X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Upławy kawa z mlekiem 5 dni po owu
Odpowiedz

Upławy kawa z mlekiem 5 dni po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jola88 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2020, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od 2 cykli w 5/6 dniu po owulacji (testy lh)na wkładce mam ślad koloru kawy z mlekiem, trwa to około 3 dni. Ostatnio robiłam test progesteronu własnie 5 dni po owu i wyszedl 13 czyli po środku normy, lekarz stwierdził, ze jest okey jak na ten czas. Czy któraś tak miała? Nie muszę chyba dodawać, ze staramy sie o dzidzie 😋

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2020, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik progesteronu mam taki sam po owu ale plamienia nie miałam... Lekarz mi też powiedział że wynik progesteronu jest okej... Jedynie co to dzień przed okresem mi się zdarza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ