X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torbiel po stymulacji clo
Odpowiedz

Torbiel po stymulacji clo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2020, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mam problem, bo jestem na drugim cyklu stymulowanym clo i dzisiaj (7d po owu) byłam na monicie u innego lekarza niż prowadzący i jest na lewym jajniku torbiel (A w dzień zastrzyku ovitrelle) było tam kilka małych pęcherzyków, bez dominującego. Natomiast w prawym (gdzie był jeden pecherzyk) nie było śladu po owulacji (brak cialka zoltego). Lekarz zalecił to skonsultować to z moim bo od kolejnej środy znowu mam brać clo, a ewidentnie mi to szkodzi, a nie pomaga.
    Czy któraś miała podobny problem?czy zalecana jest kolejna stymulacja w momencie powstania torbieli?czy o owulacji zawsze świadczy obecność cialka żółtego czy może to nie ma albo można pomylić z Torbiela?

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ