Uczucie skurczy w pochwie
-
Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała uczucie skurczy w pochwie 8 dni przed okresem i 5 dni po owulacji? Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego, że mam takie „skurcze” „bóle” w takim momencie cyklu, zawsze takie skurcze mam w okres (z pewnością wiecie o jakie kłucie lub skurcze mi chodzi) tyle ze te, które mam teraz są delikatne i czuję je od wczoraj. Dodam, że staram się o dziecko, dlatego tez postanowiłam zapytać Was o opinię i czy może któraś ze staraczek tak miała? Buziaki
-
Konwalijka wrote:Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała uczucie skurczy w pochwie 8 dni przed okresem i 5 dni po owulacji? Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego, że mam takie „skurcze” „bóle” w takim momencie cyklu, zawsze takie skurcze mam w okres (z pewnością wiecie o jakie kłucie lub skurcze mi chodzi) tyle ze te, które mam teraz są delikatne i czuję je od wczoraj. Dodam, że staram się o dziecko, dlatego tez postanowiłam zapytać Was o opinię i czy może któraś ze staraczek tak miała? Buziaki
Jeśli tak to miałam 5 dni po owulacji i utrzymywały się dosyć długo, obecnie jestem w 23 tygodniu ciąży -
Konwalijka wrote:Właśnie to nie jest taki skurcz w podbrzuszu jak na okres, w sensie w dole brzucha tylko właśnie w pochwie, czasem takie pojawiają się podczas okresu. To nie żaden ból mocny czy jakieś swędzenie, to takie właśnie delikatne skurcze w pochwie
Ale nie wiem czy to to samo co opisujesz 🤔 -
Mała87 wrote:Hmmm.. nie umiem chyba w takim razie pomóc 🤔 czasem podczas miesiączki miałam takie jakby ciągnięcie w dół w pochwie, i zdarzało mi się to po wysiłku fizycznym, ale przechodziło w czasie kąpieli 🤷♀️
Ale nie wiem czy to to samo co opisujesz 🤔 -