X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Uczucie opuchniętej pochwy.
Odpowiedz

Uczucie opuchniętej pochwy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinowykapelusz Znajoma

Wysłany: 17 marca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Poszperałam trochę na forum, ale nigdzie nie mogłam znaleźć żadnej informacji na ten temat. Od kilku dni mam wrażenie, że moja pochwa zrobiła się jakaś opuchnięta. Szczególnie odczuwam to przy stosunku, nie przeszkadza mi to, ale nigdy wcześniej tak nie miałam. Co prawda, staramy się teraz o dziecko, ale wykluczam raczej ciążę w tym cyklu. Hormony badałam niedawno, te podstawowe typu tsh, prolaktyna czy progesteron są w normie, ale jednak trochę mnie to martwi. Upławów, swędzenia i dyskomfortu brak, ale zastanawiam się, czy to może być jakaś infekcja?

Malinowykapelusz
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ