Testowanie
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny jestem tu nowa przeglądałam już wiele wpisów, ale chciałabym zapytać jak to jest u was.
Jestem po poronieniu przez niski progresteon..
Biorę duphaston na uregulowanie cyklu, od 14do25dnia cyklu
Kiedy wykonać test aby wyszedł dodatni? Albo zrobić betę hcg w tym ostatnim dniu brania dupka czy nie będzie to za wcześnie? Boje się ze mogę znowu poronic przez spadek, a test może być wykonany za szybko. Pozdrawiam:)))) -
Marysiamarysia97 wrote:Hej Dziewczyny jestem tu nowa przeglądałam już wiele wpisów, ale chciałabym zapytać jak to jest u was.
Jestem po poronieniu przez niski progresteon..
Biorę duphaston na uregulowanie cyklu, od 14do25dnia cyklu
Kiedy wykonać test aby wyszedł dodatni? Albo zrobić betę hcg w tym ostatnim dniu brania dupka czy nie będzie to za wcześnie? Boje się ze mogę znowu poronic przez spadek, a test może być wykonany za szybko. Pozdrawiam:)))) -
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:A masz potwierdzoną owulację w 12-13dc?
Czy jesli przypada na 14 dnia ow może się zablokować czytałam ze blokuje się od dawki przekroczonej 30 mg
Ja mam dawkę 10 mg 2x dziennieAna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarysiamarysia97 wrote:W tym miesiącu miałam owulacje od razu po @ 7 dnia cyklu. Potwierdzonej nie mam lekarz nie robił dodatkowych badań po prostu kazał brać dupka na uregulowanie cyklu i zalecił od 14dnia
Czy jesli przypada na 14 dnia ow może się zablokować czytałam ze blokuje się od dawki przekroczonej 30 mg
Ja mam dawkę 10 mg 2x dziennie
Jeśli możesz to zrob monitoring
Wtedy widać czy jest pęcherzyk czy pękł itp
-
Marysiamarysia97 wrote:W tym miesiącu miałam owulacje od razu po @ 7 dnia cyklu. Potwierdzonej nie mam lekarz nie robił dodatkowych badań po prostu kazał brać dupka na uregulowanie cyklu i zalecił od 14dnia
Ja mam dawkę 10 mg 2x dziennie -