W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekajac_nacud wrote:https://ibb.co/8bz3svj
Dziś mocniejsza kreska ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2023, 07:20
Czekajac_nacud lubi tę wiadomość
-
olail wrote:Tak, pogłębienie diagnostyki,bo wcześniej robiłam badanie na zespół łamliwego chromosomu x i wynik wyszedł nieinformatywny. To było dokładniejsze 🙂
Nadal nie wiem skąd tak niskie amh w moim wieku ale bardzo się cieszę, że to nie to jest powodem 😅olail lubi tę wiadomość
-
mimi_m wrote:Dziewczyny powiedzcie czy Progesteron rośnie po zapłodnieniu ale tak bardzo niedaleko od owulacji?
Tylko w ciąży tak miałam że ogromna senność od 4, 5 dpo przychodzi za wcześnie na cokolwiek ale tego nie da sie przeoczyć.mimi_m lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:Różnie to bywa, niektóre dziewczyny bardzo wcześnie odczuwały senność i zmęczenie... Oby to był dobry znak 🤞
U mnie tak było
Cień wyszedł 9 dpo ale zanim to się stało, czułam się totalnie śpiąca i tak jakby mi ktoś "prąd odciął" 🙈 to takie niewytłumaczalne uczucie, gdy po przespanej nocy nagle w dzień uderza Cię potworna senność, z którą ciężko wygrać 😊
Także kciuki mocne ❤️
Za wszystkie Was dziewczyny trzymam mocno kciuki i kibicuje "z ukrycia" 😘moonflower, gattina lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry,
Ja jestem właśnie w punkcie pobrania krwi, jeszcze chxe się upewnić na 300% że leki na IO nie będą brane u mnie na daremno. Więc siedzę 2h i robimy krzywą 🤪
U mnie pochmurnie dzisiaj, coś straszyli o załamaniu pogody oczywiście jak chciałam myc okna przed urodzinami 😆
Jutro mam wolne! Takie lenistwo urodzinowe! Muszę wysprzątać chatę i szykować na imprezkę, mamy dużą rodzinę więc i ludzi będzie sporo 😁
P.S. dlaczego ten czas tak wolnooo leciiii
P.S.2 nawet smaczna ta glukoza 🤪🤪🤪 -
U mnie objawem ciąży to na pewno nie jest, ale wczoraj i dzisiaj normalnie zasypiam na stojąco 😴 Wstaję tak jak zawsze, nic takiego w dzień nie robię, żeby być mocno zmęczona, a 21 już odlot 😅 Gdzie zawsze 23 to moja pora spania 😃🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Cześć dziewczyny ❤️ witam się z wami z mojego pięknego balkonu pijąc sobie kawkę
Cieszę się ze jestem na l4 - nadrabiam zaległości które pochłaniają masę mojego czasu i noe wiem jakbym miała to zrobić jeszcze pracując
Ale już widzę koniec. Dziecior w moim brzuchu jest i czuje ze rośnie - chociaż raczej nic nie czuje mam uczucie czasami jak na 🐒.
Nie mogę się doczekać do kolejnej wizyty chce iść 20-21 lipca ale znajoma mnie studzi ze serduszka jeszcze nie będzie i lepiej poczekać.
@san95 kochanie - jak to przeczytałam to ogromnie się zasmuciłam, ale czasem tak bywa i życie pisze różne scenariusze. Daj sobie czas na przeżycie tej straty i idź dalej, żebyś mogła to przejść. Gdybys chciała pogadać - to wpadaj tu do nas kochana ❤️.
@Czekając na cud - piękne kreski ❤️
@bialy wilczek - kciuki za betę ❤️bialy_wilczek, Czekajac_nacud lubią tę wiadomość
08.06.2019 👩❤️👨
31.08.2019 💍
31.12.2023 👰♀️🤵♂️
28.05.2023 💔 5cs
03.07.2023 Beta 12,3 mlU/ml
zostań ze mną kwiatuszku 🌺
05.07.2023 Beta 40,3 🥹
10.07.2023 Beta 493 🥹
20.07.2023 2 mm człowieczka z czynnością serduszka ❤️
10.08.23 2,4 cm człowieczka ))
26.10.2023 Całe 320g miłości
26.02.2024 3242 g Zuzanny
Zuzia się urodziła 11.03.2024
Ważyła 3370 g
Mierzyła 55 cm
-
Cześć w ten upalny dzień 😎
Napisałam dłuuugi post i znikł.. Ech to teraz już w skrócie - gratuluję nowych dwóch kreseczek i brzuchów! Tulę za wredne małpy i biele.
San - pamiętaj, po burzy zawsze wychodzi słońce 🌞
U mnie lada moment pewnie pojawi się @. Według najkrótszego z ostatnich cykli może być nawet dziś, według najdłuższego maksymalnie w sobotę. Jeszcze nawet nie przyszła @, a mi dziś już jakoś smutno i przykro, że znów nic z tego. Chyba perspektywa, że rok starań niedługo minie powoduje, że coraz trudniej uwierzyć, że to by się mogło udać tak naturalnie bez pomocy medycznej.
Co by nie kończyć postu marudzeniem i na smutno - pochwalę się - dostałam awans! Jeszcze w przyszłym tygodniu ostatnie dogrywanie warunków i szczegółów i podpisuję umowę z datą 1 lipca.
O tyle duży sukces dla mnie, że pracuję w branży raczej męskiej Wczoraj byłam już na cyklicznym spotkaniu kierownictwa i jestem jedyną dziewczyną
moonflower, agentka93, Aśka, Butterfly23, Angi90 , Lipcowa, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki🥰
San tule🫂
Wilczek kciuki za betę ✊🏻✊🏻
Czekając na cud, piękne kreseczki 🥹
Ja mam wizytę 27.07 wcześniej nie dało rady a później są na urlopie wiec i tak się cieszę się zdążyłam na jakis termin, będzie wtedy 7t5d według kalendarzykabialy_wilczek, Czekajac_nacud, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Postanowiłam sprostować cała sytuacje.
To on podjął decyzje, że już nie chce ze mna być.
Zostawił mnie przez smsy. Obwinił za wszystko.
Powiedział, że cały rok mu się ulał i nie wytrzymał.
Dodał tez, że nigdy żadnej swojej kobiecie nie miał do zarzucenia tyle ile mi. Że związek z każda wnosił coś dobrego do jego życia, a związek ze mna kompletnie nic. Powiedział, że nie może powiedzieć na mnie złego słowa, bo byłam lojalna, ale nie spełniam jego oczekiwań w żadnym segmencie życia. Napisał tez, ze ma już 30 lat i nie chce mu się mnie uczyć jaka powinnam być, a na koniec swój problem z używkami tez zrzucił na mnie. Mimo, ze robił to zanim zaczęliśmy być razem. No złamał mi serce i rozszarpał dusze na strzępki…. -
san95 wrote:Postanowiłam sprostować cała sytuacje.
Dodał tez, że nigdy żadnej swojej kobiecie nie miał do zarzucenia tyle ile mi. Że związek z każda wnosił coś dobrego do jego życia, a związek ze mna kompletnie nic. Powiedział, że nie może powiedzieć na mnie złego słowa, bo byłam lojalna, ale nie spełniam jego oczekiwań w żadnym segmencie życia. Napisał tez, ze ma już 30 lat i nie chce mu się mnie uczyć jaka powinnam być, a na koniec swój problem z używkami tez zrzucił na mnie. Mimo, ze robił to zanim zaczęliśmy być razem. No złamał mi serce i rozszarpał dusze na strzępki….
Co za chuj 😳😳
Ominoki, Miczka, Cukruś, Ancalime, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Nigdy nigdy mnie tak nie potraktował. Powiedział, ze jemu nie chciało się starać, bo ja tego nie robiłam. Ze mam zapytać jego byłych jaki potrafi być w związku jeśli druga osoba się stara.. Dla mnie nie było warto. Nazwał mnie tez planem b po poprzednim związku.. Nie mogę sobie poradzić z tymi wszystkimi słowami.
-
Cześć dziewczynki, wtracę się do was.
San, bardzo cię przytulam. Nóż mi się w kieszeni otowrzyl, na to co teraz napisałaś. Co za zjeb genetyczny. Toksyczny frajer. Naprawdę dobrze, że to się tak skończyło. Jesteś wspaniałą kobietą i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Znajdziesz kogosz kto jest po prostu Ciebie wart. Bo ten typ ewidentnie nie...
To na pewno nie będą łatwe chwilę dla Ciebie, musisz to przepłakac, poukładać w głowie. Ale zobaczysz, czas pokaże i uświadomi Ci, że dobrze, że tak się to wszystko skończyło.
Jesteś wspaniała pamiętaj!!!Ominoki, san95, Bialeekk, Miczka, Emka06, iskierka✨, Angi90 , Ancalime, Lipcowa lubią tę wiadomość
08.2020 - synek 👶
05.2022 - ⏸️
07.2022 - 8 tc. 💔👼
11.2022 - ponowne starania 🙏
20.06.2023 - ⏸️🥺
13.07.2023 - jest ❤️
19.07.2023 - 1.2 cm Szczęścia ❤️🌈
08.08.2023 - rosnę 👶
13.08.2023 - krwotok i szpital 💔
16.08.2023 - 5.1cm Siłacza 🤍
23.08.2023 - prenatalne -> 6.4 cm zdrowego Dzidziutka 🤍
27.09.2023 - Synek 💙
25.10.2023 - połówkowe -> 550g Chłopca 🤎
29.11.2023 - 1 kg Szczęścia 🤍
03.01.2024 - 2 kg Misia 🐻
01.02.2024 - 2,8 kg 🧸❤️
07.02.2024 - ❤️
21.02.2024 - (38+3) 3,7 kg 🐻
27.02.2024 - Bruno 👶🐻 -
Dodał tez, że nigdy żadnej swojej kobiecie nie miał do zarzucenia tyle ile mi. Że związek z każda wnosił coś dobrego do jego życia, a związek ze mna kompletnie nic. Powiedział, że nie może powiedzieć na mnie złego słowa, bo byłam lojalna, ale nie spełniam jego oczekiwań w żadnym segmencie życia. Napisał tez, ze ma już 30 lat i nie chce mu się mnie uczyć jaka powinnam być, a na koniec swój problem z używkami tez zrzucił na mnie. Mimo, ze robił to zanim zaczęliśmy być razem. No złamał mi serce i rozszarpał dusze na strzępki….
Trzymaj się Słońce, możesz na nas liczyć. ❤️san95, iskierka✨, ChocoMonster, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
san95 wrote:Nigdy nigdy mnie tak nie potraktował. Powiedział, ze jemu nie chciało się starać, bo ja tego nie robiłam. Ze mam zapytać jego byłych jaki potrafi być w związku jeśli druga osoba się stara.. Dla mnie nie było warto. Nazwał mnie tez planem b po poprzednim związku.. Nie mogę sobie poradzić z tymi wszystkimi słowami.
Mówiłam Ci wcześniej, że tak właśnie będzie. Że będzie Cię obwiniał za wszystko i żebyś to Ty skończyła bo mniej boli zanim on zrani Ciebie tak mocno że będzie Ci strasznie źle 😢 ale ... To wszystko mija, ból mija.. teraz wydaje się, że to koniec świata i nim na pewno jest ta sytuacja. Ale z czasem zobaczysz dobre strony... Byłam w związku 4.5 roku. Byłam zdradzana i głupia wybaczyłam .. a u niego wystarczył jeden głupi pretekst (zostałam na imprezie domówce u koleżanki pół godziny dłużej) żeby zakończyć związek.. oczywiście to była ściema bo przecież on miał na oku już nową 16-letnią siksę ☺️ myślałam, że umrę. Nie wyobrażałam sobie życia bez niego. Do dzisiaj dziękuję, że to się tak skończyło 🙏 nie szukając znalazłam mężczyznę, który jest spełnieniem marzeń - czuły, opiekuńczy, ma do mnie szacunek i przede wszystkim jestem dla niego piękna i najważniejsza. Ból minął, tęsknota minęła ale doświadczenie życiowe zostało ☺️ wiedziałam czego nie chcę w swoim mężczyźnie ☺️ teraz płacz, przeżyj to po swojemu i nikomu się z tego nie tłumacz ale zobaczysz z czasem będzie tylko lepiej ❤️ i teraz powiesz mi że to banał wiem ☺️ ale z czasem przekonasz się, że to wcale nie był banał. Życzę Ci żeby na Twojej drodze stanął ktoś dla kogo będziesz planem A, numerem jeden, dla którego będziesz najpiękniejsza zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz, kto pokocha Cię taką jaka jesteś a nie jaką chciałby żebyś była, który będzie Cię szanował i kochał, który powie Ci że mu się podobasz pomimo że przybierzesz na wadze, któremu zaufasz i z którym będziesz czuła się po prostu bezpiecznie i szczęśliwie ❤️ z całego serducha Ci tego życzę ❤️Hope..., san95, Angi90 , moonflower, agentka93, Bialeekk, Emka06, eM 🌺, iskierka✨, Ancalime, ChocoMonster, Lipcowa, Jagodecka lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
San, po takim chuju to nawet nie warto uronić ni jednej łzy! Dla mnie taki facet to nie facet, bez jaj i mózgu, żeby kurwa nawet nie mieć w sobie krzty męskiej godności i kultury, żeby odejść z klasą, nie mówić za wiele, bo nie ma sensu zadawać sobie większego bólu, ale spojrzeć w oczy, szczerość wykazać ten ostatni raz, podziękować sobie za wspólny czas. To jest toksyn do potęgi n-tej. Musisz się ocknąć, bo istnieje prawdopodobieństwo, że jak mu kolejny " plan" nie wyjdzie to będzie chciał do Ciebie wrócić! Kochanie, nic co Ci ten skurwysyn napisał nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości, ratuj swoją głowę i skasuj te wiadomości. Skup się, żeby jak najszybciej się wynieść z tego miejsca. Masz gdzie się przenieść? Myśl o takich przyziemnych rzeczach. Wiem, że Ci ciężko, piękna moja, ale uwierz , że nie jesteś sama🫂
san95, eM 🌺, iskierka✨, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne-niskie ryzyka🩷
28/11 wizyta ⏳
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Wiecie co? Ja wiem, ze często nie jestem bez winy, że czasem nie robiłam tego co powinnam choć wiedziałam, że powinnam. Mam swoje wewnętrzne blokady.. Ale jak ktoś mi mówi, że jemu nie chciało się w ogóle starać, że nie usłyszałam „kocham Cię, jesteś ważna”, bo ja dałam za mało od siebie to aż mi się słabo robi. Tak, wracam do mamy. Muszę tylko zebrać się w sobie, żeby spakować rok swojego życia i zostawić wszystko na czym mi tak mocno zależało. Człowieka, którego ja naprawdę kocham mimo wszystko. I wiem, że to nie minie w chwile. Będę się z tego związku leczyć bardzo długo. No, ale nikogo nie można zmusić do miłości. Nie da się.. Jeśli nie jestem wystarczająca dla niego to może kiedyś będę wystarczająca dla kogoś innego.
-
san95 wrote:Nigdy nigdy mnie tak nie potraktował. Powiedział, ze jemu nie chciało się starać, bo ja tego nie robiłam. Ze mam zapytać jego byłych jaki potrafi być w związku jeśli druga osoba się stara.. Dla mnie nie było warto. Nazwał mnie tez planem b po poprzednim związku.. Nie mogę sobie poradzić z tymi wszystkimi słowami.
No co za kurwa palant pierdolony!! Frajer to za delikatne określenie San!!!
Jaki buc pojebany.
Tym jak się zachował pokazał że nie jest Ciebie wart ani jednym procencie!!
Jeśli gość jest w stanie napisać coś takiego baa nawet nie gość jeśli jedna osoba drugiej osobie (niekoniecznie w związku, nawet w przyjaźni czy znajomości) jest w stanie napisać coś takiego to dla mnie jest warta mniej niż zero! bez kitu... ależ mnie wkurwił.... jakbym go spotkała to bym mu dała w ryj palantowi
eM 🌺, Lipcowa, Kasia111, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
no oczywiście, wszystko zwalił na Ciebie, rozszarpał Twoje poczucie własnej wartości na strzępki. Toksyk i kawał drania, który nawet zakończyć związku nie potrafi z klasą.
Kochana byłam w tym miejscu, wiem, jak strasznie Cię boli. Uwierz mi,z czasem znajdziesz wartościowego faceta, dzięki któremu spojrzysz na ten oto element jak na robala.
Idź się wyszaleć, poznaj nowych ludzi.Jesteś młoda i piękna, jestem pewna,że niebawem Twoje serduszko skradnie jakiś fajny facet.2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nick nieaktualnySan, co za gnojek...
Nie rozumiem jak tak można. Jeszcze nie miał odwagi spojrzeć Ci w oczy, tylko przez smsa jak dzieciak...
Nie wierz w ani jedno jego słowo, zasługujesz na kogoś lepszego a nie na dzieciaka, który o każde swoje niepowodzenie oskarża Ciebie. Niech spada!
Nie wiem jak to jest i jakie emocje temu towarzyszą bo miałam to szczęście, że mój pierwszy chłopak jest moim mężem, ale wypłacz się jeśli potrzebujesz a potem cycki do przodu i wszystko się ułoży! Ktoś na Cie bie czeka, ktoś kto Cię pokocha taką jaka jesteś,będzie Cię szanował i będziesz dla niego zawsze na pierwszym miejscu! Myślę, że jeszcze nie wie jaką przysługę Ci zrobił, że podjął taką decyzję 😘
Pamiętaj, jesteś piękną, wartościową, mądrą kobietą, która nie potrzebuje do szczęścia toksycznego, nieszczerego dzieciaka, który spierdala jak zaczynają się problemy!
Trzymaj się kochana! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2023, 09:49
Niaha lubi tę wiadomość