X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Uczucie opuchniętej pochwy.
Odpowiedz

Uczucie opuchniętej pochwy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinowykapelusz Znajoma

Wysłany: 17 marca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Poszperałam trochę na forum, ale nigdzie nie mogłam znaleźć żadnej informacji na ten temat. Od kilku dni mam wrażenie, że moja pochwa zrobiła się jakaś opuchnięta. Szczególnie odczuwam to przy stosunku, nie przeszkadza mi to, ale nigdy wcześniej tak nie miałam. Co prawda, staramy się teraz o dziecko, ale wykluczam raczej ciążę w tym cyklu. Hormony badałam niedawno, te podstawowe typu tsh, prolaktyna czy progesteron są w normie, ale jednak trochę mnie to martwi. Upławów, swędzenia i dyskomfortu brak, ale zastanawiam się, czy to może być jakaś infekcja?

Malinowykapelusz
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ