X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Trzy zrobione testy..
Odpowiedz

Trzy zrobione testy..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andziks94 Nowa

Wysłany: 30 sierpnia, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane !
    Od tygodnia spóźnia mi się okres. Wczoraj zrobiłam jeden test wyszedł pozytywny, dziś rano drugi i wyszła mini kreseczka, bardzo blada. Nie mogąc się doczekać pojechałam do apteki po kilka testów i po powrocie zrobiłam dla świętego spokoju. I znów mamy kreskę. Co o tym sądzicie?

• Andziks94 Nowa

Wysłany: 30 sierpnia, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodalabym zdjęcia testów ale nie wiem jak, bo jestem tu nowa 🤣

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy po cichu gratulować. Możesz zrobić betę i powtórzyć po 48h przyrost.
    A co do zdjąć: skopiowane z wątków miesięcznych

📷Jak dodać całe zdjęcia?
    Potrzebujesz do tego tej strony:
    https://pl.imgbb.com/
    po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzania “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe!

• Sagi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda $ na testy, rób betę :) Powodzenia 🤞

09.02.2023 - ⏸️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ