" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewiwi wrote:hej wam. lekko nadrobiłam. gratuluję kresek czy to pierwszych czy kolejnych wyraźniejszych. mi malpiszon dokucza a jutro pogrzeb. chociaż na samą myśl o spotkaniu z rodziną byłego aż mnie skręca, coś czuję że będzie jakiś dym. jego "cioteczki" uważały, że dzieci powinny sie nim zająć i wątpię czy będą miały gęby zamknięte. a ja z kolei nie pozwolę czepiać się moich chłopaków, więc.... jak nikogo nie zabiję będzie dobrze.
Ewiwi cioteczki nie mają nic do gadania, nauczyłam się jakieś głupie komentarze i wywody "starych bab" wpuszczać jednym a wypuszczać drugim. A ile chłopaki mają lat?Sagi lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Stysia16 wrote:Ewiwi cioteczki nie mają nic do gadania, nauczyłam się jakieś głupie komentarze i wywody "starych bab" wpuszczać jednym a wypuszczać drugim. A ile chłopaki mają lat?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Natosia dawaj! My w styczniu co chwilę sexy mieliśmy (mąż niewyżyty a ja stwierdziłam czemu nie? I kupiłam taki żel na bazie wody w aptece(tak mi się wydaje) i widzisz jak to się skończyło! Warto ❤️
LikePink testy są w pokoju śpiącego dziecia 🙈 jak się obudzi a ja nie zapomnę to wstawię 🤞
A to jest możliwe,że testowa będzie ciemniejsza?! 😱
Jestem z Tobą jeśli chodzi o niemierzenie bety- nie wiem gdzie się podziała wypłata zeszła i czekam na kolejną, ale szybciej pójdę do gina niż doczekam się wypłaty 😅2/2023 💔 6tc poronienie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
Ewiwi wrote:chłopaki to nastolatki, którzy ciotek nie widzieli od maleńkości. ale te baby sa tak wredne że szok. zresztą ojciec od wielu lat nie interesował sie nimi więc nie mieli z nim zbytniej więzi.
Sagi lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
Stysia16 wrote:To chłopaki pewnie sami sobie zdanie wyrobili o rodzinie taty skoro już nastolatki. Ja się wychowałam bez ojca i w moim przypadku uważam że to najlepszy prezent od mojej mamy 🤪
Stysia16, WonderWoman lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Dziewczyny 2dpo a prawy jajnik dalej boli, już nie obydwa jak w trakcie owu ale tylko prawy, myślicie że to normalne? To taki typowy ból owulacyjny, gniecie i kłuje aż do pachwiny, w czasie owu bolało mnie bardzo, aż tak nie normalnie. Mam nadzieję że to nie jakaś nadprodukcja 😜😎🤣 bo na czworaczki jakieś chyba nie jestem gotowa 😜😜😎😎😎
Natosia lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:Dziewczyny 2dpo a prawy jajnik dalej boli, już nie obydwa jak w trakcie owu ale tylko prawy, myślicie że to normalne? To taki typowy ból owulacyjny, gniecie i kłuje aż do pachwiny, w czasie owu bolało mnie bardzo, aż tak nie normalnie. Mam nadzieję że to nie jakaś nadprodukcja 😜😎🤣 bo na czworaczki jakieś chyba nie jestem gotowa 😜😜😎😎😎
Taaak, normalne🤭 na którymś z wątków ktoś pytał gina jak długo może boleć jajnik po owu- do tygodnia ponoć😁Natosia, moonflower lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Stysia16 wrote:Natosia dawaj! My w styczniu co chwilę sexy mieliśmy (mąż niewyżyty a ja stwierdziłam czemu nie? I kupiłam taki żel na bazie wody w aptece(tak mi się wydaje) i widzisz jak to się skończyło! Warto ❤️
LikePink testy są w pokoju śpiącego dziecia 🙈 jak się obudzi a ja nie zapomnę to wstawię 🤞
A to jest możliwe,że testowa będzie ciemniejsza?! 😱
Jestem z Tobą jeśli chodzi o niemierzenie bety- nie wiem gdzie się podziała wypłata zeszła i czekam na kolejną, ale szybciej pójdę do gina niż doczekam się wypłaty 😅
cóż to za żel?Chociaż my raczej nie potrzebujemy.
Wiesz, jak staraliśmy się o drugą ciążę i działaliśmy codziennie to nie wychodziło. Jak zaczęliśmy co drugi dzień to zaskoczyło:) Przy staraniach o trzecią ciążę też się pilnowaliśmy i udało się w 2 cs. No i jeszcze za trzecim razem celowaliśmy w chłopaka (chociaż mi było obojętne ), także też staraliśmy się użyć wszystkich znanych nam metod. Oczywiście nie wiem na ile się przyczyniły, ale się udało;)2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Bialeekk wrote:Taaak, normalne🤭 na którymś z wątków ktoś pytał gina jak długo może boleć jajnik po owu- do tygodnia ponoć😁
dobrze wiedzieć.
Ja tak jak Moon już sobie wkręcam nadprodukcję, bo jednak zawsze mam tak,że boli mnie jeden z jajników, ale przez jeden dzień, za to konkretnie. Tak konkretnie,że muszę wziąć przeciwbóla.
A od wczoraj tak mnie ciągnie i pobolewa raz jeden, raz drugi.I to tak lajtowo w porównaniu do tego co jest zawsze.
I zawsze mam owu 13-14 dc, a wczoraj miałam 11 dc. Dzisiaj na teście owu nie ma już piku...2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
uf, starałam się nadrobić, ale ciężko Gratuluje nowych kresek! Ja nadal w oczekiwaniu na małpę
U mnie ciężki czas w pracy, ale owocny! Zdecydowałam się po wpisach na styczniowym wątku nie odkładać życia na później "bo co jak zajdę w ciążę"? Od ponad dwóch miesięcy wisiała oferta i w zeszłym tygodniu - w ostatnim dniu rekrytacji - złożyłam wniosek o nowe stanowiko. I co? I udało się!! niedługo przejmuję nowe obowiązki. Jestem w szoku. Wszystko tak szybko się potoczyło. Mam nadzieję, że ogarnę! Trzymajcie kciuki!!Pauli19, LikePink, Sagi, agentka93, paprotka17, Ariadne002, Niaha, alauda, Emka06, WonderWoman, RoZyCzK4, SandraH.97, Evondita82, MonikaMonia, 2+3, pluto_nova, Aleksandra_joanna_p, Oli123 lubią tę wiadomość
♀️ 30l ♂️ 32l
+🐕
starania od: listopad 2022
PrenaCaps Multi1 + PrenaCaps DHA, magnez, olej lniany, wit. D -
makówka wrote:uf, starałam się nadrobić, ale ciężko Gratuluje nowych kresek! Ja nadal w oczekiwaniu na małpę
U mnie ciężki czas w pracy, ale owocny! Zdecydowałam się po wpisach na styczniowym wątku nie odkładać życia na później "bo co jak zajdę w ciążę"? Od ponad dwóch miesięcy wisiała oferta i w zeszłym tygodniu - w ostatnim dniu rekrytacji - złożyłam wniosek o nowe stanowiko. I co? I udało się!! niedługo przejmuję nowe obowiązki. Jestem w szoku. Wszystko tak szybko się potoczyło. Mam nadzieję, że ogarnę! Trzymajcie kciuki!!2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
-
Wow co tu się wydarzyło!! Jaka pierwsza strona ❤️❤️❤️
Mnie nie było parę dni, dziś w nocy wróciłam z podróży sluzbowen i nie jestem w stanie przebrnąć przez ponad 40 stron 😅
Dziś 14/15 dpo i szczerze jak się wpisywałam na dziś na testowanie to miałam nadzieję ze już będzie 🐒 a tu dalej nic 😁 ale nawala mi dość mocno prawy jajnik więc czekam cierpliwie, po bieli 9/10 dpo już się pogodziłam że wchodzę w 10cs nie mam nawet testu w domu, jak pokonam lenistwo a 🐒 się nie pojawi do wieczora to może wyskoczę do Rossmana .
Kciuki za pozostale testujące dziś 🤞🤞🤞Dominika96, RoZyCzK4, rozalaa, Evondita82, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
LikePink wrote:Tak dopiero 11dpo co trochę mnie zestresowało, bo właśnie tak mialam z cb-kreska słaba i dopiero 11dpo ale ta dziś jest ciemniejsza i się uspokoiłam - mam nadzieję, że i jutro będzie ciemniejsza. Testy będę zapewne robić aż testowa będzie ciemniejsza od kontrolnej 😂 ale jak się nie ma możliwości bety to trzeba w inny sposób się "uspokoić"
Chyba meliska też pójdzie w ruch 😂
cień w 11dpo to chyba tak 'standardowo', 10dpo to wcześnie, a 9dpo to express Kurcze, słabo jak nie macie bety... w którym tygodniu pierwsze USG jest możliwe? -
izzy91 wrote:Wow co tu się wydarzyło!! Jaka pierwsza strona ❤️❤️❤️
Mnie nie było parę dni, dziś w nocy wróciłam z podróży sluzbowen i nie jestem w stanie przebrnąć przez ponad 40 stron 😅
Dziś 14/15 dpo i szczerze jak się wpisywałam na dziś na testowanie to miałam nadzieję ze już będzie 🐒 a tu dalej nic 😁 ale nawala mi dość mocno prawy jajnik więc czekam cierpliwie, po bieli 9/10 dpo już się pogodziłam że wchodzę w 10cs nie mam nawet testu w domu, jak pokonam lenistwo a 🐒 się nie pojawi do wieczora to może wyskoczę do Rossmana .
Kciuki za pozostale testujące dziś 🤞🤞🤞
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Funkyfresh wrote:Ja zaczęłam układać puzzle. Czasem pochłania mnie to bez reszty. 😁
-
nesairah wrote:cień w 11dpo to chyba tak 'standardowo', 10dpo to wcześnie, a 9dpo to express Kurcze, słabo jak nie macie bety... w którym tygodniu pierwsze USG jest możliwe?
Średnio 8tydz.ale może być i w połowie 7go.Jesli za tydzień nadal będę w ciąży, to się umówię z położną i zobaczymy na kiedy mi umówi termin -
no co Ty, piłka w grze. Przecież biel w 10dpo jeszcze nie przesądza o niczym! Koniecznie powtórz test! -
Co Ty piszesz-już gnaj do tego Roska i testuj 😁 Kciuki za krechę 🤞🏻Niaha lubi tę wiadomość
-
LikePink wrote:Średnio 8tydz.ale może być i w połowie 7go.Jesli za tydzień nadal będę w ciąży, to się umówię z położną i zobaczymy na kiedy mi umówi termin
Kosmos. To donoszenie ciąży z problemami, na które zaradzić trzeba na samym początku jak np. niski prog w II fazie, praktycznie niemożliwe