X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tętno płodu
Odpowiedz

Tętno płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ami31 Przyjaciółka

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny! 🤰🏽🥰
    Piszę do Was bo szukam pocieszenia nie wiem co mam myśleć .. , bardzo się boję i martwię. W 12 w 5 d tętno płodu wynosiło 145 uderzeń na minutę dziś jestem w 14 w 5 dniu i wynosiło 135 uderzeń na minutę. Moje pytanie jest takie czy któraś z was miała podobnie albo wiecie co mogę zrobić, aby podnieść tętno dziecka ?? 😭😥 A może słyszałyście tutaj na forum o podobnym przypadku.

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami31 wrote:
    Cześć dziewczyny! 🤰🏽🥰
    Piszę do Was bo szukam pocieszenia nie wiem co mam myśleć .. , bardzo się boję i martwię. W 12 w 5 d tętno płodu wynosiło 145 uderzeń na minutę dziś jestem w 14 w 5 dniu i wynosiło 135 uderzeń na minutę. Moje pytanie jest takie czy któraś z was miała podobnie albo wiecie co mogę zrobić, aby podnieść tętno dziecka ?? 😭😥 A może słyszałyście tutaj na forum o podobnym przypadku.
    A po co ty chcesz podnosić tętno dziecka? Przecież ono po 10 tc zaczyna mieć właśnie koło 120/130

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Ami31 Przyjaciółka

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poważnie ?? Z tego co lekarz mi mówił powinno być od 150 uderzeń na minutę.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2024, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że więcej odpowiedzi znajdziesz na działach ciążowych, jak "w ciąży - ogólnie".

Księgowa, Ami31 lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
    30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
    11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
    20.08 4mm 🥨 i 💓
    9.09 2,86cm i 178💓
    29.09 prenatalne, 7,1cm ryzyka niskie🍀
    preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2024, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami31 wrote:
    Poważnie ?? Z tego co lekarz mi mówił powinno być od 150 uderzeń na minutę.
    No to skoro lekarz ci tak powiedział to powinien ci też powiedzieć jak podnieść tętno
    Przecież to dziecko mogło odpoczywać

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ