W ktorym dniu cyklu wyszly II kreseczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Martii wrote:Pytalam bardziej pod swoje potrzeby, ponieważ ja nie sprawdzam kiedy mam owulacje, wiem tak pi razy oko kiedy może się pojawić,dlatego mi dpo niewiele mowi :/Chcialam wykalkulowac sobie, kiedy dziewczyny robia testy, czy kilka dni przed @ lub ile dni po i kiedy wychodza pozytywne...
ewelina27, Nadia lubią tę wiadomość
-
Tak, wiem kiedy powinno się robić , chciałam jednak "podpatrzeć" jak w praktyce wychodzi to u innych Dziewczyn. Ile z nich połasiło się na zrobienie testu np w 28dc, przy 31dc, a test pokazał już wtedy II kreski, choć wiem, że roznie bywa wtedy z "utrzymaniem" ciąży do terminu @.
Piszesz, żeby mniej sie skupiać na II kreseczkach, a bardziej na staraniach,masz rację, to dobra metoda:) ale w koncu temat ten jest poświęcony właśnie wypatrywaniu kreseczek w danym dniu cyklu;) -
nick nieaktualny
-
Martii wrote:Piszesz, żeby mniej sie skupiać na II kreseczkach, a bardziej na staraniach,masz rację, to dobra metoda:) ale w koncu temat ten jest poświęcony właśnie wypatrywaniu kreseczek w danym dniu cyklu;)
Ale oczywiście, temat jest o dwóch kreskach i terminie ich występowania -
zielarka wrote:Pisałam o radosnym seksie a nie staraniach to duża różnica
Ale oczywiście, temat jest o dwóch kreskach i terminie ich występowania
Chodziło mi również o wspomniany przez Ciebie "radosny seks",tylko określiłam go jako starania, może nie do końca trafnie -
Czasami trzeba zrobić wcześniej. Miałam zaplanowany wypad weekendowy do koleżanki, gdzie miał pojawić się alkohol. Mimo, że się nie staraliśmy wtedy jeszcze o dziecko, postanowiłam zrobić test, żeby móc spokojnie wypić butlę wina. I Bogu dziękuję, że to zrobiłam, bo wyszły dwie kreski.
-
Paula_29 wrote:U mnie wyszedł 10dpo i to z popołudniowego moczu, nie wiem jakiej czułości bo to taki z allegro, co dostałam w gratisie do owulacyjnych
-
Dziewczyny, ja polecam wejść tu https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/obiecuje-ze-nie-zrobie-testu-przed-terminem-dolaczycie,1099.html
Nie jednej z nas wyszły dwie kreski przed terminem miesiaczki, a w dniu miesiączki pojawiła się ona taka jak zwykle. Czasem tak się zdarza(mój lekarz mi tłumaczył, że dosyć często), że jest ciąża biochemiczna i jest to zupełnie naturalne. Więc po co robić sobie nadzieję? Więc po co się stresować?
Ja robiłam test w dzień @, wyszła słaba kreska, co drugi dzień coraz ciemniejsza. Przed terminem pewnie by nie wyszła i byłoby mi przykro. A nie było po co;)weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Ja już też chciałabym testować, zaglądnijcie, poradzcie mi.
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Ja zatestowalam 15 dpo, dzien po terminie miesiaczki ( cykle nieregularne), 16dpo przyszla wieczorem @...ciaza biochemiczna...teraz obiecalam sobie, ze nie zatestuje do 18stu wyzszych temperatur...przez to szybkie testowanie dowiedzialam sie ze 2 cykle pod rzad mialam ciaze biochemiczne...nie fajne przeycia i nie chce przezyc tego raz jeszcze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Ja zatestowalam 15 dpo, dzien po terminie miesiaczki ( cykle nieregularne), 16dpo przyszla wieczorem @...ciaza biochemiczna...teraz obiecalam sobie, ze nie zatestuje do 18stu wyzszych temperatur...przez to szybkie testowanie dowiedzialam sie ze 2 cykle pod rzad mialam ciaze biochemiczne...nie fajne przeycia i nie chce przezyc tego raz jeszcze.
Weronika
Bardzo to przykre bo sama przeżyłam biochemiczną pare miesięcy temu...
Plus takiego testowania jest taki, że jak często pojawiaja Ci sie biochemiczne ciąże, to znaczy ze cos w organizmie jest nie tak.
Ja zaczynam testowac paskami przed @, dzien przed, ale na Bete to juz pojde jak zobacze dwie wyraźne krechy:)
Natomiast chciałabym wiedziec na pewno jakby było coś nie tak. -
Ja testowałam 12 dpo czyli wczoraj i uważam, że to moja głupota. Po co robić test skoro najlepszym testem jest pojawiająca się @ lub jej brak. Powtarzam sobie to od jakiegoś czasu i obiecuję nie robić testów a i tak mi to nie wychodzi. A prawda jest taka, że zrobienie testu do tego negatywnego nie dodaje mi otuchy.
-
nick nieaktualny
-