X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tsh A starania
Odpowiedz

Tsh A starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • meniulka Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2023, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy to dobre wyniki?
    Tsh 1.82
    Ft3 2.86
    Ft4 1.20
    Kiedyś miałam tsh 3.9 i przez to nie mogłam zajsc w ciaze po zbiciu się udało. Teraz nie biore lekow już z rok

meniulka
  • Funkyfresh Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2023, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam wyniki TSH około 3,9.. średnio co 3-6 miesięcy robiłam od 8 lat badania. Ale żaden lekarz nie wprowadził leczenia.
    Dopiero w klinice, pani doktor przepisała mi Eutyrox, biorę 50 od 1,5 miesiąca. Wyniki teraz mam 1,6.
    Czyje się bardzo dobrze, wysypiam się po 6h, brak tzw. zjazdów.
    Liczę, że to pomoże w zajściu w ciążę :)

31l. 👩‍❤️‍👨 42l.
    ♀️:
    AMH 1,1
    TSH 4,8->1,6
    HbsAg ✔️
    Pozostałe w normie
    ♂️ :
    Zabieg żylaków 05.2022
    Prawidłowa bud. Plem.2%
    Wiązanie z kwasem hial. 0% -->23%
    Pozostałe ok
  • Funkyfresh Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2023, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meniulka wrote:
    Hej czy to dobre wyniki?
    Tsh 1.82
    Ft3 2.86
    Ft4 1.20
    Kiedyś miałam tsh 3.9 i przez to nie mogłam zajsc w ciaze po zbiciu się udało. Teraz nie biore lekow już z rok

Moja Pani Doktor powiedziała, że z TSH musimy zejść poniżej 2.
    Jeśli chodzi o Ft3 i Ft4 nie wiem jak się je interpretuje, bo zawsze miałam je dobre.

Najlepiej skonsultować wyniki z lekarzem

31l. 👩‍❤️‍👨 42l.
    ♀️:
    AMH 1,1
    TSH 4,8->1,6
    HbsAg ✔️
    Pozostałe w normie
    ♂️ :
    Zabieg żylaków 05.2022
    Prawidłowa bud. Plem.2%
    Wiązanie z kwasem hial. 0% -->23%
    Pozostałe ok
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ