Test owulacyjny ,kiedy współżyć
-
Najlepiej przed owulacją współżyć,gdyż plemniki mogą przeżyć kilka dni. Jak dziś wyszedł pozytyw to najlepiej byłoby dziś i jutro,ale skoro owulacja może być jutro to może akurat jutro się poszczęści👩⚖️30 lat
❣️starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪FSH 6.98 mIU/ml
LH 5.9 mIU/ml
Progesteron 0.9 ng/ml
Estradiol 42.8 pg/ml
AMH 0.81 -
a_aandzela wrote:Najlepiej przed owulacją współżyć,gdyż plemniki mogą przeżyć kilka dni. Jak dziś wyszedł pozytyw to najlepiej byłoby dziś i jutro,ale skoro owulacja może być jutro to może akurat jutro się poszczęści
A myślisz,że od czwartku mogły przetrwać? Czy to już za długo?
Śluz płodny mam od wczoraj a dziś dużo więcej go było także tak obstawiam dziś/jutro owulacje
Wariuje już powoli a moj partner nie grzeszy libido.. I tak sie motam -
Teraz mi wpadło do głowy żeby dodać że ten test który zrobiłam to zrobiłam go tylko dziś , ze względu na ten śluz, byłam ciekawa i zrobiłam tak o no i wyszedł pozytyw , wcześniej nie robiłam żadnego
Ale słyszałam że pik można mieć tylko raz więc chyba nie jest możliwe żeby ten pozytyw był już np wczoraj? -
Ja kiedyś sprawdzałam do pierwszego pozytywnego, a teraz sprawdzam jeszcze kilka dni po i pozytywny utrzymuje się jeszcze ze 2 dni. Ale jeden jest taki wyjątkowo ciemny i pokrywa się to mniej więcej z monitoringiem u lekarza. Myślę że jak zrobiłaś tylko jeden to ciężko powiedzieć czy to któryś czy dopiero pierwszy pozytyw.
Plemniki mogą przeżyć 5 (a u rekordzistów 7) dni, ale to wszystko zależy od ich ruchliwości itp.
Innymi słowy, loteria może będzie z tego ciąża, a może się nie udało, dowiesz się za dwa tygodnie.
A jeśli dzisiaj się nie uda to nic na siłę, pamiętaj że Twoje nerwy i nerwy partnera (zwłaszcza jeśli ma słabe libido) mogą obniżyć szanse na sukces bardziej niż fakt, że starania odbyły się tylko raz czasem wystarczy aż tyle!3cs 🤞🏻⏳
👧 33 👦🏻 35
👧 Hashimoto (Euthyrox 50), wahania cukru
Suplementacja: Fertisim, Omega 3, Wit D (Solderol), Koenzym Q10, Magnez, Trisulin, Jod, Kwas foliowy
👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie 🆗
Suplementacja: Fertisim, Omega 3, ostropest -
Szamanka wrote:Ja kiedyś sprawdzałam do pierwszego pozytywnego, a teraz sprawdzam jeszcze kilka dni po i pozytywny utrzymuje się jeszcze ze 2 dni. Ale jeden jest taki wyjątkowo ciemny i pokrywa się to mniej więcej z monitoringiem u lekarza. Myślę że jak zrobiłaś tylko jeden to ciężko powiedzieć czy to któryś czy dopiero pierwszy pozytyw.
Plemniki mogą przeżyć 5 (a u rekordzistów 7) dni, ale to wszystko zależy od ich ruchliwości itp.
Innymi słowy, loteria może będzie z tego ciąża, a może się nie udało, dowiesz się za dwa tygodnie.
A jeśli dzisiaj się nie uda to nic na siłę, pamiętaj że Twoje nerwy i nerwy partnera (zwłaszcza jeśli ma słabe libido) mogą obniżyć szanse na sukces bardziej niż fakt, że starania odbyły się tylko raz czasem wystarczy aż tyle!
Masz racje,także mam nadzieję,że uda mi sie zapanować nad myślami i nerwami
Zostało czekać -
morganit wrote:Hej dziewczyny:)
Udało się wczoraj „świętować” pozytywny test
Dziś zrobiłam o podobnej godzinie i wyszedł już negatywny,kreska testowa się pojawia ale mniej intensywna
Myślicie że seks z wczoraj starczy? Dzis juz sobie darować?
Jak masz możliwość i chęci to można dziś również2 cs 11/24 cb 💔
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez -