X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne trądzik różowaty
Odpowiedz

trądzik różowaty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuję coś sprawdzonego na trądzik różowaty. Co polecacie?

• zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam na pewno hydrolat oczarowy , przed zastosowaniem na skórę zaleca się rozcieńczenie z wodą w proporcjach 1:1. Przeznaczony dla cery dojrzałej, mieszanej, naczynkowej, tłustej, trądzikowej. Działa nawilżająco, odświeżająco, posłoneczne SOS, zmniejszająco rozszerzone pory, łagodząco, na zmiany naczynkowe, łagodząco na zmiany trądzikowe. Z kosmetyków, ktore możesz dorwac w sklepie polecam poczytać sobie o Acne rose. Bardzo dobra seria kosmetyków naturalnych, które przynajmniej u mnie daja świetne działanie w walce z trądzikiem rózowatym.
    https://zabrze.com.pl/is,kosmetyki-na-tradzik-rozowaty---dzialaja,270925,918910.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 09:00

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ