X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W jakim czasie od pozytywnego testu owu powinna skoczyć tem?
Odpowiedz

W jakim czasie od pozytywnego testu owu powinna skoczyć tem?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pozna owulacje....tzn już sama nie wiem czy do niej dojdzie. Wczoraj 19dc, mocno dodatnie testy owu, prod you sluz. A temperatura dalej niska..... czy to wskazuje na cykl bezowulacyjny czy jeszcze ma szansę skoczyć.....? I drugie pytanie-czy z tak późnej owulacji można zajac w ciąże? Żyje nadzieja ale jestem realistka i czuje ze mogę zwyczajnie tracic czas....

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Landrynka25 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2021, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Dziewczyny, mam pozna owulacje....tzn już sama nie wiem czy do niej dojdzie. Wczoraj 19dc, mocno dodatnie testy owu, prod you sluz. A temperatura dalej niska..... czy to wskazuje na cykl bezowulacyjny czy jeszcze ma szansę skoczyć.....? I drugie pytanie-czy z tak późnej owulacji można zajac w ciąże? Żyje nadzieja ale jestem realistka i czuje ze mogę zwyczajnie tracic czas....
    Myślę że jutro powinien być już skok. Owu może wystąpić 24-36 godz po otrzymaniu pozytywnego testu ( albo i wcześniej nigdy nie wiadomo) tak więc do dzieła 😊
    Ja zaszłam w ciąże z owu w 20dc tak więc nie ma reguly że z późniejszej owu nie zajdzie się w ciąże. Możesz zajrzeć w galerie wykresow z długimi cyklami i przekonasz się

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje codziennie frustracje....mam nadzieje ze faktycznie skoczy w górę. Zawsze czuje bol owulacyjny a teraz mam wszystko poza tym bólem....No i tak pozniej. Ale skoro to możliwe żeby być w ciąży to nie tracę nadziei ❤️

w4sqyx8dc6bykj5r.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ