Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Unidox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona_39 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2025, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Dziewczyn, które przyjmowały Unidox solutab - kiedy dokładnie mogłyście wznowić starania (ile dni po zakończeniu kuracji)? Czy odbarwiły się Wam zęby?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2025, 08:04

• Kornelaa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2025, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja w pierwszym cyklu po leczeniu zaszłam w ciążę biochemiczną - pierwszą po długich staraniach. U mnie akurat w tamtym czasie zaczęły się problemy z tarczycą i lekarz przypuszczał że raczej z uwagi na tarczycę się ciąża zatrzymała, ale jak było naprawdę 🤷

• Deyansu Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2025, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zauważyłam zmian na zębach.
    U mnie akurat tak się złożyło, że zakończyłam kurację tuż przed okresem. Po zakończonej miesiączce napisałam do mojego Dr i pozwolił nam działać. Myślę, że pomiędzy zakończeniem kuracji a pierwszym <3 były jakieś 2 tygodnie przerwy.
    Najlepiej zapytaj swojego lekarza prowadzącego :)

Kornelaa lubi tę wiadomość

👩🏻 39
    💕
    👱🏻32

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 💒10.2022

02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm 26.02 CRL 5,5 cm
    04.03 7 cm Człowieka, chyba ♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🧬 330 g zdrowego Kawalera
    28.05. 832 g Akrobaty 🤸🏻‍♀️
    18.06. 1,25 kg Chłopa 🤗
    24.06. 🧬 Wszystko 👍🏻
    16.07. 1978 g Faceta z czuprynką 🧒🏻
    13.08. 2480 g, ułożenie główkowe 🤩
    22.08. 3200 g 💪🏻😳

01.09.2025 urodziło się ❤️🤱🏻 3200g, 54 cm naszego szczęścia 😘
  • Agatis22 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2025, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Moza która coś podpowie :) dziś miałam badanie histeroskopia z biopsją. W macicy nie było żadnych zrostów ani polipów ale dostałam unidox na 5 dni. Dziś 7 dzień cyklu i wychodzi na to, że zakończyłabym przyjmowanie go przed owulacją. Jest możliwość jeszcze starań w tym cyklu?

12.2021 👼🏼
    10.2022 Mia 💗
    07.2024 💔 (puste jajo)
    10.2024💔 (biochem)

🧬 mutacja MTHFR i PAI (heterozygota) 💉 heparyna od pozytywnego testu
    🧬 kir BX (4/5 kir implantacyjny)
    🧬 białko C i S w normie
    🧬 ANA ujemne
    🧬 zespół antyfosfolipidowy wykluczony

Allo MLR 0%
    Cross match 2%

💊witamina D3+K2 4000 j.
    💊 B complex
    💊Zinc
    💊DHA
    💊 FerrC+
    💊 Folate
  • Nadzieja9 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2025, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Organizm oczyszcza się po antybiotykach 2-4 tygodnie. Jeśli nie jesteście w sytuacji podbramkowej, to lepiej zaczekać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ