Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Oooo to też moje marzenie.
W ogóle? W jakich krajach/miejscach jesteście zakochane, chcecie tam wrócić? Jakie miejsca zrobiły na Was największe wrażenie?
Ja kocham Włochy. Chciałabym jeszcze pojechać na Sycylię. A marzy mi się Norwegia i Stany Zjednoczone -
nick nieaktualnyMarti29 wrote:Ja kocham Włochy. Chciałabym jeszcze pojechać na Sycylię. A marzy mi się Norwegia i Stany Zjednoczone
Tez bym chciała do Stanów. Mój ukochany ma tam siostrę wiec okazje mam, może kiedyś jak będę mieć więcej środkówMarti29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na nas największe wrażenie zrobiła teneryfa 😍 wulkan na środku wyspy robi robotę + bardzo roznorodne krajobrazy , od bujnej roślinności , przez suche tereny aż po krajobraz ksiezycowy czy nawet marsjanski
OdpuszczonaNona, Nynka, Kitka_87, MałaMi90 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was ma problem z trądzikiem? U mnie problemy zaczęły się po odstawieniu tabletek anty pół roku temu. Początkowo to były 2-3 kostki głównie na plecach, ale ten cykl to już jest dramat. Całe plecy mam posypane, na twarzy i dekolcie też się pojawiają. Jak u nastolatki 🙈 macie jakieś magiczne sposoby?
-
nick nieaktualny
-
Zyzia wrote:Barcelona. Mogłabym się nią szlajać bez końca, i to najlepiej wiosną nocą
Oj,tak,ja też uwielbiam Barcelonę😍w ostatnie wakacje byłam z mężem i synem,ale nie mieli siły "szlajać"się ze mną tymi urokliwymy uliczkami😐Zwiedziliśmy kilka miejsc,a ja chciałam jeszcze "chłonąć"to miejsce.
A drugi to Rzym,cudowne miejsce,kiedys bylismy z mężem ale tylko półtora dnia,na pewno jeszcze kiedyś tam wrócę!😁
Wiecie co,brałam tylko 2 dni wiesiołek i przestałam jak zaczął się problem z zębem,a dzisiaj piękny płodny śluz,a jak na złość musimy ten cykl odpuścić😡
A na dodatek podobno chirurg nie wystawi mi zwolnienia lekarskiego tylko jakieś oświadczenie..A ja dzis nie poszłam do pracy bo jeszcze troche boli i opuchnięta jestem.Wychodzi na to,że jak dziś wyrwą mi tego zęba,to na jutro nie dostanę zwolnienia.No porażka🤬Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 13:05
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:o tak Teneryfa super. Ja Majorke, Teneryfe podciągam pod kategorie Hiszpania tak jak Sycylie pod WŁochy-przecudowne wszyyystkie
o taak zgadzam się
z Wloch jeszcze niedoceniana Apulia- mega.
a z Hiszpanii tez bylismy na majorce a z kontynentu to na costa brava plus barcelona.
podobne klimety lubimy😀OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joan wrote:Dziewczyny, mam pytanie ?
Jak cycki bolą przed @ to dobrze czy źle ?
Mnie nigdy nie bolą przed @ dlatego jak zaczynają to wiem, że coś się dzieje01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyMarti29 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was ma problem z trądzikiem? U mnie problemy zaczęły się po odstawieniu tabletek anty pół roku temu. Początkowo to były 2-3 kostki głównie na plecach, ale ten cykl to już jest dramat. Całe plecy mam posypane, na twarzy i dekolcie też się pojawiają. Jak u nastolatki 🙈 macie jakieś magiczne sposoby?
Też mnie wyrzuciło, za każdym razem jak odstawiałam anty, a robiłam to kilka razy mnie tak sypało. Musisz to przetrwać.
Poleć naturalną pielęgnację, aczkolwiek to hormony się normują więc będzie to tak wyglądać jakiś czas.Marti29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykic83 wrote:sprostowanie co do treningów:
brzuszków jedynie w ciąży nie można robić
Właśnie chodzi o to, że jeśli ktoś nie ma mocnych mięśni dna miednicy na długi czas przed staraniami to można doprowadzić do tłoczni brzusznej przez rozciągnięcie mięśni i więzadeł i to może spowodować, że ciąża się nie utrzyma 😣
Tak podawały dziewczyny na Insta na Akademii Płodności. W sumie to fizjo współpracująca z nimi tak podawała. -
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:Chciałam zapytać czy działa was, bo na internecie czytałam opinie, ze niektórym dziewczynom pomogły zajść w ciąże te tabletki ale nie wiem czy prawdziwe te opinie
Nie sądzę 😉 To suplement i nie ma jakichś wybujałych dawek, a nawet może szkodzić.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
in_co_gni_to wrote:Dziewczyny... Nie śmiejcie się plis, ale już łapie mega doła że się nie udało i że dostanę chyba depresji jak się nie uda ((
Ja też mam takie nastroje depresyjne, ale cały czas sobie tłumaczę, że tak nie można, bo to może tylko pogorszyc sprawę.
Ja to też martwię się o męża, który bardzo przeżywa swoje źle wyniki. Jak się nie uda to w kwietniu musi powtórzyć wyniki, a widzę, że się boi, że nie będzie poprawy. Zresztą ja też się tego boję...