SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Uczucie skurczy w pochwie
Odpowiedz

Uczucie skurczy w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2022, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała uczucie skurczy w pochwie 8 dni przed okresem i 5 dni po owulacji? Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego, że mam takie „skurcze” „bóle” w takim momencie cyklu, zawsze takie skurcze mam w okres (z pewnością wiecie o jakie kłucie lub skurcze mi chodzi) tyle ze te, które mam teraz są delikatne i czuję je od wczoraj. Dodam, że staram się o dziecko, dlatego tez postanowiłam zapytać Was o opinię i czy może któraś ze staraczek tak miała? Buziaki :)

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2022, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka wrote:
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała uczucie skurczy w pochwie 8 dni przed okresem i 5 dni po owulacji? Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego, że mam takie „skurcze” „bóle” w takim momencie cyklu, zawsze takie skurcze mam w okres (z pewnością wiecie o jakie kłucie lub skurcze mi chodzi) tyle ze te, które mam teraz są delikatne i czuję je od wczoraj. Dodam, że staram się o dziecko, dlatego tez postanowiłam zapytać Was o opinię i czy może któraś ze staraczek tak miała? Buziaki :)
    Chodzi Ci o bóle jak na miesiączkę?
    Jeśli tak to miałam 5 dni po owulacji i utrzymywały się dosyć długo, obecnie jestem w 23 tygodniu ciąży :)

• Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2022, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie to nie jest taki skurcz w podbrzuszu jak na okres, w sensie w dole brzucha tylko właśnie w pochwie, czasem takie pojawiają się podczas okresu. To nie żaden ból mocny czy jakieś swędzenie, to takie właśnie delikatne skurcze w pochwie

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2022, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka wrote:
    Właśnie to nie jest taki skurcz w podbrzuszu jak na okres, w sensie w dole brzucha tylko właśnie w pochwie, czasem takie pojawiają się podczas okresu. To nie żaden ból mocny czy jakieś swędzenie, to takie właśnie delikatne skurcze w pochwie
    Hmmm.. nie umiem chyba w takim razie pomóc 🤔 czasem podczas miesiączki miałam takie jakby ciągnięcie w dół w pochwie, i zdarzało mi się to po wysiłku fizycznym, ale przechodziło w czasie kąpieli 🤷‍♀️
    Ale nie wiem czy to to samo co opisujesz 🤔

• Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2022, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała87 wrote:
    Hmmm.. nie umiem chyba w takim razie pomóc 🤔 czasem podczas miesiączki miałam takie jakby ciągnięcie w dół w pochwie, i zdarzało mi się to po wysiłku fizycznym, ale przechodziło w czasie kąpieli 🤷‍♀️
    Ale nie wiem czy to to samo co opisujesz 🤔
    Kurczę nie wiem jak to dokładniej opisać 😄😄 czasami podczas okresu czuje się takie jakby „zaciskanie” w pochwie, chyba to są takie skurcze i właśnie ja takie coś czuję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ