" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie rozkminiam w co się ubiera malucha do wózka na zimowy spacer 🤣 czego wgl będę potrzebować, bo to czarna magia 😅
Ja nie wzięłam wolnego po majówce, więc muszę jakoś się przebujac w ukryciu w biurze te 2 dni 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2023, 07:47
-
Ja na razie kupuję tylko ciuszki, bo zajmują względnie mało miejsca. No i poprawiają mi nastrój, są słodkie.
Za to dzisiaj ma przyjść poduszka ciążowa 😍 ciekawa jestem czy będzie wygodna. Dziś całą noc przewracałam się z boku na bok, bo po kilku dniach spokoju mały chyba znowu zaczął rozpychać się w brzuchu.Papierowka lubi tę wiadomość
-
Sagi wrote:Poduszka przyszła!!!
Jest boska, nie mogę doczekać się nocy 🤣 zamówiłam kształt U i wydaje się, ze przekręcanie się z boku na bok to będzie pestka.11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Ona11 wrote:Co to za fantastyczna poduszka? 😁 Sama się rozglądam, więc jeśli zakup udany to nie pogardzę polecajką 😁😊
https://omedika.pl/super-mami-u-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-wzor-grochy-p1240.html
O ta jeszcze za wcześnie żeby polecać, prześpię parę nocy i zobaczymy. Mam wątpliwości, czy pod głową będzie mi wygodnie. Ale i tak jestem podekscytowana.Ona11 lubi tę wiadomość
-
Sagi, mówisz, że pestka w takim U się przewrócić na drugi bok? Nie wiem, mnie póki co trochę właśnie przez obroty te poduchy nie przekonują... na razie obłożyłam się takimi zwykłymi 50x50 z ikei w lnianych poszewkach, żeby było przewiewnie i póki co wystarczają w sumie to teraz oprócz funkcji ozdobnej mają u nas milion innych, bo chodzę z nimi po domu, na kanapie też podkładam pod plecy nowe BFF
Sagi, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam miesiąc temu taka w kształcie „u” i dla mnie jest paskudna, nienawidzę z nią spać. 50€ poszło się…. Tragedia dla mnie 😩 na noc zrzucam ja na podłogę i pies na niej śpi. W pierwszej ciąży miałam takiego węża jakby i byłam mega zadowolona, życia sobie nie wyobrażałam bez niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2023, 13:21
-
Kurczę, no ta ktorą mam nie jest taka prosta tylko powyginana. Może to coś zmienia przewracać się z boku na bok łatwo o tyle, ze poduszka jest symetryczna i w stopach ma wolna przestrzeń. No ale zobaczymy czy za kilka nocy będę zadowolona. Oby tak.
Maluch się zdecydowanie rozpycha 😮 mam chyba każdy rodzaj bólu w miednicy dziś, włącznie z miesiączkowym. Chyba będzie rósł brzuch 😍 -
Sagi, koniecznie zdaj relacje z nocy z poduszką ! Aktualnie też właśnie szukam.. ale jest ich tyle że nie da sie zdecydować :p i narazie zwykłe jaśki podkładam sobie w nocy pod brzuch, bo strasznie mnie ciągnie .. ;p
Ogorkowa, a próbowałaś patentu z gumką recepturka ? Czy juz za pozno ? To moje wczorajsze odkrycie 😍 i z tego co pamiętam kilka dziewczyn już tu polecało
Muszę odszczekać jedną rzecz :p kiedyś pisałam że zawiodłam się na segregatorku od mamy ginekolog, ale jednak jest super, wszystko na swoim miejscu uporządkowane, koperty na badania, itp. Łatwo w każdym momencie można wszytko znaleźć więc jednak polecam!👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠
13.07 - 896g wiercipiętki 👶
04.09 - 2800g bobasa (32+1)😊
02.10 - 3600g miłości 🥰 (36+1)
16.10 - 3850g kluska ❤️ (38 +1)
-
Sagi, relacje z poduchy poprosimy
W moich ukochanych z wysokim stanem to już za późno na gumkę recepturke 😅 mnie szybko wybrzuszyło 😅 mam jedne takie jeszcze na ostatnie dni, to wczoraj w pracy siedziałam w rozpiętych, bo były tylko 2 osoby w biurze, a ja sama w pokoju 😛 ale dzisiaj ma wpaść szef, to ubiorę sukienkę, bo na pewno trzeba będzie wstawać czy się obracać nagle 🤣
Wczoraj mieliśmy długi dzień i wracając do domu wstąpiliśmy do maczka po coś na ząb, jak położyłam na udach przy brzuchu ciepła torbę z jedzeniem to w brzuchu miałam taki plac zabaw bobasa 🤣 chyba reakcja na ciepło 😅Ona11, Sagi lubią tę wiadomość
-
Tez bym fikała na maczka
Poduszka jest swietna. Czułam się otulona 🤣 ja mam kłopoty z ponownym zaśnięciem jak mnie coś obudzi. Dziś mnie z 10 rzeczy obudziło, i jak zamykałam oczy to odpływałam. Jedyny skutek uboczny to dużo dziwnych snów.Ogoorkowa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Widać, że wszystkie robiły sobie weekendową przerwę od forum - taka tu cisza.
Dla wizytujących dzisiaj - powodzenia!
Sagi - jak kolejne noce z poduszką? Nadal podtrzymujesz, że warto kupić?
Ja walczę ostatnio z dużym bólem bioder, szczególnie podczas snu. Na razie kombinuję ze zwykłą poduszką między nogami - są noce, że pomaga, ale np dzisiaj mimo poduszki tak się wymęczyłam...
Oli123 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Czy u Was też taka okropna pogoda? Duże lepiej się czuję, jak świeci słoneczko ..
Dziś wizyta dopiero po 16. Mam nadzieję, że tym razem bobas zechce się ładnie ułożyć i zdradzić płeć.
Zacznę wtedy kupować jakieś ciuszki, bo już mocno mnie korci Chociaż przyznam, że większość tych która mi się podoba, pasowałaby w sumie na każdą płeć
Ja też Sagi czekam na recenzję poduszki, bo chyba już by mi się przydała, wiercę się strasznie i nie mogę znaleźć pozycji do spania
Dziewczyny, a jak wasza waga? Przytyłyście już coś? Ja mam +3 kg, a do tej pory miałam dość duże problemy z jedzeniem. Teraz apetyt mi wraca i trochę się boję co to będzie dalej
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Ona11, Oli123 Powodzenia na wizytach 🍀
Goshas71 Tak, jestem zadowolona. Można podeprzeć nogi na różne sposoby. Ale to jednak tylko poduszka. Może fizjoterapeuta by coś doradził?
Ona11 ja tez przytyłam z 3kg ale dokładnie nie wiem bo nigdy się skrupulatnie nie wazylam i mam nadzieje ze ciąża tego nie zmieni 😦 Apetyt tez mam bardzo zależny od dolegliwości. Ostatnio mdłości przeszły wiec wróciłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2023, 10:18
Ona11, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Ja mam na razie +2,5kg, staram się kontrolować apetyt, żeby za szybko to nie szło
Ona11 lubi tę wiadomość
-
Goshas71, mi na bóle bioder pomagają tylko ćwiczenia na piłce, poduszki nie dają rady 😉
Goshas71, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Czytoto wrote:Goshas71, mi na bóle bioder pomagają tylko ćwiczenia na piłce, poduszki nie dają rady 😉
Chyba będę musiała zacząć, na razie tylko takie rozciągające robiłam, ale bez piłki. -
U mnie też 2.5 kg na plusie (biorę pod uwagę wagę u lekarki, w domu sie nie ważę bo chce w miarę miarodajny wynik mieć), ale ostatnio ważyłam sie z balastem 🤣🤣 nie wiem jak u Was, ale u mnie💩💩💩 jest co drugi dzień, zawsze miałam codziennie. Boję sie żeby sie nie nabawić hemoroidów. Macie jakieś sprawdzone sposoby poza dużą ilość wody, śliwkami i jogurtami? 🤭🤭🤭🤭🤭
Co do spania... Śpię jak suseł już 22, budzę sie tylko na siku, na razie nie mam problemów, ale czasem jak chodzę boli mnie biodro tak promieniuje ale nie ciągle.
Aaaa ja mam jeszcze jedno pytanie 🙋 jak u was z sek.sem? Bo my mamy zielone światło ale jakoś tak oboje sie wstrzymujemy 😎🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2023, 11:42
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Mi na zaparcia czasami pomaga cytrynian magnezu (ma taki skutek uboczny, ze działa przeczyszczająco). I czarna kawa oczywiście ☕️
Ja to się najbardziej boję zapaleń pęcherza bo niestety mam skłonność, a w ciąży przecież nie można ot tak sobie wziąć furaginy 🫤Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blond27 ja nie bardzo pomogę w sprawie 💩 bo u mnie na szczęście nie ma z tym problemu. Z metod, które znam to śliwki suszone, owsianka i ponoć kiwi pomaga
Jeśli chodzi o z mężem, to kochamy się jak mamy ochotę, ale muszę przyznać, że libido znacząco nam spadło Jesteśmy też dużo bardziej uważni i delikatniejsi, jeśli tak to można nazwać
Blond27 lubi tę wiadomość
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️