SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Urlop macierzynski
Odpowiedz

Urlop macierzynski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2024, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w listopadzie stukną mi 3 lata pracy w jednej firmie. Umowę mam do końca listopada, dzisiaj pozytywny wynik testu. W poprzedniej ciąży spędziłam większość czasu w szpitalu. Jeśli będę musiała iść na l4, to na pewno pracodawcą nie przedłuży mi umowy. Czy dostanę macierzynski? Wiem, że umowa przedluza mi się do porodu, ale co dalej? Ktoś się orientuję? Jestem przerażona, bo nie planowaliśmy tej ciazy..

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2024, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madelainen wrote:
    Hej, w listopadzie stukną mi 3 lata pracy w jednej firmie. Umowę mam do końca listopada, dzisiaj pozytywny wynik testu. W poprzedniej ciąży spędziłam większość czasu w szpitalu. Jeśli będę musiała iść na l4, to na pewno pracodawcą nie przedłuży mi umowy. Czy dostanę macierzynski? Wiem, że umowa przedluza mi się do porodu, ale co dalej? Ktoś się orientuję? Jestem przerażona, bo nie planowaliśmy tej ciazy..
    Z tego co kojarzę, jeżeli nie przedłuży Ci umowy, będziesz miała zasiłek macierzyński, nie wiem ile dokładnie wynosi, ale no nie jest to na pewno 80% pensji.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ