X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
Odpowiedz

W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!

Oceń ten wątek:
  • balbina28 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miminka, rozumiem Cie doskonale i sama bylam takim samym oddanym pracownikiem i dalam sobie na glowe wejsc. Zaluje tego i obiecalam sobie, ze od teraz juz zawsze bede sie szanowac. Pamietaj, ze teraz musisz szczegolnie na siebie uwazac, mysl o sobie✨

Claire, wprawdzie po becie jestes bardziej „zaawansowana” ode mnie wiec nie wiem czy mam glos😄😛ale ja tez mialam przerwe od bolu cyckow j tez byly jiz bardziej miekkie, potem beta pokazala ze wszystko jest git, wiec no stress!

Bialy_wilczek ale szok! Podskornie troche chcialabym blizniaki, ale maz nie chce slyszec😝 teraz ogladam super serial „this is us” o trojaczkach, ogolnie o rodzinie, wychowaniu. Polecam wszystkim bardzo! Mega inspiruje i rycze jak bobr.

Niesia90 trzymam kciuki jednak jeszcze za ten cykl, a jesli nie, to super ze ruszylo tak jak mowisz, to znak ze jesli nie teraz, to juz zaraz bedzie!💫

Claire, Miminka, bialy_wilczek lubią tę wiadomość

😺31 lat
    🍀starania od 12/2022
    ⚡️endometrioza, cechy adenomiozy

03.2023 💔 cb
    07.2023 💔 cp

15.07.24 -> histero
  • alicjawkrainieczaroow Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊 Nie dopisałam się do tego wątku bo w tym miesiącu odpuściłam wszystkie fora, grupy itd. i pofolgowałam sobie różne rzeczy, tzn. jadłam wszystko i piłam kilka razy wino, oczywiście z umiarem.
    Nie wiem, czy to pomogło - chyba wszystko razem, dziś zobaczyłam dwie kreski na teście i to takie mega wyraźne, po roku starań. Wykonałam jeszcze drugi test clearblue i również pozytyw z dopiskiem "2-3 tydzień".
    Idealny prezent na pierwszą rocznicę ślubu. Obydwoje z mężem płakaliśmy, bo badaliśmy się itd.a pomimo dobrych wyników ciągle nam nie wychodziło... Życzę każdej z Was takiego widoku.
    Byłam na becie i czekam na wyniki...
    Pozdrawiam wszystkie serdecznie ♥️🥹🥹🥹

balbina28, xMartaa, Cukruś, olail, Chantelle, iskierka✨, M_arcysia, Kasia111, Selina, Wron Kraa, Niecierpliwie,, Beige, Zuzanna99, Rybeńka lubią tę wiadomość

• alicjawkrainieczaroow Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyne co innego zaobserwowałam w tym miesiącu to straszna suchość, zero śluzu. Ostatnio też byłam senna ale uznałam że to przez kiepską pogodę. Test zrobiłam głównie dlatego że jutro przyjeżdża moja siostra, a długo się nie widziałyśmy i chciala się ze mną napić😅
    Sądziłam że przyjdzie 🐒 bo pobolewa mnie ciągle brzuch. A tu taka niespodzianka .

Morena lubi tę wiadomość

• klaudia_23 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claire wrote:
    Wg mnie miałaś późną owu, tak jak wyznaczyła aplikacja - najważniejsze jest to żeby w drugiej fazie temperatury były wyższe niż w pierwszej. A dokładnie 6 pomiarów poprzedzających owu musi być niższych niż 3 kolejne :) Skok nie jest konieczny - zobacz u mnie też rosło po mału, zdarzały mi się też cykle że skok był dużo wyższy także to nie reguła. Myślałaś o termometrze z dwoma miejscami po przecinku? Jest bardziej miarodajny. Ta krew to mogła być implantacja - termin akurat na to idealny :) Wg mnie możesz jutro zatestować, trzymam kciuki 🤞🏻

Termometr z dwoma miejscami po przecinku już zamówiłam, dziś powinien być! :) Czyli jeśli dzisiaj była implantacja to jutro test powinien wyjść już? Czy lepiej może jednak poczekać do środy i ewentualnie jeśli do wtedy się @ nie rozkręci to wtedy zatestować? Boję się testować, że znowu zobaczę biel... szczerze mówiąc to już trochę straciłam nadzieję, że mogło się udać :/

11.12 ⏸️
    03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5)
  • balbina28 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moon suuuper, no to dzialajcie 🤩💕💕
    Alicjawkrainieczarow super! Czekamy na piekna betke💪

alicjawkrainieczaroow lubi tę wiadomość

😺31 lat
    🍀starania od 12/2022
    ⚡️endometrioza, cechy adenomiozy

03.2023 💔 cb
    07.2023 💔 cp

15.07.24 -> histero
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M_arcysia gratulacje! ❤️

Biały Wilczek a to niespodzianka! 🙈 W takim razie podwojne gratulacje! ❤️❤️

Vivico jak ten czas leci, toż Twój bobas już prawie po drugiej stronie brzucha! 😁 Jak nastawienie? Jak się czujesz? 😊

U mnie już po punkcji - aktualnie mamy 3 zarodki. 😊

balbina28, EwelinaNowa 😊, KoKos, izzy91, bialy_wilczek, Niesia90, xMartaa, Miminka, moonflower, Putka2022, olail, Chantelle, tetyda, iskierka✨, Kasia111, Polaya, Selina, Angi90 , Kropkaxyz, gattina, Czekajac_nacud, Ominoki, Paucia, Niaha, Jagodecka, Olalee, Rzeżucha lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moon kciuki za te Twoje złote jaja! 😁 Może Tobie też bliźniaki są pisane 🙈🤩

Angi co za widoki 🤩🤩
    Super, że wypad Wam się udał 😊
    A jeziorko meegaa - sprawdzałaś czy woda ciepła? 😊

Chantelle co do termometru to pamiętaj, żeby przed badaniem doprowadzić do odpowiedniej temperatury - ja np wsadzałam na 3 min żeby się ogrzał, a później dopiero włączałam 😊 bo tam wynik też może być niemiarodajny 😊

Claire nie czytaj internetów (oczywiście oprócz Nas ;)) niektórymi wpisami można zrobić sobie większą krzywdę niż pożytek. Jestes w ciąży, jest wszystko dobrze 😊 ile ja naczytałam się w necie to już powinnam praktycznie nie żyć 😉 także spokojnie, oddychaj 😊

Miminka a próbowaliście gdzies ta czubkowa szefowa zgłosic? Albo idź szybciej na zwolnienie, pamiętaj, że teraz musisz dbać nie tylko o siebie 😊

Angi90 lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Miminka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:

Miminka a próbowaliście gdzies ta czubkowa szefowa zgłosic? Albo idź szybciej na zwolnienie, pamiętaj, że teraz musisz dbać nie tylko o siebie 😊

Po prostu skonczy się tak, że się ze zostanie sama bo juz wszyscy chcą się zwolnić🙄 ja czekam tylko na wizytę i adios 🫡 oby wytrwać i nigdy już tam nie wrócić 🙏 bo urlopu tez oczywiście nie można wziąć 🤯 bo skoro bierzesz wolne to znaczy że masz za mało pracy 😅

🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔‍♂️ 30

7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕

19.07- ⏸️ 🥹
    21.07- beta 119,7 🤍
    25.07- beta 1212,9 🤍😭
    31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
    21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
    14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
    23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
    07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
    28.12- 1106 g Franulka 🩵
    17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
    22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
    04.03- 3229 g Misia 🐻

27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙

age.png
  • Kasia111 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysia gratulacje ❤️

Bialy wilczek Woah! Czekam na update!! 😍

Lipcowa mega kciuki! 🤗

U mnie 4 dpo i dzisiaj rano coś mnie ciągnęło w podbrzuszu… festiwal objawów czas start 🤪 w sobotę idziemy na wesele, to zatestuję rano 🙈

bialy_wilczek, Lipcowa lubią tę wiadomość

1️⃣4️⃣cs

12.02. ⏸️ beta 10,7 ❤️
    14.02. beta 68 🎊
    16.02. beta 244

age.png
  • xMartaa Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka 😊

Ja od dzisiaj zaczęłam urlop🥳 i po urlopie planuje już nie wracać do pracy.

Dzisiaj mam taki dzień, że ciągle jestem głodna 😂🙈
    A na kolacje stary obiecał kebaba 😋( raz na jakiś czas można sobie pozwolić 😉) potem już zdrowe jedzenie 😄

Miłego poniedziałku 😘

👩🧔‍♂️ 26l
    👦2016r 💙

🏥2022 operacja guzków endometriozy w bliźnie po cc
    👶05.2023- początek starań o drugie dziecko
    02.07‐ dwie kreski na teście ⏸️
    01.08- jest ❤️

6925
  • Cukruś Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Biały Wilczek, ale cudowne wieści!!!!!!! <3

bialy_wilczek lubi tę wiadomość

👱‍♀️
    AMH 7,9
    • 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
    ❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
    ✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy
    ❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
    ✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
    12/2023 klinika
    02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
    ✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
    ✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
    ✅️11/2024 CD138 i CD56

🧔
    • suple zalecane od androloga •
    ❌️ morfologia 0%
    ✅️badania hormonalne, kariotypy
    ✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
    ✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
    🔜 24/01/2025 badanie nasienia po zabiegu + HBA

obecnie 22 cs
    🔜 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
  • bialy_wilczek Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także ten... Jeszcze do mnie nie dociera informacja o tym że ciąża bliźniacza 😱
    Czekając w kolejce do lekarza mega się stresowałam, żeby było wszystko w porządku itd. Czas się przedłużał bo lekarz pacjentki bardzo długo trzymał. Powiem Wam że naprawdę miły, sympatyczny lekarz wszystko dokładnie wytłumaczył ale wszystko po części wyleciało mi z głowy. 🙈😁 Lekarz zaprosił mnie na badanie USG po czym spojrzał na monitor i mówi: " Ma Pani szczęście " Ja taka przestraszona że coś nie tak i wgl a on do mnie że mamy ciąże ale podwójną 😆 Ja nie mogłam uwierzyć, pokazał mi dwa malutkie dzidziusie z pulsującymi punktami... mega uczucie😍 Trzęsłam sie jak galaretka jednocześnie. Mam zrobić sobie wszystkie badania a gdy będę miała badania to umówić do niego i wtedy założy kartę ciąży. Mój facet gdy do niego zadzwoniłam myślał że sobie robię jaja i kilka razy dopytywał czy mówię serio🙈 Powiedziałam że mam wszystko czarno na białym hehe😁 Termin wyznaczony z OM na 10 marca według usg na 12 marca.

Piszę to trochę chaotycznie bo serio większości informacji od lekarza to mi uciekło z głowy.

Miminka, izzy91, Wioleta91, Chantelle, Rozzzzi, Lipcowa, Ominoki, tetyda, M_arcysia, Polaya, Kasia111, Selina, ELka, Agness13, Emka06, xMartaa, Angi90 , Kropkaxyz, Putka2022, gattina, Wron Kraa, Czekajac_nacud, Niecierpliwie,, Beige, Lani, PustynnyKwiat, KarolinaAnastazja, Paucia, Niaha, Eniana, Zuzanna99, Amunicja, Rybeńka, Jagodecka, Arieen, Olalee lubią tę wiadomość

👩 - 31
    👱‍♂️- 28
    Starania- 11.2022r. 💗
    CB - ( 4.06- 6t 💔 ) :(
    9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
    12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
    14.07.2023 - Beta 13974,00 <3 <3
    24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
    5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
    11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
    02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱

Ciąża 2k2o 🤰
  • Miminka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bialy_wilczek wrote:
    Czekając w kolejce do lekarza mega się stresowałam, żeby było wszystko w porządku itd. Czas się przedłużał bo lekarz pacjentki bardzo długo trzymał. Powiem Wam że naprawdę miły, sympatyczny lekarz wszystko dokładnie wytłumaczył ale wszystko po części wyleciało mi z głowy. 🙈😁 Lekarz zaprosił mnie na badanie USG po czym spojrzał na monitor i mówi: " Ma Pani szczęście " Ja taka przestraszona że coś nie tak i wgl a on do mnie że mamy ciąże ale podwójną 😆 Ja nie mogłam uwierzyć, pokazał mi dwa malutkie dzidziusie z pulsującymi punktami... mega uczucie😍 Trzęsłam sie jak galaretka jednocześnie. Mam zrobić sobie wszystkie badania a gdy będę miała badania to umówić do niego i wtedy założy kartę ciąży. Mój facet gdy do niego zadzwoniłam myślał że sobie robię jaja i kilka razy dopytywał czy mówię serio🙈 Powiedziałam że mam wszystko czarno na białym hehe😁 Termin wyznaczony z OM na 10 marca według usg na 12 marca.

Piszę to trochę chaotycznie bo serio większości informacji od lekarza to mi uciekło z głowy.

2 dzidziony 😍😍 łoooo matko bosko 🥹 🙉 cudownie!!! ❤️❤️❤️

🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔‍♂️ 30

7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕

19.07- ⏸️ 🥹
    21.07- beta 119,7 🤍
    25.07- beta 1212,9 🤍😭
    31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
    21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
    14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
    23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
    07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
    28.12- 1106 g Franulka 🩵
    17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
    22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
    04.03- 3229 g Misia 🐻

27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa wrote:
    M_arcysia gratulacje! ❤️

Biały Wilczek a to niespodzianka! 🙈 W takim razie podwojne gratulacje! ❤️❤️

Vivico jak ten czas leci, toż Twój bobas już prawie po drugiej stronie brzucha! 😁 Jak nastawienie? Jak się czujesz? 😊

U mnie już po punkcji - aktualnie mamy 3 zarodki. 😊
    Super ❤️ bardzo się cieszę!
    Jak się czujesz po punkcji?
    Też niedługo przede mną 😊 myślę, że na sierpień się nie załapie ale we wrześniu już tak, jeśli te wszystkie wymazy wyjdą oki.
    Czy brałaś urlop w pracy na całą stymulacje? Czy tylko na punkcje i po punkcji?
    Zastanawiam się jak to zrobić 😅🫣

Lipcowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2023, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bialy_wilczek wrote:

Aaaa!!! Dwa bobasy ❤️👶👶
    Gratulacje! Rośnijcie 😊

• Chantelle Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjawkrainieczaroow, no coś wspaniałego! 🥰♥️

Lipcowa, no właśnie początkowo byłam przekonana, że o to chodzi. Zaczęłam „grzać” pod kołderką przez chwilę ten termometr i dupa ☹️ Trzymam kciuki za Twoje trzy Zarodeczki 😍🍀🤞🏼♥️

bialy_wilczek, wzrusz totalny! 🥹♥️

bialy_wilczek, alicjawkrainieczaroow, Lipcowa lubią tę wiadomość

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowa czytam wszystko tu i na dinkach i mam łzy w oczach! Tak mocno Wam kibicuje!! Będziecie cudownymi rodzicami trzech kropusiów!! Jestem tego pewna!!!

Lipcowa lubi tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2023, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olail wrote:
    Super ❤️ bardzo się cieszę!
    Jak się czujesz po punkcji?
    Też niedługo przede mną 😊 myślę, że na sierpień się nie załapie ale we wrześniu już tak, jeśli te wszystkie wymazy wyjdą oki.
    Czy brałaś urlop w pracy na całą stymulacje? Czy tylko na punkcje i po punkcji?
    Zastanawiam się jak to zrobić 😅🫣
    Hej hej 😊
    Podczytuje wątek nadal, więc pomyślałam że się odezwę do Ciebie, bo my też chyba we wrześniu wystartujemy z in vitro. Wstępnie dr w klinice nas zawalifikowal pod długi protokół (przez moją endometrioze). A Ty już wiesz co i jak mniej więcej u Was? Na jaką klinikę się zdecydowaliście?

• moonflower Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jeszcze jedną propozycję na tytuł

W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼

Wron Kraa, aśś, Miminka, M_arcysia, klaudia_23, Kasia111, Beige, PustynnyKwiat, Lani, Niaha, Amunicja, Chantelle, KarolinaAnastazja, Paulina666, Rzeżucha, Lipcowa lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Mamausia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Biały wilczek ogromne gratulacje❤️ podwójne szczęście to najcudowniejsza przygoda życia jaka mnie spotkała! Życzę Ci tak spokojnej ciąży i tak zdrowych maluszków jakie sama miałam 😊

Nie zaglądałam na forum od kilku dni, ale czuje sie fatalnie i jestem zmuszona dosłownie sie z Wami pożegnać😞

Pisze ten post ,bo mam niezgodę w środku i chce poznać wasze zdanie,moze waszych parterów jesli macie juz w domu dzieci.

Od poniedziałku zeszłego tygodnia mój mąż chodził jak struty , oddalił sie i obyło sie bez bliskości,która u Nas jest norma niezależnie od fazy cyklu. Myślałam ,ze cos sie dzieje w pracy,bo w naszej branży szczyt sezonu.

W piątek wszystko wskazywało na to ,że zgodnie z aplikacja jednak bedzie owu. Nawet udało mi sie umówić dzis na wizytę w celu jej potwierdzenia. Służbowe pojawił,podbrzusze bolało, test owu wykazał pik,wystarczyło działać i miałabym najpiękniejszy prezent dla męża na urodziny.

Ponieważ w tygodniu nie było ❤️ w piątek przystąpiłam do przymiarek i mój mąż mi pierwszy raz odkąd jesteśmy razem odmówił. Oczywiście wiedział,ze mam dni płodne,bo przecież sie staramy. W sobotę sie otworzył i powiedział ,ze nie chce mnie zranić,ale nie chce 4 dziecka, ze mamy dla siebie za mało czasu,chwil dla siebie, wyjazdów tylko we dwoje,ze nawet najmłodsza nadal z nami śpi, ze jesteśmy juz za starzy by znów pchać sie w pieluchy i ze on tego nie czuje i nie chce próbować,skoro nie wyszło to tak miało być.

Mój świat sie zwalił 🥺 w głowie zaczęły sie rodzic rożne scenariusze ,bo jesteśmy razem tyle lat, oboje próbujemy ,choc dziecko to była moja inicjatywa. Oczami wyobraźni widziałam juz tego malucha w domu,bo wierzyłam,ze kiedyś sie uda…

Wiem,ze powinnam uszanować jego zdanie,ale czuje niezgodę w środku. Nie rozumiem skąd ta zmiana i nie potrafię tego zaakceptować.

Jesteśmy bardzo zgranym zespołem,nigdy nie mieliśmy jakiś wielkich różnic w decyzjach,czy wybór domu,czy trudne decyzje związane z prowadzona firma,czy sposób chowania dzieci, wiem,ze cieżko w to uwierzyć,ale zawsze czuliśmy podobnie. Aż do teraz….

Weekend przepłakałam i nadal czuje sie nieobecna.

Jego marzeniem na 40 urodziny to nie pozytywny test ciążowy tylko więcej chwil razem we dwoje ,ale mam tyle żalu ,ze aktualnie nie mam ochoty i nie potrafię zrozumieć… 😞

👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat

👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
    👧🏻 córeczka 2019

6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
    21.12.23 usg puste jajo
    4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965

08.05.2024 II - 11dpo beta 23
    10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
    16.05.2024 - beta 2464
    22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
    24.05.2024 - beta 26709
    28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
    11.07.2024 I prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
    10.01.2025 Planowane cc , Czekamy na Ciebie Synku

preg.png
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ