W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
U mnie też zimno, ponuro i deszczowo.
W weekend mieliśmy sporą imprezę rodzinna u męża chrzestnego, więc weekend szybko zleciał
Ja wizytę mam dopiero po 14:00 i już przebieram nogami, mam nadzieję że wszystko dobrze z mają księżniczka
Ja również wyczekuje ruchów, ale na razie ciszaMiminka, Nataliii lubią tę wiadomość
2017 - 👶
05/2022 - poronienie zatrzymane 6tc
01/2023 - poronienie zatrzymane 10tc
Kariotyp mój ✅
Kariotyp męża ✅
Estriadol,prolaktyna,progesteron,
FSH ✅
DHEA-S04 ✅
Witd.D- 46,6 ✅
Zespół antyfosfolipidowy ❎
ANA 4 dodatnie, miano 1:320
On:
Morfologia 4% za to nadrabiają ilością,żywotnością i ruchliwością (wszystkie te parametry dużo ponad normę 💪)
Fragmentacja DNA plemnika : 11% 👌
24.07 ⏸️ -
Hejka, u mnie tez pogoda brzydka😭 leje jest zimno szaro i buro, czuc jesień 🫣 jeszcze bierze mnie jakieś choróbsko 😫 masakra
Marcysia 🤞🏻✊🏻 -
Rozzzzi wrote:Hejka, u mnie tez pogoda brzydka😭 leje jest zimno szaro i buro, czuc jesień 🫣 jeszcze bierze mnie jakieś choróbsko 😫 masakra
Marcysia 🤞🏻✊🏻
Ja też coś nos zapchany i gardło drapie
Zaczyna się sezon na choroby niestety2017 - 👶
Kariotyp mój ✅
Kariotyp męża ✅
FSH ✅
DHEA-S04 ✅
Witd.D- 46,6 ✅
On:
Morfologia 4% za to nadrabiają ilością,żywotnością i ruchliwością (wszystkie te parametry dużo ponad normę 💪)
24.07 ⏸️ -
Hej a u mnie słonko swieci ale odczuwalne chyba 5C 🥶
Marcysia 🤞 -
Miminka wrote:Jeju dawno się nie odzywałaś, a u Ciebie już 19 tydzień skończony, szok! 😊 Fajnie, że już czujesz maleństwo ☺️ Trzymam kciuki, aby się ujawniło na badaniu 😄🤞
Dziękuję 😊 Cały czas Was podczytuje, nie zawsze mam kiedy napisać 😀 mam w domu pierszoklasiste, więc ciągle coś 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2023, 18:51
Miminka lubi tę wiadomość
-
Hej ja jeszcze też nie czuję ruchów, albo nie wiem że je czuję🙈 łożysko mam na przedniej ścianie. Dzisiaj miałam wizytę, ale była taka super szybka, nie wiem ile dzidziuś waży ani mierzy, tylko sprawdzenie tętna i widziałam jak pokazywał rączkę 🥰 dr mówi że na prenatalnych wszystko posprawdzają, no i w sumie racja, ale jeszcze do nich trochę zostało😅
Dostałam zgodę na zwrot kosztów badań prenatalnych w luxmedzie, bo oni nie mają terminów, ale ona jest ważna 14 dni, a ja prenatalne mam 3 listopada. Macie jakieś z tym doświadczenia dziewczyny? Nie wiem, czy szukać gdzie indziej bliższego terminu..Nataliii lubi tę wiadomość
-
Melduje się, że wszystko jest w porządku
Księżniczka nadal pozostaje księżniczka 🥰
Ma 9cm i zaś fikala jak górska kozica aż się doktorek śmiał 😁
Kolejna wizyta 6 listopada
Nataliii, Miminka, Bellinda, Rozzzzi, Czekajac_nacud, Claire, xMartaa, PustynnyKwiat, bialy_wilczek, tetyda lubią tę wiadomość
2017 - 👶
Kariotyp mój ✅
Kariotyp męża ✅
FSH ✅
DHEA-S04 ✅
Witd.D- 46,6 ✅
On:
24.07 ⏸️ -
Cześć Dziewczyny 😊 U Nas weekend na studiach, a dziś zakupowe szaleństwo, pierwsze ciążowe legginsy i jeansy oraz parę innych drobiazgów 😃
U Nas również zimno, jesienne.
Na samopoczucie nie można narzekać, jedynie co to plecy dokuczają czasem.
Mi się już wydaję że czuję delikatne ruchy. 🥰Rozzzzi lubi tę wiadomość
Marzec 2023 CB
Maj 2023 CB
Czerwiec 2023 CB
10.07 ⏸️
12.07 19.98 ❤️
25.07 pierwsza wizyta, mam 2 mm, jest czynność serduszka ❤️
18.08 mamy 2.17 cm ❤️
08.09 5.54 cm Szczęścia❤️
29.09 Helenka 💗
20.10 11.57 cm zdrowej Dziewczyny ❤️
10.11 połówkowe 469 g zdrowej Helenki 💗
01.12 694 g Naszej Żabci🥰
22.12 Słoneczko rośnie ❤️
09.01. USG 3 trymestru 1565 g Helenki ❤️
30.01 Skrzacik rośnie 🥰
20.02 2500 g Helenki ❤️
12.03 Helenka ma już 3200 g 🥰
17.03.2024 9.00 Cesarzowa Helenka jest z Nami 3380 g i 54 cm ♥️
15.08.2023 Nasz Dzień 💒
-
Hej Wam,
U mnie też weekend intensywny, nie było kiedy zajrzeć na forum
Ja niestety jeszcze ruchów nie czuję ale wyczekuję na to niesamowicie! Powiem Wam, że w końcu odżyłam na tym zwolnieniu, mam czas żeby się w końcu sobą dobrze zająć, wykupiłam sobie jesienny i zimowy jadłospis więc ogarnęłam dietę, i czuję się o niebo lepiej. Jutro zaczynam pierwsze zajęcia dla ciężarnych na siłowni, mega się cieszę.Nataliii, Rozzzzi, M_arcysia, bialy_wilczek, Miminka, tetyda lubią tę wiadomość
-
Claire, super, że masz w końcu czas zająć się Wami ❤️
M_arcysia, ale słodko 🥹
Jak tam się macie we wtorek? Ja już po spacerku z pieskiem. Oczywiście musiał mnie zdenerwować na spacerze, klasyka 😅
A plecy mnie tak bolą od nocy. Miałam kilka razy bóle w lędźwiach, ale dzisiaj boli mnie między łopatkami.
A właściwie bardziej piecze.
Z fajnych rzeczy, mąż zamówił dzisiaj fotelik ❤️
Powoli sobie kompletujemy wyprawkę, żeby nie zostawiać tych najdroższych rzeczy na jeden zakup.
Mniej boli portfel 😃👩🏻+🧔🏻= ❤️ 2017
👩🏻+🧔🏻= 💍 13.08.2020 Oświadczyny w Rzymie ❤️
👩🏻+🧔🏻= 🐶 22.07.2022 Psynek ❤️
👩🏻+🧔🏻= 💒 16.09.2022
Starania o pierwsze dziecko od początku 2022 roku.
Leczenie w klinice:
05.2023 - 1cs Letrozol
06.2023 - 2cs Letrozol+Ovitrelle
15.07 ⏸️ 🥹❤️
17.07 - 41,9 mlU/ml ❤️
19.07 - 88,5 mlU/ml ❤️
03.08 - pierwsza wizyta, 4mm, jest serduszko 🥳
26.10 - dziewczynka? 🥺🩷
15.11 - 372g pięknej dziewczynki, witaj Jagna ❤️
17.01 - 1650g 🥰
19.02 - Nasz największy cud, Jagusia 🩷 34+6, 2790g, 51 cm.
👩🏻 28l.
AMH - 4.01
Sono-hsg - Jajowody drożne ✅
🧔🏻 36l.
Morfologia nasienia 1%
Badanie USG jąder w porządku 💪🏻
-
Hejka🤚🏻 u mnie pogoda dalej do bani 🌧️ mnie tez bolą lędźwia od czasu do czasu, ale jak wstanę albo chodzę 🫣 czyli muszę siedzieć hehe 😂 nie no, siedzieć tak bez czynnie nie umiem muszę coś robić😂
Co do wyprawki to wózek, fotelik łóżeczko myślałam ze na sam koniec kupimy czyli gdzieś w styczniu tak bezpiecznie😁 a resztę tez będę powoli kupywać jakieś ciuszki itp. Czekamy jeszcze do połówkowych żeby potwierdzić płeć na 100% 😁
-
Tetyda oo mam tak samo z tym kręgosłupem. Ja się boję cokolwiek kupować 🙈 może w końcu się przemogę.Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
U mnie już też ponuro, zastanawiam się kiedyś iść na L4 🙈 bo jeszcze chodzę do pracy
-
To mnie chyba najbardziej poniosło bo już mam sporo ubranek 😁 większość jest dość neutralna płciowo więc jak się okaże że jednak nie dziewczynka to tragedii nie będzie 😆 od przyjaciółki dostałam całą pakę rzeczy ale na większy rozmiar chyba głównie 68, rożek, książeczki kontrastowe itp., w weekend zamówiłam na vinted otulacz do fotelika i śpiworek, no i na promce neno zamówiłam laktator 🫣 co do fotelika to my pewnie dopiero końcem roku coś ogarniemy bo chcemy zmienić samochód na wiekszy, wózek też pewnie jakoś tak 😁
W listopadzie planujemy odmalować pokój dla małej i umeblować, nie mogę się doczekać 🥹
Ogólnie to ja zawsze do wszystkiego się przygotowuje dość wczesnie więc to że mi w 4 miesiącu odwaliło z wyprawka nikogo nie dziwi 🤣PustynnyKwiat, Bellinda, Nataliii, Claire lubią tę wiadomość
-
Ja na razie wydaje krocie na dentystę 😆 a z wyprawką chcę powoli ruszyć z końcem listopada, może na black friday będą jakieś fajne promki ale internet kusi, odkąd jestem w ciąży ciągle pojawiają mi się spersonalizowane reklamy z rzeczami dla bobasków 😅
Dziewczyny, przekładam jednak połówkowe na 23.10 , to będzie 19+4 myślicie że ok? Dzięki temu będę mieć za nie zwrot kasy z pakietu. -
Bellinda wrote:Ja na razie wydaje krocie na dentystę 😆 a z wyprawką chcę powoli ruszyć z końcem listopada, może na black friday będą jakieś fajne promki ale internet kusi, odkąd jestem w ciąży ciągle pojawiają mi się spersonalizowane reklamy z rzeczami dla bobasków 😅
Dziewczyny, przekładam jednak połówkowe na 23.10 , to będzie 19+4 myślicie że ok? Dzięki temu będę mieć za nie zwrot kasy z pakietu.
Ja mam połówkowe 19+3Bellinda lubi tę wiadomość
-
Bellinda ja mam połówkowe 19+6, więc myślę, że 19+4 też jest jak najbardziej okej 😊
Co do wyprawki to ja kompletnie nic 😅 Nie czuję tego jeszcze, nie mam gdzie tego trzymać, nie mam czasu nic szukać 🤦♀️Myślę, że wezmę się za to dopiero w okolicach grudnia/stycznia, jak już będziemy w nowym mieszkaniu, ogarnę się tam i będę miała masę wolnego czasu 😄 Może jak poznam płeć to coś mnie ruszy na zakupy, ale na razie nie 😉
Bellinda lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
My spokojnie, chyba większość dopiero po nowym roku zaczniemy kompletować 😅 a ja na polowowe idę 20+1 i tydzień później idę jeszcze raz bo dostałam pakiet za darmo więc wykorzystam - zawsze to widzę dzidziusia 🤭😏🥹
-
Ja mam już trochę ciuszkow od koleżanki, wózki oglądamy i chyba zdecydujemy się na któryś wózek z Bebetto. Z synem mieliśmy model Torino i byłam zachwycona, zwrotny, super amortyzacja i ogólnie ładnie się prezentuje. Teraz też rozglądam się za Torino,albo z nowych modeli bresso też jest piękny ale kupimy gdxie nie wcześniej jak po nowym roku.
Na pewno będę chciała też otulacz ten z firmy Tulik i kokon
Ubranka będę kupować na Black friday jak coś się trafi albo na wyprzach po nowym roku2017 - 👶
Kariotyp mój ✅
Kariotyp męża ✅
FSH ✅
DHEA-S04 ✅
Witd.D- 46,6 ✅
On:
24.07 ⏸️