X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testy Lh
Odpowiedz

Testy Lh

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Muszka.ka Nowa

Wysłany: 5 marca 2022, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Chciałabym zapytać o wasze zdanie na temat testów LH. Staramy się z narzeczonym o dzidzie...wcześniej testy owulacyjne mnie stresowały i nigdy nir wykonałam ich przez cały cykl od A do Z...natomiast w cyklu w lutym wykonałam i wydaje mi się,że wyszedl pozytywny
    W 10 i 11dc były dwie wyraźne kreski, zwłaszcza w 11 dc. Według kalendarzyka powinnam mieć owulacje 13 dc. Jak interpretujecie te testy? Jeśli są dwie wyraźne kredki oznacza pozytyw ? Czy muszą być tak samo ciemne obie kreski. Jak to było u was?
    Za dwa dni powinnam dostać @ nie odczuwam totalnie nic, od czasu do czasu boli brzuch, ale to 1 do 2 razy w ciągu dnia przez minute. Zawsze bolały mnie piersi przed @ teraz spokój. Mam również brak wydzieliny co zawsze u mnie zapowiadało @...
    Napiszcie proszę jak było uWas.
    Ściskam mocno Kobietki.

• Betty30 Nowa

Wysłany: 5 marca 2022, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zawsze ciężko było korzystać z tych „paskowych” - natomiast pozytywny był wtedy gdy kreska testowa była conajmniej tak ciemna jak ta pierwsza - negatywny był wtedy gdy była jaśniejsza - ale mimo to dalej widoczna.
    Dlatego przerzuciłam się na testy cyfrowe clearblue

Muszka.ka lubi tę wiadomość

• Babulka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2022, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obie kreski muszą być przynajmniej tak samo ciemne. Wtedy po ok 24-36h wystąpi owulacja :)

Muszka.ka lubi tę wiadomość

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ