Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testy owulacyjny pozytywne przez cały cykl
Odpowiedz

Testy owulacyjny pozytywne przez cały cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiosenkaa Nowa

Wysłany: 13 lutego 2019, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Od sierpnia 2018 staramy się o dziecko, do tej pory bezskutecznie. Czytając różne fora i artykuły zaopatrzylam się w testy owulacyjny, owulacja była, odczuwam momenty owulacji, śluz owulacyjny jednak pomimo tego nie mogę zajść w ciążę. W tym miesiącu odpuściłam temat mierzenia temperatury, ale poprzednie cykle wychodziło mi że przed owulacja temperatura na 36.3, po owulacji 36.8. W tym miesiącu robiłam testy owulacyjny, owulacja również była. Jednak tydzień temu zaczął boleć mnie jajnika, a słyszałam o podwójnej owulacji więc zrobiłam test i o dziwo, wyszedł pozytywny. Okres dostałam 3 dni później niż normalnie, temperatura w dniu miesiączki 36.5 test owulacyjny pozytywny. Zamiast krwi, mam brązowa wydzieliny. Czy to coś z hormonami??

• AleksandraKF Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2019, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może implatacja zarodka :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ