X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tętno płodu
Odpowiedz

Tętno płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ami31 Przyjaciółka

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny! 🤰🏽🥰
    Piszę do Was bo szukam pocieszenia nie wiem co mam myśleć .. , bardzo się boję i martwię. W 12 w 5 d tętno płodu wynosiło 145 uderzeń na minutę dziś jestem w 14 w 5 dniu i wynosiło 135 uderzeń na minutę. Moje pytanie jest takie czy któraś z was miała podobnie albo wiecie co mogę zrobić, aby podnieść tętno dziecka ?? 😭😥 A może słyszałyście tutaj na forum o podobnym przypadku.

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami31 wrote:
    Cześć dziewczyny! 🤰🏽🥰
    Piszę do Was bo szukam pocieszenia nie wiem co mam myśleć .. , bardzo się boję i martwię. W 12 w 5 d tętno płodu wynosiło 145 uderzeń na minutę dziś jestem w 14 w 5 dniu i wynosiło 135 uderzeń na minutę. Moje pytanie jest takie czy któraś z was miała podobnie albo wiecie co mogę zrobić, aby podnieść tętno dziecka ?? 😭😥 A może słyszałyście tutaj na forum o podobnym przypadku.
    A po co ty chcesz podnosić tętno dziecka? Przecież ono po 10 tc zaczyna mieć właśnie koło 120/130

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Ami31 Przyjaciółka

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poważnie ?? Z tego co lekarz mi mówił powinno być od 150 uderzeń na minutę.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że więcej odpowiedzi znajdziesz na działach ciążowych, jak "w ciąży - ogólnie".

Księgowa, Ami31 lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019

29♀️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾9 stymulacji letrozolem❌

34♂️
    ◾chwiejna ilość i koncentracja 🪱
    ◾MSOME: 0% + 1% 👎🏻

07.2024 puste jaja płodowe 💔💔

✨IVF
    1. IMSI:
    27.02 start stymulacji
    12.03 💉20 🥚-> 6MII + 11 GV (IVM: 7MII) - 12 zapłodnień - 1❄️
    15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1

2. IMSI + Fertile chip
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉19 🥚 -> 14 MII 🍀

Najwięcej o robieniu dzieci wiedzą Ci, którym nie wychodzi. To chyba nie tak powinno być.
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2024, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami31 wrote:
    Poważnie ?? Z tego co lekarz mi mówił powinno być od 150 uderzeń na minutę.
    No to skoro lekarz ci tak powiedział to powinien ci też powiedzieć jak podnieść tętno
    Przecież to dziecko mogło odpoczywać

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ