Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Dziewczyny,
za 2 tygodnie powinnam już wiedzieć czy mam Kropka czy Kropkę w brzuchu!
👦 czy 👧?
Ounai i Doomi też chłopak
Sylwucha na pewno 1 dziewuszka, a drugie jeszcze nie jestem pewnakic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Moim zdaniem chłopak choć wiem, że chcesz dziewczynkę
Ounai i Doomi też chłopak
Sylwucha na pewno 1 dziewuszka, a drugie jeszcze nie jestem pewna
Mam takie same typy 😄
Chociaż.. Stawiam, że u Sylwuchy będą dwie dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 09:30
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
koktajlowa wrote:A które to testy?
ja dostałam gratis jak zamawialam owulaki. to sa te z niebieską końcówką. ale tu chyba dziewczynom tez takie wychodza chyba, może trafil mi się gorszy sort jakis i dlatego rozdają gratiskoktajlowa lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyGagatka wrote:Mowe, to tak jak u mnie!!!
Morwa, cieszylabym sie z blizniakow, maz mniej..
Mój miał pojechać po test I mówi do mnie "miałaś 10 testów wszystkie wysikalas i teraz ja się muszę narażać bo Ty tyle ich zuzywasz!" Gdyby tylko wiedział ze miałam 25 testów a nie 10 i wszystkie zuzylam 😂Anet.kaa, justyna_95, Nowastaraczka, Zulugula, Koteczka82, Ola_45, Joan, Pszczolka36l, Nynka, Znużona, Agawa85, Maniaaa., Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mojego męża wysyłają na granicę jutro na obstawę! Oby nie załapał wirusa01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wracam z kliniki. Miła pani doktor. Bardzo miła. Plan jest nastepujacy: w przyszłym cyklu hsg I startujemy że stymulacja i monitoringami. Decydujemy się na inseminacje też od razu. Ja z tych już opadajacych z sił. I dobrze. Plan jest.
A dzisiaj krew i usg. Pierwszy raz miałam usg podczas okresu, Ale ok- przetrwałam. Usg ok, wyniki krwi za tydzień to wam napiszę co robili jeszcze bo to jakieś rozszerzone badania.
I mój m. Po badaniach wszystko super!!! Tak się cieszę bo on taki przejęty był...
Wreszcie ktoś się nami zajął...Ulaa, Joan, OdpuszczonaNona, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
AsiaKK wrote:Ja wracam z kliniki. Miła pani doktor. Bardzo miła. Plan jest nastepujacy: w przyszłym cyklu hsg I startujemy że stymulacja i monitoringami. Decydujemy się na inseminacje też od razu. Ja z tych już opadajacych z sił. I dobrze. Plan jest.
A dzisiaj krew i usg. Pierwszy raz miałam usg podczas okresu, Ale ok- przetrwałam. Usg ok, wyniki krwi za tydzień to wam napiszę co robili jeszcze bo to jakieś rozszerzone badania.
I mój m. Po badaniach wszystko super!!! Tak się cieszę bo on taki przejęty był...
Wreszcie ktoś się nami zajął...
Teraz to już szybko pójdzie! Zaraz będziesz w ciąży chodziła ✊AsiaKK lubi tę wiadomość
-
Kic, z całego serca życzę Ci córeczki 🤩 ale czuję, że będziesz mieć takiego fajnego aktywnego chłopaczka 😁
Doomi03, Ounai córki, Angie też 😅
Sylwucha parka albo dwóch chłopców 🤔kic83, Angie1985, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Dziewczyny jak wejdziecie w moj wykres to jest normalny czy go ucina jakoś dziwnie ? Bo jak ja w niego wejdzie to 1/3 ucina -.-
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jak wchodzi się przez ten wykres miniaturkę co masz w podpisie to ucina. Ja tak nie sprawdzam wykresów. Wolę wcisnąć na dany Nick (np Morwa) i tam klikać : "Bieżący wykres na tablicy: tak"03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ulaa wrote:Mam takie same typy 😄
Chociaż.. Stawiam, że u Sylwuchy będą dwie dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 10:34
kic83, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
ladySiSi wrote:Mojego męża wysyłają na granicę jutro na obstawę! Oby nie załapał wirusa03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r