X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Unidox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Ona_39 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Dziewczyn, które przyjmowały Unidox solutab - kiedy dokładnie mogłyście wznowić starania (ile dni po zakończeniu kuracji)? Czy odbarwiły się Wam zęby?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 08:04

• Kornelaa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja w pierwszym cyklu po leczeniu zaszłam w ciążę biochemiczną - pierwszą po długich staraniach. U mnie akurat w tamtym czasie zaczęły się problemy z tarczycą i lekarz przypuszczał że raczej z uwagi na tarczycę się ciąża zatrzymała, ale jak było naprawdę 🤷

• Deyansu Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zauważyłam zmian na zębach.
    U mnie akurat tak się złożyło, że zakończyłam kurację tuż przed okresem. Po zakończonej miesiączce napisałam do mojego Dr i pozwolił nam działać. Myślę, że pomiędzy zakończeniem kuracji a pierwszym <3 były jakieś 2 tygodnie przerwy.
    Najlepiej zapytaj swojego lekarza prowadzącego :)

Kornelaa lubi tę wiadomość

👩🏻 38
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 1,23 (11.2024)
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024

👱🏻32
    morfo 3%, ciężka oligospermia, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> diagnostyka obojga
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm ❤️ 26.02 CRL 5,5 cm ❤️
    04.03 7 cm Człowieka ❤️ chyba 💙♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🩺🧬 połówkowe

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ