Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem chłopakkic83 wrote:Dziewczyny,
za 2 tygodnie powinnam już wiedzieć czy mam Kropka czy Kropkę w brzuchu!
👦 czy 👧?
choć wiem, że chcesz dziewczynkę 
Ounai i Doomi też chłopak
Sylwucha na pewno 1 dziewuszka, a drugie jeszcze nie jestem pewna
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Moim zdaniem chłopak
choć wiem, że chcesz dziewczynkę 
Ounai i Doomi też chłopak
Sylwucha na pewno 1 dziewuszka, a drugie jeszcze nie jestem pewna
Mam takie same typy 😄
Chociaż.. Stawiam, że u Sylwuchy będą dwie dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 09:30
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
koktajlowa wrote:A które to testy?
ja dostałam gratis jak zamawialam owulaki. to sa te z niebieską końcówką. ale tu chyba dziewczynom tez takie wychodza chyba, może trafil mi się gorszy sort jakis i dlatego rozdają gratis
koktajlowa lubi tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualnyGagatka wrote:Mowe, to tak jak u mnie!!!
Morwa, cieszylabym sie z blizniakow, maz mniej..
Mój miał pojechać po test I mówi do mnie "miałaś 10 testów wszystkie wysikalas i teraz ja się muszę narażać bo Ty tyle ich zuzywasz!" Gdyby tylko wiedział ze miałam 25 testów a nie 10 i wszystkie zuzylam 😂
Anet.kaa, justyna_95, Nowastaraczka, Zulugula, Koteczka82, Ola_45, Joan, Pszczolka36l, nick nieaktualny, Znużona, Agawa85, Maniaaa., Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mojego męża wysyłają na granicę jutro na obstawę! Oby nie załapał wirusa01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wracam z kliniki. Miła pani doktor. Bardzo miła. Plan jest nastepujacy: w przyszłym cyklu hsg I startujemy że stymulacja i monitoringami. Decydujemy się na inseminacje też od razu. Ja z tych już opadajacych z sił. I dobrze. Plan jest.
A dzisiaj krew i usg. Pierwszy raz miałam usg podczas okresu, Ale ok- przetrwałam. Usg ok, wyniki krwi za tydzień to wam napiszę co robili jeszcze bo to jakieś rozszerzone badania.
I mój m. Po badaniach wszystko super!!! Tak się cieszę bo on taki przejęty był...
Wreszcie ktoś się nami zajął...
Ulaa, Joan, nick nieaktualny, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
AsiaKK wrote:Ja wracam z kliniki. Miła pani doktor. Bardzo miła. Plan jest nastepujacy: w przyszłym cyklu hsg I startujemy że stymulacja i monitoringami. Decydujemy się na inseminacje też od razu. Ja z tych już opadajacych z sił. I dobrze. Plan jest.
A dzisiaj krew i usg. Pierwszy raz miałam usg podczas okresu, Ale ok- przetrwałam. Usg ok, wyniki krwi za tydzień to wam napiszę co robili jeszcze bo to jakieś rozszerzone badania.
I mój m. Po badaniach wszystko super!!! Tak się cieszę bo on taki przejęty był...
Wreszcie ktoś się nami zajął...
Teraz to już szybko pójdzie! Zaraz będziesz w ciąży chodziła ✊
AsiaKK lubi tę wiadomość
-
Kic, z całego serca życzę Ci córeczki 🤩 ale czuję, że będziesz mieć takiego fajnego aktywnego chłopaczka 😁
Doomi03, Ounai córki, Angie też 😅
Sylwucha parka albo dwóch chłopców 🤔
kic83, Angie1985, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Jak wchodzi się przez ten wykres miniaturkę co masz w podpisie to ucina. Ja tak nie sprawdzam wykresów. Wolę wcisnąć na dany Nick (np Morwa) i tam klikać : "Bieżący wykres na tablicy: tak"Ola_45 wrote:Dziewczyny jak wejdziecie w moj wykres to jest normalny czy go ucina jakoś dziwnie ? Bo jak ja w niego wejdzie to 1/3 ucina -.-
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Ok, dziekiMorwa wrote:Jak wchodzi się przez ten wykres miniaturkę co masz w podpisie to ucina. Ja tak nie sprawdzam wykresów. Wolę wcisnąć na dany Nick (np Morwa) i tam klikać : "Bieżący wykres na tablicy: tak"
Juz myslalam ze cos z moim wykresem nie tak 😂
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️
17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻 -
A ja uważam dokładnie na odwrót 😂 wszystko na odwrót oprocz Sylwuchy bo tam będzie albo parka albo 2 chłopcówUlaa wrote:Mam takie same typy 😄
Chociaż.. Stawiam, że u Sylwuchy będą dwie dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 10:34
kic83, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
😱 Wspólczuję, oby wszystko bylo dobrze! ❤ladySiSi wrote:Mojego męża wysyłają na granicę jutro na obstawę! Oby nie załapał wirusa03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️
17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻