X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Uczucie opuchniętej pochwy.
Odpowiedz

Uczucie opuchniętej pochwy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinowykapelusz Znajoma

Wysłany: 17 marca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Poszperałam trochę na forum, ale nigdzie nie mogłam znaleźć żadnej informacji na ten temat. Od kilku dni mam wrażenie, że moja pochwa zrobiła się jakaś opuchnięta. Szczególnie odczuwam to przy stosunku, nie przeszkadza mi to, ale nigdy wcześniej tak nie miałam. Co prawda, staramy się teraz o dziecko, ale wykluczam raczej ciążę w tym cyklu. Hormony badałam niedawno, te podstawowe typu tsh, prolaktyna czy progesteron są w normie, ale jednak trochę mnie to martwi. Upławów, swędzenia i dyskomfortu brak, ale zastanawiam się, czy to może być jakaś infekcja?

Malinowykapelusz
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ