardzo się martwię co to może oznaczać. Czy mogłabym prosić o e-mail do dr Pasnika, następna wizytę mam dopiero w grudniu a niestety nie pomyślałam aby poprosić doktora o e-mail 😕

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 22:01

15.11 I IUI 🙁
    9.12 II IUI ... ?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ