WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
Odpowiedz

Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀

Oceń ten wątek:
  • Marti29 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Oooo to też moje marzenie.

W ogóle? W jakich krajach/miejscach jesteście zakochane, chcecie tam wrócić? Jakie miejsca zrobiły na Was największe wrażenie?

Ja kocham Włochy. Chciałabym jeszcze pojechać na Sycylię. A marzy mi się Norwegia i Stany Zjednoczone

11.2016 syn (2cs)

12cs - II

26.08: beta - 47,8, progesteron 19,8

12.09 - jest ❤

oar843r8yr0skbx0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti29 wrote:
    Ja kocham Włochy. Chciałabym jeszcze pojechać na Sycylię. A marzy mi się Norwegia i Stany Zjednoczone

Tez bym chciała do Stanów. Mój ukochany ma tam siostrę wiec okazje mam, może kiedyś jak będę mieć więcej środków :P

Marti29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 08:35

• Zulugula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na nas największe wrażenie zrobiła teneryfa 😍 wulkan na środku wyspy robi robotę + bardzo roznorodne krajobrazy , od bujnej roślinności , przez suche tereny aż po krajobraz ksiezycowy czy nawet marsjanski

OdpuszczonaNona, Nynka, Kitka_87, MałaMi90 lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Marti29 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was ma problem z trądzikiem? U mnie problemy zaczęły się po odstawieniu tabletek anty pół roku temu. Początkowo to były 2-3 kostki głównie na plecach, ale ten cykl to już jest dramat. Całe plecy mam posypane, na twarzy i dekolcie też się pojawiają. Jak u nastolatki 🙈 macie jakieś magiczne sposoby?

11.2016 syn (2cs)

12cs - II

12.09 - jest ❤

oar843r8yr0skbx0.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzenie to jakies Bali, Nowa Zelandia, generalnie cos egzotycznego. i jeszcze Stany. nawet mielismy delikatny plan na stany w tym roku ale na razie nic nie mamy, tez czekamy na rozwój sytuacji

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyzia wrote:
    Barcelona. Mogłabym się nią szlajać bez końca, i to najlepiej wiosną nocą ;)

Oj,tak,ja też uwielbiam Barcelonę😍w ostatnie wakacje byłam z mężem i synem,ale nie mieli siły "szlajać"się ze mną tymi urokliwymy uliczkami😐Zwiedziliśmy kilka miejsc,a ja chciałam jeszcze "chłonąć"to miejsce.
    A drugi to Rzym,cudowne miejsce,kiedys bylismy z mężem ale tylko półtora dnia,na pewno jeszcze kiedyś tam wrócę!😁

Wiecie co,brałam tylko 2 dni wiesiołek i przestałam jak zaczął się problem z zębem,a dzisiaj piękny płodny śluz,a jak na złość musimy ten cykl odpuścić😡
    A na dodatek podobno chirurg nie wystawi mi zwolnienia lekarskiego tylko jakieś oświadczenie..A ja dzis nie poszłam do pracy bo jeszcze troche boli i opuchnięta jestem.Wychodzi na to,że jak dziś wyrwą mi tego zęba,to na jutro nie dostanę zwolnienia.No porażka🤬

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 13:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OdpuszczonaNona wrote:
    o tak Teneryfa super. Ja Majorke, Teneryfe podciągam pod kategorie Hiszpania tak jak Sycylie pod WŁochy-przecudowne wszyyystkie :-)

o taak zgadzam się:)
    z Wloch jeszcze niedoceniana Apulia- mega.
    a z Hiszpanii tez bylismy na majorce a z kontynentu to na costa brava plus barcelona.
    podobne klimety lubimy😀

OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulix3 wrote:
    Stosowała ktoś Pregna start?

Ja i u mnie z uwagi na mutacje syntetyk się odkładał.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TakBardzoCiebieChcę wrote:
    Dziewczyny jakie są Wasze opinie na temat Foliku ? Jest jakiś kwas foliowy który szczególnie polecacie ?

Lek. Ale tylko syntetyczny kwas foliowy. Jak masz mutacje będziesz szkodził.

TakBardzoCiebieChcę lubi tę wiadomość

• ladySiSi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan wrote:
    Dziewczyny, mam pytanie ?

Jak cycki bolą przed @ to dobrze czy źle ?

Mnie nigdy nie bolą przed @ dlatego jak zaczynają to wiem, że coś się dzieje :)

01.2017 - rozpoczęcie starań
    2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
    11.04 (11dpo) ⏸️
    12.04 beta 39, prog 24
    14.04 beta 160
    23.04 beta 5837, prog 45
    29.04 jest ❤

👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo

"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti29 wrote:
    Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was ma problem z trądzikiem? U mnie problemy zaczęły się po odstawieniu tabletek anty pół roku temu. Początkowo to były 2-3 kostki głównie na plecach, ale ten cykl to już jest dramat. Całe plecy mam posypane, na twarzy i dekolcie też się pojawiają. Jak u nastolatki 🙈 macie jakieś magiczne sposoby?

Też mnie wyrzuciło, za każdym razem jak odstawiałam anty, a robiłam to kilka razy mnie tak sypało. Musisz to przetrwać.

Poleć naturalną pielęgnację, aczkolwiek to hormony się normują więc będzie to tak wyglądać jakiś czas.

Marti29 lubi tę wiadomość

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OdpuszczonaNona wrote:
    nie odpuszczaj Marzenia :-)

Mówisz?kurcze,dziewczyny pisały żeby lepiej odpuścić,w necie jakas dziewczyna pisała,że brała antybiotyk podczas owu i poroniła w 10tc.Cholera,nie wiem już.A może napiszę do mojej gin🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Jeden wiesiołek 1000 mg raz dziennie wystarczy?

Biedronka, przerzucamy się na syrop Guajazyl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    sprostowanie co do treningów:
    brzuszków jedynie w ciąży nie można robić :)

Właśnie chodzi o to, że jeśli ktoś nie ma mocnych mięśni dna miednicy na długi czas przed staraniami to można doprowadzić do tłoczni brzusznej przez rozciągnięcie mięśni i więzadeł i to może spowodować, że ciąża się nie utrzyma 😣

Tak podawały dziewczyny na Insta na Akademii Płodności. W sumie to fizjo współpracująca z nimi tak podawała.

• Marti29 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Biedronka, przerzucamy się na syrop Guajazyl.

Kitka, a co to za syrop? Lepszy niż wiesiolek?

11.2016 syn (2cs)

12cs - II

12.09 - jest ❤

oar843r8yr0skbx0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2020, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulix3 wrote:
    Chciałam zapytać czy działa was, bo na internecie czytałam opinie, ze niektórym dziewczynom pomogły zajść w ciąże te tabletki ale nie wiem czy prawdziwe te opinie ;)

Nie sądzę 😉 To suplement i nie ma jakichś wybujałych dawek, a nawet może szkodzić.

• Marti29 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2020, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    in_co_gni_to wrote:
    Dziewczyny... Nie śmiejcie się plis, ale już łapie mega doła że się nie udało i że dostanę chyba depresji jak się nie uda :(((

Ja też mam takie nastroje depresyjne, ale cały czas sobie tłumaczę, że tak nie można, bo to może tylko pogorszyc sprawę.
    Ja to też martwię się o męża, który bardzo przeżywa swoje źle wyniki. Jak się nie uda to w kwietniu musi powtórzyć wyniki, a widzę, że się boi, że nie będzie poprawy. Zresztą ja też się tego boję...

11.2016 syn (2cs)

12cs - II

12.09 - jest ❤

oar843r8yr0skbx0.png
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: