W ktorym dniu cyklu wyszly II kreseczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam bladziocha na teście o czułości 10u/ml (było to chyba Pepino z Auchan) w 11 i 13dpo. Ale (głupia, głupia, głupia!!!) nie przeczytałam instrukcji i myślałam, że z testem ciążowym jest tak jak z testem owulacyjnym - druga kreska nie może byc bledsza od testowej I w błogiej nieświadomości wzięłam antybiotyk, którego nie powinno stosować sie w ciąży i piłam wino na sylwestra... później gryzłam się tym całą ciążę. Na szczęście skończyło się dobrze
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:
Tak Kochane to moj 8 miesieczny jamniczek- Klusek:)i to imie idealnie do niego pasuje ze wzgledu na charakter:)))bo wyglad napewno nieAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:
Vanessko a czy sąsiad Ci kiedyś powiedział jak one potrafią umilić życie?
Czasem moja psinka tak nabroi że mam ją ochotę oddać ale po chwili przychodzi spojrzy się tymi swoimi oczkami...i jak tu jej nie kochać
Najbardziej mi się śmiać chce jak ja ją wołam a ona biegnie w drugą stronę ehhmika1987 lubi tę wiadomość
-
ja bym chciała już testować, ale to chyba za wcześnie... 27dc i 8 dpoBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Mój cykl trwał 29 i 31 dni. Na przemian było raz 29 to w następnym cyklu 31, potem znowu 29 i ponownie 31. Aż się rozchorowałam, zaczęłam brać antybiotyk i nagle owulacja wystąpiła dwa dni wcześniej niż zawsze. No i bum, ciąża.
Martii lubi tę wiadomość
-
Martii wrote:Dziewczynki,dopiszcie prosze jeszcze ile dni trwa wasz cykl
-
Pytalam bardziej pod swoje potrzeby, ponieważ ja nie sprawdzam kiedy mam owulacje, wiem tak pi razy oko kiedy może się pojawić,dlatego mi dpo niewiele mowi :/Chcialam wykalkulowac sobie, kiedy dziewczyny robia testy, czy kilka dni przed @ lub ile dni po i kiedy wychodza pozytywne...
ticia9 lubi tę wiadomość