Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torbiel po stymulacji clo
Odpowiedz

Torbiel po stymulacji clo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2020, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mam problem, bo jestem na drugim cyklu stymulowanym clo i dzisiaj (7d po owu) byłam na monicie u innego lekarza niż prowadzący i jest na lewym jajniku torbiel (A w dzień zastrzyku ovitrelle) było tam kilka małych pęcherzyków, bez dominującego. Natomiast w prawym (gdzie był jeden pecherzyk) nie było śladu po owulacji (brak cialka zoltego). Lekarz zalecił to skonsultować to z moim bo od kolejnej środy znowu mam brać clo, a ewidentnie mi to szkodzi, a nie pomaga.
    Czy któraś miała podobny problem?czy zalecana jest kolejna stymulacja w momencie powstania torbieli?czy o owulacji zawsze świadczy obecność cialka żółtego czy może to nie ma albo można pomylić z Torbiela?

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ