X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne testosteron
Odpowiedz

testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam pytanie czy znacie jakieś naturalne sposoby obniżenia testosteronu bo wynik mam 79,2 a granica to 14-76 i teraz sie zastanawiam czy przez to nie mogę zajść w ciążę dziekuje za odpowiedzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUZ JEST PODOBNY WATEK :) KORZEN LUKRECJI, OCET JABLKOWY NA OBNIZENIE. https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/za-wysoki-testosteron,1852.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 22:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję za wiadomość pozdrawiam

Anna255 lubi tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    Witam mam pytanie czy znacie jakieś naturalne sposoby obniżenia testosteronu bo wynik mam 79,2 a granica to 14-76 i teraz sie zastanawiam czy przez to nie mogę zajść w ciążę dziekuje za odpowiedzi
    Zapytaj Weroniki86 ona o tym kiedyś gdzieś pisała. Na pewno Ci coś poradzi :)

Ja chyba jestem odmieńcem bo testosteron wolny mam dużo poniżej normy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 11:55

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ