X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Trzy zrobione testy..
Odpowiedz

Trzy zrobione testy..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andziks94 Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane !
    Od tygodnia spóźnia mi się okres. Wczoraj zrobiłam jeden test wyszedł pozytywny, dziś rano drugi i wyszła mini kreseczka, bardzo blada. Nie mogąc się doczekać pojechałam do apteki po kilka testów i po powrocie zrobiłam dla świętego spokoju. I znów mamy kreskę. Co o tym sądzicie?

• Andziks94 Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodalabym zdjęcia testów ale nie wiem jak, bo jestem tu nowa 🤣

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy po cichu gratulować. Możesz zrobić betę i powtórzyć po 48h przyrost.
    A co do zdjąć: skopiowane z wątków miesięcznych

📷Jak dodać całe zdjęcia?
    Potrzebujesz do tego tej strony:
    https://pl.imgbb.com/
    po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzania “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe!

• Sagi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda $ na testy, rób betę :) Powodzenia 🤞

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ