Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie1985 wrote:Szona gratuluję. Zdrowej spokojnej ciąży. Ale ten marzec owocny. 💚🍀
Hehe to nie do mnie, to Nona w ciąży Ja mam oszukańcze bobki i biały test z Allegro Ale wezmę Twoje gratki za dobrą monetę na kolejny cykl -
nick nieaktualny
-
Pszczolka36l wrote:Masz bokiem zdjęcie źle spojrzałam. Ale sobie przelicz ilość plemników w całości razy plemniki szybkie. To daje ci ponad 4mln a do zapłodnienia potrzebny 1 plemnik. Z czego jeszcze żywych ma 70% to naprawdę wyniki dające nadzieję. Niech bierze mące, selen plus e, l Karnityne i co tam mu kupiłaś i powtórzy po 3 miesiącach. Bo tyle potrzeba do odbudowy armii.
Ok, może nie są rzeczywiście tragiczne, ale go załamał fakt, że miesiąc temu (gdy bral wszystko może dopiero z tydzień dwa..) mial lepsze wyniki (w stopce) a teraz gdy bierze no z miesiąc te wszystkie rzeczy, orzechy, siemię, czarnuszke ,witc, Android , maca, to są gorsze..dziwne to (((
Trochę mój zapał i nadzieja na ten cykl spadł.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Dziewczyny właśnie dostaliśmy badania nasienia męża z dzisiaj.. są gorsze niż miesiąc temu chyba jest plemnikow mniej, sa wolniejsze, mniej zywych...nie wiem czemu, dieta super, bierze suple, mace, nie pije Alko, nie pali, rusza się..nie rozumiemy:(
Zerkniecie ?
https://zapodaj.net/df4a209f4ac83.jpg.html
Wiązanie z kwasem 92 %, to chyba ok? -
OdpuszczonaNona wrote:norprolac biore 1/2 tabletki, to moze teraz co drugi dzien brac?
Możesz tak zrobić że co drugi dzień albo zejść do 1/4 tabletki jak da się podzielić. A jak przy córce robiłaś bo chyba wtedy też brałaś?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
MałaMi90 wrote:dr enzmann masakra jaka cena :o
No drogi jest ale jak przeliczysz 120 kapsułek na miesiące, to masz na 4 miesiące, a 130 zł na 4 miesiące to 32.5 zł na miesiąc, a jest tam też kwas foliowy, więc już nie bierzesz innego kwasu (chyba nie trzeba). No nie wiem, ja tak to sobie przeliczylam :p trochę kasy idzie na to, chyba już nawet nie liczę.. mam nadzieję, że wartoOdpuszczonaNona, szona lubią tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:wit e aliness dawka 400, czasem 1 btralam, czasem 2 tabletki
https://aliness.pl/pl/p/Naturalna-Witamina-E%2C-100-kapsulek/78
Też biorę od wczorajOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:A gdzie morfologia plemnika bo nie widzę...?
Morfologii teraz nie powtarzal
Tutaj mam z lutego
https://zapodaj.net/57b4746472eab.jpg.html
Czekamy jeszcze na dna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona!!! Gratuluję mega mega super!!!!!!!)))
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:tak mi wystarczyl to jako kwas, jako b12 i jako miozytol i cholina. dr enzmann najlepszy
Jeny podbudowalas mi nadzieję z tym enzmannem i wit e,a polecilas mi kilka dni temu, tylko ja od wczoraj biorę, a owulka w pon/wt więc w sumie to niecały tydzień brania , ale może następny cykl wtedy się uda, nie wiem nie ma się co nakręcac, teraz martwię się tymi wynikami męża, mógł nie robić , i on stracił humorWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 22:50
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość