X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test robiony w dzień miesiączki
Odpowiedz

Test robiony w dzień miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nicki2096 Nowa

Wysłany: 6 lutego 2024, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w niedzielę (04.02) wstałam trochę później i zamiast śniadania zjadłam obiad to był schabowy od razu zrobiło mi się niedobrze i wszystko wymiotowałam więc od razu pomyślałam, że to może być ciąża zrobiłam test lecz wyszedł negatywny wczoraj (06.02) powinnam dostać okres więc też zrobiłam test bo z tego co czytałam to jest najbardziej wiarygodny w dzień spodziewanej miesiączki ale też wyszedł negatywny jednak okresu nadal nie dostałam, a mam regularny nie wiem czy to ze stresu ale innych objawów nie widzę i wymioty też już się nie powtórzyły może jedynie mam lekko czulszy węch ale nie wiem czy sobie nie wkręcam

• świtezianka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2024, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj mdłości w ciąży nie pojawiają się tak błyskawicznie. Niestety to raczej nie ciąża, bo test powinien już coś pokazać. Jeśli jesteś niecierpliwa i nie chcesz czekać na okres, to po prostu zbadaj sobie beta hcg z krwi i będziesz wszystko wiedziała :)

Chesterka1124 lubi tę wiadomość

7.10.2024: Na świat przyszedł mój ukochany synek 🩵

17.10.2025: ⏸️ - totalna niespodzianka 🙈

18.10: beta – 95,55 mIU/ml
    20.10: beta – 267,47 mIU/ml
    22.10: beta – 721,83 mIU/ml
    14.10: beta - 2081,28 mIU/ml

age.png

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ