X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testy Owu
Odpowiedz

Testy Owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam duzy problem i potrzebuje pomocy. Otoz od niedzieli testy owulacyjne wychodza pozytywne. O czym to moze swiadczyc? Martwi mnie to...

• Lucy91 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczy się ten który jest pierwszy :-)

Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Mam duzy problem i potrzebuje pomocy. Otoz od niedzieli testy owulacyjne wychodza pozytywne. O czym to moze swiadczyc? Martwi mnie to...
    zrob test czy w ciazy nie jestes.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ