Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testy owulacyjne-prośba o pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Testy owulacyjne-prośba o pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lucie23 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny
    Jestem tu nowa i to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi.
    Poniżej wklejam zdjęcie moich testów z wczoraj i dziś (oba robiłam ok. godziny 17).
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9255a1a6273b0706.html

Przyznaję, że mam kłopot z ich interpretacją. Czy któryś z nich jest pozytywny? Czy to normalne, że testy dwa dni pod rząd wyglądają prawie tak samo? Zaznaczę, że to mój 12 i 13 dc przy cyklach 30-31 dniowych...
    Z góry dziękuję za Waszą pomoc w interpretacji.

• Cranberry Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm w sumie jak masz regularne cykle to trochę za szybko na owulację.
    Jak kupiłam testy pierwszy raz to test robiłam w dzień 100% niepłodny żeby widzieć co pokaże i mieć porównanie :) Fakt - mam testy innej firmy i u mnie pokazuje przed owulacją sporo ciemniejszą kreskę od tej kontrolnej , ale co firma to inaczej.
    Proponuje dla spokoju sie poprzytulać dzisiaj i dalej robić testy żeby je wyczuć :)

lucie23 lubi tę wiadomość

c55fdqk3kdbgplqm.png
  • lucie23 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ