X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testy owulacyjne-prośba o pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Testy owulacyjne-prośba o pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lucie23 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny
    Jestem tu nowa i to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi.
    Poniżej wklejam zdjęcie moich testów z wczoraj i dziś (oba robiłam ok. godziny 17).
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9255a1a6273b0706.html

Przyznaję, że mam kłopot z ich interpretacją. Czy któryś z nich jest pozytywny? Czy to normalne, że testy dwa dni pod rząd wyglądają prawie tak samo? Zaznaczę, że to mój 12 i 13 dc przy cyklach 30-31 dniowych...
    Z góry dziękuję za Waszą pomoc w interpretacji.

• Cranberry Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm w sumie jak masz regularne cykle to trochę za szybko na owulację.
    Jak kupiłam testy pierwszy raz to test robiłam w dzień 100% niepłodny żeby widzieć co pokaże i mieć porównanie :) Fakt - mam testy innej firmy i u mnie pokazuje przed owulacją sporo ciemniejszą kreskę od tej kontrolnej , ale co firma to inaczej.
    Proponuje dla spokoju sie poprzytulać dzisiaj i dalej robić testy żeby je wyczuć :)

lucie23 lubi tę wiadomość

c55fdqk3kdbgplqm.png
  • lucie23 Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ