X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Urlop macierzynski
Odpowiedz

Urlop macierzynski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2024, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w listopadzie stukną mi 3 lata pracy w jednej firmie. Umowę mam do końca listopada, dzisiaj pozytywny wynik testu. W poprzedniej ciąży spędziłam większość czasu w szpitalu. Jeśli będę musiała iść na l4, to na pewno pracodawcą nie przedłuży mi umowy. Czy dostanę macierzynski? Wiem, że umowa przedluza mi się do porodu, ale co dalej? Ktoś się orientuję? Jestem przerażona, bo nie planowaliśmy tej ciazy..

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2024, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madelainen wrote:
    Hej, w listopadzie stukną mi 3 lata pracy w jednej firmie. Umowę mam do końca listopada, dzisiaj pozytywny wynik testu. W poprzedniej ciąży spędziłam większość czasu w szpitalu. Jeśli będę musiała iść na l4, to na pewno pracodawcą nie przedłuży mi umowy. Czy dostanę macierzynski? Wiem, że umowa przedluza mi się do porodu, ale co dalej? Ktoś się orientuję? Jestem przerażona, bo nie planowaliśmy tej ciazy..
    Z tego co kojarzę, jeżeli nie przedłuży Ci umowy, będziesz miała zasiłek macierzyński, nie wiem ile dokładnie wynosi, ale no nie jest to na pewno 80% pensji.

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ