X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Urlop macierzynski
Odpowiedz

Urlop macierzynski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2024, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w listopadzie stukną mi 3 lata pracy w jednej firmie. Umowę mam do końca listopada, dzisiaj pozytywny wynik testu. W poprzedniej ciąży spędziłam większość czasu w szpitalu. Jeśli będę musiała iść na l4, to na pewno pracodawcą nie przedłuży mi umowy. Czy dostanę macierzynski? Wiem, że umowa przedluza mi się do porodu, ale co dalej? Ktoś się orientuję? Jestem przerażona, bo nie planowaliśmy tej ciazy..

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2024, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madelainen wrote:
    Hej, w listopadzie stukną mi 3 lata pracy w jednej firmie. Umowę mam do końca listopada, dzisiaj pozytywny wynik testu. W poprzedniej ciąży spędziłam większość czasu w szpitalu. Jeśli będę musiała iść na l4, to na pewno pracodawcą nie przedłuży mi umowy. Czy dostanę macierzynski? Wiem, że umowa przedluza mi się do porodu, ale co dalej? Ktoś się orientuję? Jestem przerażona, bo nie planowaliśmy tej ciazy..
    Z tego co kojarzę, jeżeli nie przedłuży Ci umowy, będziesz miała zasiłek macierzyński, nie wiem ile dokładnie wynosi, ale no nie jest to na pewno 80% pensji.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ