W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Well, gratki połówki teraz już z górki 😘❤️
Ja już po brzuszkowej sesji 🤪❄️ w typowo zimowej aurze 🤩
Miałam stres bo malowałam się sama,żebym nie wyszła jakoś bardzo źle na fotkach 😁
W nagrodę wstąpiłam po sesji do kfc i mam chwilę dla siebie 😊 pozowanie męczy w ciąży podwojnie🤣 po kfc będzie zgaga gigant 🤪
Anati, moja obrócona, ale na SN szanse mam, przez chwilę chciałam ale wizja że za chwilę by mnie czekała i tak operacja wycięcia torbieli z jajnika to bez sensu. Chociaż warunki są mała obrócona, blizna po pierwszym cięciu ma już 11 lat i też trzyma 😁wellwellwell, Poziomka9204, mamaleonka, verliebtindich lubią tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
30 tc, ale to zleciało! Jak jest ta 3 z przodu, to już naprawdę ostatnia prosta 😄
Well już połowa! 🤩🤩🤩 Ale super 🥰
Anati trzymam kciuki żeby się obrócił, a jeśli się nie uda to nie martw się na pewno cc pójdzie sprawnie i szybko się zagoi 🥰 ja też się bardziej boję cc niż sn, ale co ma być to będzie, najważniejsze żeby synek urodził się bez problemów, a cc ma mnóstwo kobiet i jest to do przeżycia 🧡
Kasiola czekamy na fotki z sesji 🤩
Narobiłyście mi ochotę na grzanca, chyba też coś będę kombinować, ale to jutro. Dziś jedziemy na krótki wypad na noc, wieczorem na koncert, jutro na pyszne jedzonko, do kina i do domu 😊 dziś rusza jarmark świąteczny, więc może tam bezalkoholowego grzańca upoluję. Idealnie, akurat jak spadło więcej śniegu 🥰
Kupiliśmy fotelik! Britax 😊 wyboru niestety nie mielismy, bo to był jedyny, który pasuje do naszego auta, bo ono ma bardzo niskie siedzenia i pod sporym kątem, nawet nie wiedziałam, że aż tak i że to taki problem może być 😊 no rodzinne auto to to nie jest 😅 plus jest taki, ze to jest uniwersalna baza do wszystkich samochodów, tak jak pisała już tutaj Poziomka 😊 super obsługa, dowiedzieliśmy się ze przy naszym aucie niestety będziemy musieli do kolejnego fotelika kupić nową bazę, bo na tej nie będzie dobrze ułożony ze względu na te nieszczęsne fotele... Ale przyjęliśmy to na klatę, najwyżej przesiądziemy się na nasze drugie auto 😊 a kto wie, może kiedyś w przyszłości kupimy inne, bardziej rodzinne, a nie sportowe 😄 mega się cieszę z tego zakupu! 🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2022, 13:02
Anati, wellwellwell, verliebtindich, Poziomka9204, mamaleonka lubią tę wiadomość
-
Kasiooola wrote:Well, gratki połówki teraz już z górki 😘❤️
Ja już po brzuszkowej sesji 🤪❄️ w typowo zimowej aurze 🤩
Miałam stres bo malowałam się sama,żebym nie wyszła jakoś bardzo źle na fotkach 😁
W nagrodę wstąpiłam po sesji do kfc i mam chwilę dla siebie 😊 pozowanie męczy w ciąży podwojnie🤣 po kfc będzie zgaga gigant 🤪
Anati, moja obrócona, ale na SN szanse mam, przez chwilę chciałam ale wizja że za chwilę by mnie czekała i tak operacja wycięcia torbieli z jajnika to bez sensu. Chociaż warunki są mała obrócona, blizna po pierwszym cięciu ma już 11 lat i też trzyma 😁
No u Ciebie inna sytuacja, totalnie zrozumiałe dlaczego taka decyzja z cc nie inna. Tez się nie bede wzbraniała jeśli będą jednoznaczne wskazania, bo się nie obróci. Poczytałam trochę i nie zdecydowałabym się rodzic miednicowo. Chyba każdy woli to co zna, a tez ja już jestem po 7 innych operacjach ( ortopedycznych) i wizja kolejnej na dokładkę jakoś bardzo nie gra z moimi przekonaniami. Ale nic… czas się z tym oswoić, tylko rak ciagle lekarze mowili o tym 32 tyg ze wtedy już powinno bobo leżeć jak trzeba, ze teraz moje myślenie się zintensyfikowało. Będę bała się nawet jechać na Święta do domu oddalonego 200 km w obawie przed odległością od szpitala w razie jakiejs rozpoczynającej się akcji albo przepowiadaczy.
Ja tez miałam 3 tyg temu sesje ciążowa. Fotografka ma czas do początku grudnia i już nie mogę się doczekać finalnych zdjęć. W pierwszej ciąży przegapiłam dobry moment i teraz zorganizowałam ja sobie w czasie gdzie jeszcze super się czułam:)
wellwellwell, Kasiooola, Poziomka9204, mamaleonka lubią tę wiadomość
-
A ja dziś przepłakałam pół dnia, bo jak już powolutku mogłam gdzieś wychodzić to ta furagina mi tak daje w kość, że ledwo żyje, mdli mnie okropnie, biegunka jakaś …
I czytam o Waszych wyjazdach, zakupach, sesjach i planach a ja od kilku tygodniu nie jestem w stanie odebrać dowodu gdzie przecież mąż by mnie podwiózł pod same drzwi urzędu 🤢
A marzyłam że podjedziemy gdzieś na stare miasto na kawkę i ciasto …
Jak sobie na jutro zaplanowałam pierwsze wyjście z domu poza lekarzem - bobowozki- to już czekam z niecierpliwością jak bardzo będę się chujowo czuła.
Ale potem sobie myśle o Marcelku, dzielnie sobie kopie i coś działa w brzuszku i po prostu jest mi wstyd że się nad sobą użalam …
Kasiola czekam na efekty sesji 🎄
Kasiooola, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
29 lat
30.12.21 - histeroskopowe usunięcie przegrody macicy
➖Trombofilia-niedobór białka S 38%
➖MTHFR hetero, PAI-1 hetero
➖Kir tylko 2DS2
➖ krótka faza lutealna
🎁Cykl z aromkiem+Ovitrelle; accofil+clexane+acard+luteina
17/06 hcg 14,26 🍀
30/06 (5+1) pęcherzyk ciążowy 5,2 mm 🍀
06/07 (6+0) 3mm z bijącym serduszkiem 💗
14/07 (7+1) 1,1 cm Fasolki 💓
27/07 (9+0) 2,3 cm Misia🧸,odklejenie trofoblastu
02/08 (9+6) 3,08 cm Dzidzi 😍
17/08 (12+0) 6,1 cm Malucha 💙
14/09 (16+0) będzie Marcelek 🎈
12/10 (20+0) Mały waży 337g 🥰
17-21/10 szpital- skurcze i skrócenie szyjki
02/11 (23+0) 535g Maluszka 🤗
15/11 (24+6) 700g ☺️
07/12 (28+0) 1150g Szczęścia 💜
21/12 (30+0) 1465g Szkraba ❤️
02/01 (31+5) 1865g Chłopczyka 💚
15-20/01 szpital-hipoglikemia
21/01 (34+3) 2400g 💪🏻
04/02 (36+3) 2936g 🤩
05-10/02 szpital
23/02/2023 na świat przyszedł nasz Marcelek 💙🎈🧸
planowana CC w 39+1 -
Cześć w sobotę!
Ja wczoraj miałam montaż mebli u małego w pokoju, wyszły idealnie 😍
Ostatnio naprawdę ciężko mi się wyspać i wczoraj nawet nie miałam siły ani czasu do Was zajrzeć 😥
Dziewczyny, gonicie nas, od stycznia na forum będzie bejbikowo 🥰 doczekać się nie mogę ❤️💙
Kasiola liczę, że na Instagramie coś się pojawi tej sesji 😍🥰
Dobrego dnia, idę jeść śniadanie, czuję dużego głoda 🤣cukierniczka, Anati, Kofii lubią tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Cześć w sobotę ❄️ u nas zimno i ciągle sypie śnieg, syn szczęśliwy korzysta z każdej chwili na polu 🤣 i wczoraj już gardło go nie bolało więc pewnie miał jakiś krótki epizod po nocy 😁
Poziomka, ja mam nadzieję że będę mogła je zobaczyć już w przyszłym tygodniu do pierwszego wyboru 😁 zamówiłam tym razem tylko wersję elektroniczne, później coś wywołam w empiku.
Czyli od dzisiaj wielkie układanie w mebelkach, ja dostałam kolejna torbę ubranek dla Małej od siostry co rodziła w zeszłym roku w święta.
Wiecie po tej akcji zeszłorocznej z siostrą, na 2 dni przed wigilia sama mam stresa w tym roku 🤪 już dostaje ostrzeżenia od rodziców i od niej samej że bez wysiłku przed świętami 🤣 że te święta razem spędzamy a nie na video z siostrą do której nikt nie mógł iść z życzeniami bo covid srovid 🤪
Nie pieczemy i nie sprzątamy intensywnie przed świętami bo moja siostra od pieczenia pierników skończyła święta w szpitalu z córeczka 🤣 ale termin miała na 6 stycznia 🤣
Ja już zaczynam myśleć o prezencie dla syna na Mikołaja, i co roku mam z tym coraz większy problem, chociaż mojemu nastolatowi marzy się sterowany samochód, jakaś makieta oryginału bmw 🤣
Kończę trening na orbiteku i biorę się za ogarnianie domu co by później polezec 😁
Miłego dnia 😘Poziomka9204 lubi tę wiadomość
26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙
25.05.2022 II kreski 🤰
10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
05.08.2022 - dziewczynka? 💝
02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
28.09.2022 - 442 gr 💝💝
26.10.2022 - 852 gr 🥰
23.11.2022 - 1660 gr
24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝
23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝
-
Cześć dziewczyny, u nas tez nasypało śniegu. Wczoraj wieczorem śnieg zaskoczył drogowców i kierowców 😜 pół trojmiasta stało bo ludzie nie mieli zimowych i się ślizgali. My dziś już się pakujemy i ruszamy do domu. Mam nadzieje ze warunki pogodowe będą lepsze. Szybko zleciało, mały zadowolony bo dziadkowie ciagle rozpieszczają i od środy ma dzień dziecka codziennie 😂
Byliśmy na tym drugim usg niestety nie udało się zrobić ładnego zdjęcia 3D mała się wtuliła w łożysko i nie chciała się pokazać 😢
No ale pani wszystko co dala radę to sprawdziła jest już 900g bobasa 😍 szyjka ładna wiec to najważniejsze ze wszystko dobrze 😊
Miłej soboty ❤️Anati, wellwellwell, verliebtindich, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Cześć w sobotę!
Ja wczoraj miałam montaż mebli u małego w pokoju, wyszły idealnie 😍
Ostatnio naprawdę ciężko mi się wyspać i wczoraj nawet nie miałam siły ani czasu do Was zajrzeć 😥
Dziewczyny, gonicie nas, od stycznia na forum będzie bejbikowo 🥰 doczekać się nie mogę ❤️💙
Kasiola liczę, że na Instagramie coś się pojawi tej sesji 😍🥰
Dobrego dnia, idę jeść śniadanie, czuję dużego głoda 🤣
Na końcówce ostatnie 2 miesiące nie przespałam nawet jednej całej nocy, wiec bardzo rozumiem jak możesz się czuć . Udaje Ci się zdrzemnąć w ciągu dnia czasami?
Ja tez już teraz czuje duży spadek energii… ciagle wstawanie do toalety w nocy nie pomaga…
-
Poziomka, wspolczuje nieprzespanych nocy... Dobrze, ze chociaz mebelki juz zalatwione i idziecie do przodu. 😊
Kasiooola ja mam nadzieję, że tu nam też się chociaż jednym zdjeciem pochwalisz 😁
Mamaleonka przykro mi, ze zdjecia sie nie udaly... Ale najwazniejsze, ze z mala i z toba jest wszystko dobrze 💖
Ja tez cos ostatnio mam ciezkie noce... Tylko mnie bola nogi 😅 nie wiem czy to jakis zespol niespokojnych nog czy co, ale normalnie przeszkadzaja mi w nocy, nie umiem znalezc dla nich miejsca i tylko sie wierce z boku na bok 😅
Verlie, a jak u ciebie z pogoda? Udalo sie zmienic opony? 🤞Kasiooola, Poziomka9204, mamaleonka lubią tę wiadomość
-
wellwellwell wrote:Poziomka, wspolczuje nieprzespanych nocy... Dobrze, ze chociaz mebelki juz zalatwione i idziecie do przodu. 😊
Kasiooola ja mam nadzieję, że tu nam też się chociaż jednym zdjeciem pochwalisz 😁
Mamaleonka przykro mi, ze zdjecia sie nie udaly... Ale najwazniejsze, ze z mala i z toba jest wszystko dobrze 💖
Ja tez cos ostatnio mam ciezkie noce... Tylko mnie bola nogi 😅 nie wiem czy to jakis zespol niespokojnych nog czy co, ale normalnie przeszkadzaja mi w nocy, nie umiem znalezc dla nich miejsca i tylko sie wierce z boku na bok 😅
Verlie, a jak u ciebie z pogoda? Udalo sie zmienic opony? 🤞
Taak, wczoraj zmieniłam opony, bylam u teściów i wróciłam wieczorem do Warszawy. Dziś już mamy śniegtakże chyba mi się udało w ostatniej chwili
Mąż wrocil w nocy, a dziś wieczorem mamy gości, dla których będziemy robili małe gender revealmam w planie nagrać z tego ładny filmik, który chciałabym wrzucić na insta, tylko jeszcze nie teraz, gdzieś w okolicy polowkowych
wellwellwell, Poziomka9204, mamaleonka lubią tę wiadomość
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
Kremówka wrote:A ja dziś przepłakałam pół dnia, bo jak już powolutku mogłam gdzieś wychodzić to ta furagina mi tak daje w kość, że ledwo żyje, mdli mnie okropnie, biegunka jakaś …
I czytam o Waszych wyjazdach, zakupach, sesjach i planach a ja od kilku tygodniu nie jestem w stanie odebrać dowodu gdzie przecież mąż by mnie podwiózł pod same drzwi urzędu 🤢
A marzyłam że podjedziemy gdzieś na stare miasto na kawkę i ciasto …
Jak sobie na jutro zaplanowałam pierwsze wyjście z domu poza lekarzem - bobowozki- to już czekam z niecierpliwością jak bardzo będę się chujowo czuła.
Ale potem sobie myśle o Marcelku, dzielnie sobie kopie i coś działa w brzuszku i po prostu jest mi wstyd że się nad sobą użalam …
Kasiola czekam na efekty sesji 🎄Kremówka lubi tę wiadomość
-
Kremówka no właśnie, jak tam bobowozki? Czekamy na relacje ❤️
Ja się witam spod kocyka, uspilam młoda po zimowym spacerze (u nas tez biało, wiec musiałyśmy wyjśc się tym nacieszyć) i korzystam z chwili ciszyProblemów ze snem szczerze współczuje, ja mam teorie, ze to przygotowanie organizmu do częstych pobudek jak już maluchy się urodzą. Choć na szczęście, odpukać, sama na razie spie jak zabita. Tylko ze dwa razy wstaje do toalety, albo jak młodej zachce się wody. W porównaniu z tym, co było pół roku temu to jednak dla mnie luksus i korzystam z tego na maksa ❤️
Mamaleonka mój mąż dzis jechał do szkoły do Szczecina i mówił, ze tez przez pierwszy śnieg ludzie jechali 10 na godzinę i się wściekał 😅
Co do świat to mnie lekarz mówił, ze ze względu na te szyjke bez szału poleca odpoczynek i raczej żebym nie planowała dalszych podróży. Od początku tak planowałam, w tym roku chcemy spędzić święta w małym gronie i tylko skoczyć w jakiś dzień na jeden obiad do teściów. Dla mnie to najlepszy czas, bo na codzień praca, druga praca, remont, mąż się uczy na studia i nie mamy czasu dla siebie. Wiec chcemy po prostu odpocząć ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2022, 12:43
Kremówka, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Poziomka ale super, że macie mebelki w pokoju 🥰
Kasiooola noo oszczędzaj się w święta, żeby Amelka nie postanowiła urodzić się w 2022 😅
Mamaleonka szkoda ze się nie udało zdjęcia, ale najważniejsze, że wszystko jest ok. Już prawie kilogram 😍
Ja tej nocy nie mogłam spać, ale może dlatego, że byliśmy poza domem, łóżko było za miękkie, kaloryfer głośny, a synek postanowił poćwiczyć akrobacje o 4:20 rano 😆 a dziś rano to takiego kopa dostałam, że aż zabolało 😅🤣
Verlie oooo gender reveal 🥰🥰🥰 kocham takie filmiki,będę zaglądać na insta żeby nie przegapić 🤩
Kremówka, Poziomka9204, verliebtindich lubią tę wiadomość
-
Kofii dziękuje 😘😘
Byliśmy ! Udało się ! 💪🏻
Na taką fajniutką kobitke trafiliśmy, że mąż stwierdził że no nie odłożył by zakupu na później bo by mu aż głupio było haha i zamówiliśmy już 🙈🤩 Super opcja, że właśnie możemy odebrać kiedy chcemy nawet jak się mały urodzi.
Jako, że jechałam tam z konkretnymi już modelami w głowie to poszło bardzo sprawnie ale miałam jeden moment wahania, bo poprosiłam o pokazanie wózka z podobnymi cechami jak cybex no i baardzo się zastanawiałam nad vennici tinum upline- piękny, lekki, funkcjonalny i z dobra wentylacja wozek naprawdę. Ostatecznie jednak stanęło na Cybex Priam 4.0 bo jednak lepiej i lżej mi sie go prowadziło i skręcało nim. A ja wazę raptem 45 kg to uznałam że to ważne 😁
A fotelik mamy Avionaut Pixel Pro standard leciutki projektowany przez fizjoterapeutów i idealnie pasował do naszego samochodu, kupiliśmy z bazą od razu.
Dostaliśmy 10% zniżki a Pani nam jeszcze za friko dała śpiworek z cybexa do fotelika/wózka wart 200 zł.
🥰
Mamaleonka ale duża dziewczynka! Super ze wszystko dobrze 😊 My tydzień młodsi a 700g.
Kasiola i będzie podkładanie prezentu w nocy koło łóżka na Mikołaja ? 🎄🎁wellwellwell, Kasiooola, Kofii, cukierniczka, Poziomka9204, mamaleonka, verliebtindich lubią tę wiadomość
29 lat
30.12.21 - histeroskopowe usunięcie przegrody macicy
➖Trombofilia-niedobór białka S 38%
➖MTHFR hetero, PAI-1 hetero
➖Kir tylko 2DS2
➖ krótka faza lutealna
🎁Cykl z aromkiem+Ovitrelle; accofil+clexane+acard+luteina
17/06 hcg 14,26 🍀
30/06 (5+1) pęcherzyk ciążowy 5,2 mm 🍀
06/07 (6+0) 3mm z bijącym serduszkiem 💗
14/07 (7+1) 1,1 cm Fasolki 💓
27/07 (9+0) 2,3 cm Misia🧸,odklejenie trofoblastu
02/08 (9+6) 3,08 cm Dzidzi 😍
17/08 (12+0) 6,1 cm Malucha 💙
14/09 (16+0) będzie Marcelek 🎈
12/10 (20+0) Mały waży 337g 🥰
17-21/10 szpital- skurcze i skrócenie szyjki
02/11 (23+0) 535g Maluszka 🤗
15/11 (24+6) 700g ☺️
07/12 (28+0) 1150g Szczęścia 💜
21/12 (30+0) 1465g Szkraba ❤️
02/01 (31+5) 1865g Chłopczyka 💚
15-20/01 szpital-hipoglikemia
21/01 (34+3) 2400g 💪🏻
04/02 (36+3) 2936g 🤩
05-10/02 szpital
23/02/2023 na świat przyszedł nasz Marcelek 💙🎈🧸
planowana CC w 39+1 -
Ooo Kofii czyżbyś dziś wkroczyła w 3. trymestr? 😍 czybto dopiero za tydzień?
Kremowka to gratuluję udanych zakupow 😊 fajnie miec takie rzeczy z glowy, ja za każdym razem jak moge odhaczyc juz cos na mojej liscie, czuje ulge.Kofii, Kremówka lubią tę wiadomość
-
Kremówka avionaut ma super te łupiny, będziesz zadowolona ❤️ A przy niskiej wadze (u mnie standard 48kg 😅) to naprawdę super się nosi w niej dzieciaczki 😇
Kremówka, Poziomka9204, Anati lubią tę wiadomość
-
wellwellwell wrote:Ooo Kofii czyżbyś dziś wkroczyła w 3. trymestr? 😍 czybto dopiero za tydzień?
Kremowka to gratuluję udanych zakupow 😊 fajnie miec takie rzeczy z glowy, ja za każdym razem jak moge odhaczyc juz cos na mojej liscie, czuje ulge. -
Anati wrote:Na końcówce ostatnie 2 miesiące nie przespałam nawet jednej całej nocy, wiec bardzo rozumiem jak możesz się czuć . Udaje Ci się zdrzemnąć w ciągu dnia czasami?
Ja tez już teraz czuje duży spadek energii… ciagle wstawanie do toalety w nocy nie pomaga…Anati lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Ale z Was kruszynki 😍 ja jestem niska, ale tak ubita, że z wagą łazienkową na codzień się nie lubimy 🤣 ale każdy mówi, że ja nie wyglądam na swoją wagę.
Ja liczyłam 3 trymestr od początku 28tc 😊 te aplikacje całkiem inaczej to liczą, ale mam taką rozpiskę, która ma największy sens i na niej polegam 😃
Byłam chwilę na mieście i już opadłam z sił 🤦♀️ dobrego weeekdnu. Zajrzę pewnie dopiero jutro wieczorkiem ❤️👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰