X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne udało sie?
Odpowiedz

udało sie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • poziomkadomka Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dziewczyny dzisiaj mam 34 dzien cyklu, miesiaczka spoznia mi sie 6 dni, moja szyjka jest wysoko, twarda i otwarta, kremoy sluz, jest go mało, mam bóle w podbrzuszu jakby mial mi zaraz przyjsc okres, te bole mam juz dluzszy czas nie jestem w stanie stwierdzic od ilu dni ale cos okolo 4, wspolzylam 20 dnia cyklu wtedy mialam rozciagliwy przezroczysty sluz, piersi bola jak na okres , pojawily sie zyly ale zawsze mialam tak przed okresem, nie wiem czy spoznia mi sie okres przez nerwy czy przez przeziebienie(pilam ferweks) czy w koncu sie udalo, jak myslicie?

poziomka11
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo prawdopodobne ze sie udalo :) na twoim miejscu poszlabym na bete lub wykonala.test

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • Pikselka Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poziomkadomka wrote:
    hej, dziewczyny dzisiaj mam 34 dzien cyklu, miesiaczka spoznia mi sie 6 dni, moja szyjka jest wysoko, twarda i otwarta, kremoy sluz, jest go mało, mam bóle w podbrzuszu jakby mial mi zaraz przyjsc okres, te bole mam juz dluzszy czas nie jestem w stanie stwierdzic od ilu dni ale cos okolo 4, wspolzylam 20 dnia cyklu wtedy mialam rozciagliwy przezroczysty sluz, piersi bola jak na okres , pojawily sie zyly ale zawsze mialam tak przed okresem, nie wiem czy spoznia mi sie okres przez nerwy czy przez przeziebienie(pilam ferweks) czy w koncu sie udalo, jak myslicie?[/QUOTE

ile zwykle trwa Twoja faza lutealna?
    jeśli możesz to leć rano na betę- rozwieje wątpliwości :)

p19uugpjlk06t2es.png

wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r.
  • Ela90 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w moim przypadku to było to :) dwie kreski :)

Termin na 14 października :)

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela90 wrote:
    w moim przypadku to było to :) dwie kreski :)
    jaką miałaś tedy szyjke'? bo ja mam otwarta

poziomka11

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ciąży powinna być zamknieta, jest lekko otarta u kobiet ktore rodzily a ja jeszcze nie

poziomka11

Wysłany: 14 lutego 2017, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od najblizszego wspolzycia minęło 17 dni, mam teraz 36 dzien cyklu, spoznia mi sie 8 dni, rano zrobiłam test o 6, zrobilam wszystko jak na ulotce, doprowadzilam test do temp pokojowej, poranny mocz, odczekałam 5 min z zegarkiem w ręku dosłownie ! i jedna krecha. Spozniajacy sie okres moze byc przyczyną za wysokiej prolaktyny, a juz kiedys musialam ja zbijać bromergonem. w moim przypadku szyjka macicy wygląda:
    -wysoko
    -krótka
    -twarda
    -wygięta w stronę kręgosłupa
    -lekko otarta
    i jak widać jedna kreska, iec nie badajcie szyjki bo ona nie mowi nic czy jestes w ciąży czy nie, daje tylko nadzieje lub rozczarowanie. powodzenia dla wszystkich :**

poziomka11
  • massa Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej nie badaj szyjki, jak jeden test wyszedł negatywnie, to kup drugi na następny dzień, a najlepiej idź na betę. Ja miałam wyniki po 2 godzinach:)

w4sqskjorh0yfkun.png

Wysłany: 15 lutego 2017, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam okres

poziomka11
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ