X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Usg, pecherzyk Graffa-owulacja
Odpowiedz

Usg, pecherzyk Graffa-owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneta@ Nowa

Wysłany: 9 lutego 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majac nieregularne miesiaczki wahajace sie od 32-45 dni pierwszy raw zdarzyla mi sie miesiaczka 10 dniowa z gym ze plamienieprzez 5 ostatnich dni byline slabe.Wybralam sie do ginekologaktora w 16dniu cyklu zobaczyla ze wystepuje sluz plodny jednakze nie zgadza jej sie to co do wielkoscipecherzyka Graffa , ktory jestpowiekszony, powiedziala ze wedlug niej dniplodne powinny byc najblizejza tydzien czyli w 23 dniu cyklu.Dostalalam skierowanie na badanie krwi pod katem hormonow,mam robic testy owulacyjne sprawdzajac czy wustepuje wogole owulacja.Czy ktoras z uzytkowniczek orientuje sie co oznacza ze pecherzyk Graffa jest powiekszony, co oznacza stwierdzenie ze jest sluz plodny czyli powinny byc dni plodny jednakze nie zgadza sie to co do wielkosci pecherzyka.Bylabym wdzieczna jesli ktos moglby podzielic sie swoim doswiadczeniem i zdaniem.DZiekuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ciezko powiedziec co to oznacza u Ciebie z tego opisu. Powiedziała gin jakie wymairy ma pecherzyk? Dziwne jest, ze masz sluz plodny i owu niby za tydzien? To cos chyba jej sie pomylilo, jak jest sluz plodny to owu bedzie zwykle lada dzien.
    Jakie hormony kazała Ci zbadac i w ktorych dc?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ