X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test robiony w dzień miesiączki
Odpowiedz

Test robiony w dzień miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nicki2096 Nowa

Wysłany: 6 lutego, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w niedzielę (04.02) wstałam trochę później i zamiast śniadania zjadłam obiad to był schabowy od razu zrobiło mi się niedobrze i wszystko wymiotowałam więc od razu pomyślałam, że to może być ciąża zrobiłam test lecz wyszedł negatywny wczoraj (06.02) powinnam dostać okres więc też zrobiłam test bo z tego co czytałam to jest najbardziej wiarygodny w dzień spodziewanej miesiączki ale też wyszedł negatywny jednak okresu nadal nie dostałam, a mam regularny nie wiem czy to ze stresu ale innych objawów nie widzę i wymioty też już się nie powtórzyły może jedynie mam lekko czulszy węch ale nie wiem czy sobie nie wkręcam

• świtezianka Autorytet

Wysłany: 7 lutego, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj mdłości w ciąży nie pojawiają się tak błyskawicznie. Niestety to raczej nie ciąża, bo test powinien już coś pokazać. Jeśli jesteś niecierpliwa i nie chcesz czekać na okres, to po prostu zbadaj sobie beta hcg z krwi i będziesz wszystko wiedziała :)

Chesterka1124 lubi tę wiadomość

29.01.2024: ⏸️
    Wynik NIFTY: zdrowy chłopczyk 💙

7.10.2024: Witaj na świecie, Julianku, mój ukochany synku ❤️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ