X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Toruń/Bydgoszcz
Odpowiedz

Toruń/Bydgoszcz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulinaTorun Nowa

Wysłany: 13 kwietnia 2024, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Czy są tu dziewczyny leczące się w Gamecie lub Invicta w Bydgoszczy? Chętnie nawiążę kontakt:)

• Ola.123 Nowa

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) my właśnie w tym tygodniu byliśmy na badaniach w Invicta i czekamy teraz na pierwszą wizytę. Miałam nadzieję, że wszystkie wyniki będą w porządku i okaże się, że musimy po prostu być cierpliwi, ale niestety... Próbuję się nie nakręcać i cierpliwie zaczekać na interpretację. A czy Ty jesteś w trakcie leczenia w którejś z tych klinik?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ