X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Upławy kawa z mlekiem 5 dni po owu
Odpowiedz

Upławy kawa z mlekiem 5 dni po owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jola88 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2020, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od 2 cykli w 5/6 dniu po owulacji (testy lh)na wkładce mam ślad koloru kawy z mlekiem, trwa to około 3 dni. Ostatnio robiłam test progesteronu własnie 5 dni po owu i wyszedl 13 czyli po środku normy, lekarz stwierdził, ze jest okey jak na ten czas. Czy któraś tak miała? Nie muszę chyba dodawać, ze staramy sie o dzidzie 😋

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2020, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik progesteronu mam taki sam po owu ale plamienia nie miałam... Lekarz mi też powiedział że wynik progesteronu jest okej... Jedynie co to dzień przed okresem mi się zdarza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ