udało sie?
-
hej, dziewczyny dzisiaj mam 34 dzien cyklu, miesiaczka spoznia mi sie 6 dni, moja szyjka jest wysoko, twarda i otwarta, kremoy sluz, jest go mało, mam bóle w podbrzuszu jakby mial mi zaraz przyjsc okres, te bole mam juz dluzszy czas nie jestem w stanie stwierdzic od ilu dni ale cos okolo 4, wspolzylam 20 dnia cyklu wtedy mialam rozciagliwy przezroczysty sluz, piersi bola jak na okres , pojawily sie zyly ale zawsze mialam tak przed okresem, nie wiem czy spoznia mi sie okres przez nerwy czy przez przeziebienie(pilam ferweks) czy w koncu sie udalo, jak myslicie?poziomka11
-
poziomkadomka wrote:hej, dziewczyny dzisiaj mam 34 dzien cyklu, miesiaczka spoznia mi sie 6 dni, moja szyjka jest wysoko, twarda i otwarta, kremoy sluz, jest go mało, mam bóle w podbrzuszu jakby mial mi zaraz przyjsc okres, te bole mam juz dluzszy czas nie jestem w stanie stwierdzic od ilu dni ale cos okolo 4, wspolzylam 20 dnia cyklu wtedy mialam rozciagliwy przezroczysty sluz, piersi bola jak na okres , pojawily sie zyly ale zawsze mialam tak przed okresem, nie wiem czy spoznia mi sie okres przez nerwy czy przez przeziebienie(pilam ferweks) czy w koncu sie udalo, jak myslicie?[/QUOTE
ile zwykle trwa Twoja faza lutealna?
jeśli możesz to leć rano na betę- rozwieje wątpliwości
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
od najblizszego wspolzycia minęło 17 dni, mam teraz 36 dzien cyklu, spoznia mi sie 8 dni, rano zrobiłam test o 6, zrobilam wszystko jak na ulotce, doprowadzilam test do temp pokojowej, poranny mocz, odczekałam 5 min z zegarkiem w ręku dosłownie ! i jedna krecha. Spozniajacy sie okres moze byc przyczyną za wysokiej prolaktyny, a juz kiedys musialam ja zbijać bromergonem. w moim przypadku szyjka macicy wygląda:
-wysoko
-krótka
-twarda
-wygięta w stronę kręgosłupa
-lekko otarta
i jak widać jedna kreska, iec nie badajcie szyjki bo ona nie mowi nic czy jestes w ciąży czy nie, daje tylko nadzieje lub rozczarowanie. powodzenia dla wszystkich :**poziomka11 -