X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testy owulacyjne-prośba o pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Testy owulacyjne-prośba o pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lucie23 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny
    Jestem tu nowa i to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi.
    Poniżej wklejam zdjęcie moich testów z wczoraj i dziś (oba robiłam ok. godziny 17).
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9255a1a6273b0706.html

Przyznaję, że mam kłopot z ich interpretacją. Czy któryś z nich jest pozytywny? Czy to normalne, że testy dwa dni pod rząd wyglądają prawie tak samo? Zaznaczę, że to mój 12 i 13 dc przy cyklach 30-31 dniowych...
    Z góry dziękuję za Waszą pomoc w interpretacji.

• Cranberry Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm w sumie jak masz regularne cykle to trochę za szybko na owulację.
    Jak kupiłam testy pierwszy raz to test robiłam w dzień 100% niepłodny żeby widzieć co pokaże i mieć porównanie :) Fakt - mam testy innej firmy i u mnie pokazuje przed owulacją sporo ciemniejszą kreskę od tej kontrolnej , ale co firma to inaczej.
    Proponuje dla spokoju sie poprzytulać dzisiaj i dalej robić testy żeby je wyczuć :)

lucie23 lubi tę wiadomość

c55fdqk3kdbgplqm.png
  • lucie23 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ