X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne testosteron
Odpowiedz

testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam pytanie czy znacie jakieś naturalne sposoby obniżenia testosteronu bo wynik mam 79,2 a granica to 14-76 i teraz sie zastanawiam czy przez to nie mogę zajść w ciążę dziekuje za odpowiedzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUZ JEST PODOBNY WATEK :) KORZEN LUKRECJI, OCET JABLKOWY NA OBNIZENIE. https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/za-wysoki-testosteron,1852.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 22:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję za wiadomość pozdrawiam

Anna255 lubi tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    Witam mam pytanie czy znacie jakieś naturalne sposoby obniżenia testosteronu bo wynik mam 79,2 a granica to 14-76 i teraz sie zastanawiam czy przez to nie mogę zajść w ciążę dziekuje za odpowiedzi
    Zapytaj Weroniki86 ona o tym kiedyś gdzieś pisała. Na pewno Ci coś poradzi :)

Ja chyba jestem odmieńcem bo testosteron wolny mam dużo poniżej normy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 11:55

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ