Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test robiony w dzień miesiączki
Odpowiedz

Test robiony w dzień miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nicki2096 Nowa

Wysłany: 6 lutego, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w niedzielę (04.02) wstałam trochę później i zamiast śniadania zjadłam obiad to był schabowy od razu zrobiło mi się niedobrze i wszystko wymiotowałam więc od razu pomyślałam, że to może być ciąża zrobiłam test lecz wyszedł negatywny wczoraj (06.02) powinnam dostać okres więc też zrobiłam test bo z tego co czytałam to jest najbardziej wiarygodny w dzień spodziewanej miesiączki ale też wyszedł negatywny jednak okresu nadal nie dostałam, a mam regularny nie wiem czy to ze stresu ale innych objawów nie widzę i wymioty też już się nie powtórzyły może jedynie mam lekko czulszy węch ale nie wiem czy sobie nie wkręcam

• świtezianka Autorytet

Wysłany: 7 lutego, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj mdłości w ciąży nie pojawiają się tak błyskawicznie. Niestety to raczej nie ciąża, bo test powinien już coś pokazać. Jeśli jesteś niecierpliwa i nie chcesz czekać na okres, to po prostu zbadaj sobie beta hcg z krwi i będziesz wszystko wiedziała :)

Chesterka1124 lubi tę wiadomość

29.01.2024: ⏸️
    Wynik NIFTY: zdrowy chłopczyk 💙

7.10.2024: Witaj na świecie, Julianku, mój ukochany synku ❤️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ