X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Utrogestan
Odpowiedz

Utrogestan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kropkowa Nowa

Wysłany: 17 września 2022, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na oddanie 7 tabl.
    Ważny do 02/2023
    ( Mogę gdzieś wystawić za 1zł)
    [email protected]

• Zosia33 Debiutantka

Wysłany: 19 września 2022, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropkowa wrote:
    Mam na oddanie 7 tabl.
    Ważny do 02/2023
    ( Mogę gdzieś wystawić za 1zł)
    [email protected]
    Hej, skąd jesteś?

• Zosia33 Debiutantka

Wysłany: 19 września 2022, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukuję na szybko Utrogestan 200mg proszę o maila
    [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ