W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokosik wrote:Dziewczyny wybaczcie za te umykanie, to nie taka łatwa robota 😂 wczoraj starałam się na bieżąco uzupełniać ale jednoczenie wystawiałam polisy i robiłam tort 🎂 taki dzidziusiowy, niebieski, z napisem „its a boy” ☺️ moja przyjaciółka za miesiąc rodzi, nie robi baby shower, idziemy do nich dziś na grilla i chciałam jej zrobić niespodziankę.
Kropeczko jeszcze raz gratulacje 🌷
Zosiu, może chcesz ją strzelca?
Kokosik zgoda, daj mnie na wolnego, małpa już jest ale może się uda jeszcze coś zatestować pod koniec maja, więc jeszcze może dostane tulipanka od Ciebie
Jedziemy na działkę, pójdę na pole wypłaczę co moje a potem czekam na zaproszenie na bimberek.
Jak wrócę to będzie już po wszystkim
Udanej majówki 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja, 09:55
Powder, S_va_88 lubią tę wiadomość
👸33 🧔 33
👩❤️👨 Starania od 10/2024
👩❤️👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk, L-arginina, Mioinozytol
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Plamienia na kilka dni przed @
02/2025
👸 ❗TSH-2,730
👸 ✓estradiol/LH/FSH/prolaktyna/testosteron– 3dc
👸 ✓FT3/FT4/antyTPO/antyTG
👸 ✓progesteron-20,20/estradiol-192 -7dpo
👸 ✓Cytologia/HPV
03/2025 - pokręcony cykl - antybiotyk
👸 Progesteron (7dpo-19) (9dpo-8,57) (11dpo-2.51) – plamienia już od 5dpo
👸❗AMH 1,340😭 | WitD 150
04/2025
👸❗TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox) | TSH 3,62 (7tyg. z Euthyrox)
👸 ✓FT3/FT4/USG-tarczyca prawidłowa lecz drobnej budowy
👸 💊Euthyrox 25mcg
👸 ✓estradiol/LH/FSH /testosteron/ prolaktyna 67❗(norma do 23)
👸🩺 11.04 (6dc) - Pęcherzyk 15,3 | Endo 6,3 | wg lekarza 10/11dc ⁉️WTF?
👸🩺 14.04 (9dc) - 2xPęcherzyki po 12mm | Endo 6mm
👸 💊Duphaston
😫Plamienie od 9dpo😥
05/2025
🧔Badanie nasienia -
Cześć, ostatnio mam bardzo dziwne cykle, zazwyczaj były regularne co do dnia dostawałam miesiączki a 3 razy spóźniła mi się 5 dni. Staramy się o dziecko wiec nie wspomnę już jakie miałam myśli w głowie i ile testów zrobionych niestety nic z
tego....
11.04 dostałam miesiaczki, o tydzień wcześniej niż powinnam dostać. Po dwóch tygodniach w piątek 23.04 powinnam mieć owulacje. Tego dnia dostałam brązowego plamienia, z początku było delikatne później się rozkręciło, pojawiła się krew jasno czerwona i tak trwało to 6 dni jakby kolejna miesiaczka nie wiem, pod koniec też pojawiło się brązowe plamienie. Wczoraj zrobiłam test, pokazuje baaaardzo delikatną drugą kreskę. Brzuch mnie pobolewa cały czas i poza tym nic więcej. Nie wiem co o tym myśleć. Wizytę u ginekologa mam we wtorek 6.05 na ktorje pewnie wszystko się wyjaśni ale trochę się stresuje.S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Zosia667 wrote:Kokosik zgoda, daj mnie na wolnego, małpa już jest ale może się uda jeszcze coś zatestować pod koniec maja, więc jeszcze może dostane tulipanka od Ciebie
Jedziemy na działkę, pójdę na pole wypłaczę co moje a potem czekam na zaproszenie na bimberek.
Udanej majówki 🙂
Doskonale Cię rozumiem, też po przyjściu okresu wpadam w głęboki dołek i rezygnację w powodzenie misji, ale wszystkie jesteśmy silne kobitki i co miesiąc podnosimy się silniejsze niż w poprzednim cyklu. 🫂💪🏻S_va_88 lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳4 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🔬estriadol 74,80 pg/ml, LH 5,05 IU/l, FSH 6,46 U/l, AMH 2,04 ng/ml
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🧔🏻♂️ on
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
Powder wrote:Aga gratulacje!!! Piękna kreska! 🥹🩷
U mnie na majówkę zapowiada się czysta czillerka bez bobasowych spraw, bo dopiero kończę okres i od poniedziałku wjeżdżam z owulakami 💪🏻
Także planujemy odpoczynek na działce z pieskami jednego dnia, grill u znajomych kolejnego i reset dla głów. 🥩🥗
W tym cyklu spróbujemy metodę 🍆 co drugi dzień. Do tej pory wychodziło raczej codziennie, a gdzieś mi mignęło, że przy obniżonej ruchliwości taka strategia może się lepiej sprawdzić.
I jestem bardzo ciekawa tej informacji o biochemach! Ja w sumie do tej pory nie wyłapałam żadnego, przynajmniej odkąd testuję, wcześniej ciężko powiedzieć, ale trafiały mi się cykle, gdzie okres przychodził chwilę później, aczkolwiek nie mam pojęcia czy przez przesuniętą owulację, czy może biochem. Chciałabym wiedzieć, żeby mieć chociaż jakieś małe potwierdzenie tego, że mój organizm jest w stanie zajść…bo póki co moje wyniki są książkowe i oczywiście mój stresołak podpowiada, że na pewno mam niedrożne jajowody 😑🤡
No właśnie to jest ciekawe co do metody częstotliwości widywania 🍆😂 mój mąż ma obniżone parametry ruchliwości ale nam ginekolog kazał codziennie, mówił że rzeczywiście delikatnie parametry mogą pójść w dół ale nawet przy słabszym ruchu wciąż będą obecne „świeże” i w miarę ruchliwe plemniki, wtedy gdy pojawi się komórka jajowa są większe szanse przez to że ciągle nowe plemniki są obecne. Dotychczas również stosowaliśmy metodę co drugi dzień. Nie wiem ile z tego prawdy 😅Powder lubi tę wiadomość
27 👩🏻❤️💋👨🏻 28
👩🏻 Owulacje potwierdzone, o dobrej jakości, występują nieregularnie – na zmianę z cyklami bezowulacyjnymi
🧑🏻 Obniżone parametry nasienia - ruchliwość, morfologia
Starania od 10/2024 -
Ysiak wrote:No właśnie to jest ciekawe co do metody częstotliwości widywania 🍆😂 mój mąż ma obniżone parametry ruchliwości ale nam ginekolog kazał codziennie, mówił że rzeczywiście delikatnie parametry mogą pójść w dół ale nawet przy słabszym ruchu wciąż będą obecne „świeże” i w miarę ruchliwe plemniki, wtedy gdy pojawi się komórka jajowa są większe szanse przez to że ciągle nowe plemniki są obecne. Dotychczas również stosowaliśmy metodę co drugi dzień. Nie wiem ile z tego prawdy 😅
Ysiak, Pustynia, Marzycielka94, Miracle25, S_va_88, CrazyDaisy lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳4 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🔬estriadol 74,80 pg/ml, LH 5,05 IU/l, FSH 6,46 U/l, AMH 2,04 ng/ml
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🧔🏻♂️ on
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
Lani27 wrote:Hej, ja to tak tylko tu zostawię:
Dziś mamy wolne, bo wybił pierwszy maja, która z Was już zerka na swego męża bakłażana?🫠 To już nie sen, w maju kut*s 🍆 za kuta*em🍆, bo w nowym roku każda z nas będzie już ze swoim bobasem! 👩🍼 Niech fioletowy kolor nas obejmie ramionami i kolejne starania pozostawi za naszymi plecami. Dwie kreski ⏸️ na teście wszystkie zobaczymy, bo w przepowiednię od męża Marzycielki wierzymy. 🎉
Dobrego dnia, ach i Kropka - jeszcze raz gratuluję ☺️S_va_88, Lani27 lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (9 cs)
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
Powder wrote:O masz. To z naszych połączonych mocy wynika, że nie ma to absolutnie żadnego znaczenia i trzeba czekać na tego jednego plemnika navy seal, który da radę 🤞🏻😅
Taaak czekamy 😂🤞🏻Powder lubi tę wiadomość
27 👩🏻❤️💋👨🏻 28
👩🏻 Owulacje potwierdzone, o dobrej jakości, występują nieregularnie – na zmianę z cyklami bezowulacyjnymi
🧑🏻 Obniżone parametry nasienia - ruchliwość, morfologia
Starania od 10/2024 -
ater wrote:Co do biochemów to ostatnio czytałam w jakiejś książce, że nawet 70 % ciąż jest biochemicznych i nawet o tym nie wiemy 🤯
I mam rozkminę, że no może ten Brajan to nie zawsze wytwór naszej głowy xd
Ja w kwietniu na 90% mialam biochema, okres sie spoznil o tydzien.
I na 100% mialam kilka objawow ciazowych bo to byl pierwszy cykl ktory tez byl zupelnie inny i czulam ze sue udalo jak przy pierwszej ciazy.
Wiec zgadzam sie czasem brajan to nie tyko wytwor wyobrazni.
Gdybym nie zatestowala wczesniej to nawet bym nie zobaczyla tych dwoch kresek.
Chociaz nie wiem co bardziej przykre- zobaczyc i się rozczarować czy nie zobaczyc w ogole i tez byc rozczarowannym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja, 10:11
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
-
Aga - rozbiłaś bank, piękne otwarcie miesiąca, trzymam za Was kciuki, niech sie kropek ładnie rozgości ❤️
Zosiu - przykro mi, wiem co czujesz, ostatnia 🐒 przyniosła mi mocny zawód i zdystansowałam się od forum na chwilę, żeby tu po 🐒 wrócić i do starań, i do forum ze zdwojoną siłą. Te pierwsze dni są najtrudniejsze, bądź dla siebie wyrozumiała, zrób to co lubisz, spędź miło czas. Ściskam Cię ❤️Powder, S_va_88 lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (9 cs)
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
cukrzyk1991 wrote:My też mamy dziś grilla 🥓 Mąż się uparł i bardzo chciał. Twierdzi że jak dziś wszyscy polacy odpalą grille w majówkę, to aż się papież wybierze xD
A co do Twojego ostatniego postu - tez sie czasem zastanawiam po co mi to drugie dziecko. Często życia nie ogarniam z jednym. Wydaje mi sie ze to przez to że zawsze chcialam miec dwójkę. Chciałam żeby miały siebie. Chciałabym móc chociaż spróbować mieć córeczkę. Wydaje mi sie że dobija mnie upływający czas (za 9 miesiecy bede mieć 35 lat) i niskie AMH i ta endometrioza zaawansowana.
Ja właśnie sobie sama zadawałam wczoraj pytanie dlaczego chce drugiego dziecka i to jest taka mieszanka wszystkiego, ale najbardziej chyba tego, żeby dać starszej rodzeństwo żeby miały siebie te dzieciaki, a z drugiej strony przecież ma kuzyna, mnóstwo przyjaciół, jest lubiana, będzie może kiedyś mieć swojego partnera, przyjaciół również, może nawet dzieci, więc nie będzie sama kiedy nas zabraknie. Już pomijam, że życie się różnie układa i rodzeństwo wcale nie jest gwarancja na przyszłość a relacje te dobre trzeba pielęgnować nie tylko w rodzinie. Może też po prostu chce mieć znowu małego bobasa, żeby przypomnieć sobie jak to było kiedy Zuzia była takim maluchem.
To my tak równo prawie dobijemy do 35 roku życia 😅 I rozumiem co czujesz, szkoda, że te uczucia nie są prostsze jak drogowskazy a wyglądają raczej jak jakieś pojebane rondo w Angli co na wielkim rondzie są małe ronda 🤣 ale wiesz, nie takie przypadki widziało to forum więc ja bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, żeby się udało I pojawiła się w Waszym życiu córeczka ❤️Miracle25, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
kropka_aga wrote:Cześć 😁
Serce mi wali jak głupie 😱
https://zapodaj.net/plik-dE0SODsIqV
Tylko jakieś blade te kreski ogólnie są, myślałam że one wychodzą takie jak przy negatywie 😅20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
cukrzyk1991 wrote:My też mamy dziś grilla 🥓 Mąż się uparł i bardzo chciał. Twierdzi że jak dziś wszyscy polacy odpalą grille w majówkę, to aż się papież wybierze xD
.
Haha to prawda dziś nad Polską może być widoczny jeden wielki dym 😂 my również lecimy już dzisiaj na grila do brata męża 🥓🥩
Kropka ta krecha jest bardzo wyraźna 😍 gratki, beta to już formalność! 🤞
Kokosiku wrzuć zdjęcie torcika 😋 uwielbiam piec ciacha i torty i oglądać cudze prace 🩵Kokosik, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
👩🏼 34 🧔🏻♂️ 37
cp i 2 x cb 💔
💊 wit. B12, wit. D, kwas foliowy, magnez, pregnafolin,
Ferrytyna - 23 ❗️
Żelazo - 177 ❗️
W trakcie diagnostyki
MUCHa ✅
Zespół antyfosfolipidowy - brak ✅
mutacja MTHFR A1298C 🆘
Fragmentacja DNA 🔜
Kir/kariotypy 🔜
🤞 Team #rodzew2026 🍀 -
Ragazza wrote:Dzień do dobry w 9dpo, u mnie negatywny Brajan wjechał na pełnej i mówi, że na pewno się nie udało, jak zwykle 😵💫😜
Dobrze, że jest wolne i piękna pogoda, to jakoś odgonię te negatywne myśli
A poza tym, jak 🙊nie ma, to piłka⚽ w grze.20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Gosia98765 wrote:Cześć, ostatnio mam bardzo dziwne cykle, zazwyczaj były regularne co do dnia dostawałam miesiączki a 3 razy spóźniła mi się 5 dni. Staramy się o dziecko wiec nie wspomnę już jakie miałam myśli w głowie i ile testów zrobionych niestety nic z
tego....
11.04 dostałam miesiaczki, o tydzień wcześniej niż powinnam dostać. Po dwóch tygodniach w piątek 23.04 powinnam mieć owulacje. Tego dnia dostałam brązowego plamienia, z początku było delikatne później się rozkręciło, pojawiła się krew jasno czerwona i tak trwało to 6 dni jakby kolejna miesiaczka nie wiem, pod koniec też pojawiło się brązowe plamienie. Wczoraj zrobiłam test, pokazuje baaaardzo delikatną drugą kreskę. Brzuch mnie pobolewa cały czas i poza tym nic więcej. Nie wiem co o tym myśleć. Wizytę u ginekologa mam we wtorek 6.05 na ktorje pewnie wszystko się wyjaśni ale trochę się stresuje.
Hej faktycznie masz niezłe zawirowania cyklu, byłaś wcześniej u ginekologa, by wyrównać jakoś cykle? Skoro piszesz że widzisz bladą kreskę to może wybierz się jutro na betę ? Powodzenia, żeby to był dobry znak 🤞🤞🤞👩🏼 34 🧔🏻♂️ 37
cp i 2 x cb 💔
💊 wit. B12, wit. D, kwas foliowy, magnez, pregnafolin,
Ferrytyna - 23 ❗️
Żelazo - 177 ❗️
W trakcie diagnostyki
MUCHa ✅
Zespół antyfosfolipidowy - brak ✅
mutacja MTHFR A1298C 🆘
Fragmentacja DNA 🔜
Kir/kariotypy 🔜
🤞 Team #rodzew2026 🍀 -
Powder wrote:Aga gratulacje!!! Piękna kreska! 🥹🩷
W tym cyklu spróbujemy metodę 🍆 co drugi dzień. Do tej pory wychodziło raczej codziennie, a gdzieś mi mignęło, że przy obniżonej ruchliwości taka strategia może się lepiej sprawdzić.
I jestem bardzo ciekawa tej informacji o biochemach! Ja w sumie do tej pory nie wyłapałam żadnego, przynajmniej odkąd testuję, wcześniej ciężko powiedzieć, ale trafiały mi się cykle, gdzie okres przychodził chwilę później, aczkolwiek nie mam pojęcia czy przez przesuniętą owulację, czy może biochem. Chciałabym wiedzieć, żeby mieć chociaż jakieś małe potwierdzenie tego, że mój organizm jest w stanie zajść…bo póki co moje wyniki są książkowe i oczywiście mój stresołak podpowiada, że na pewno mam niedrożne jajowody 😑🤡
1) Też właśnie ostatnie 3 cykle serduszkowanie było codziennie dzień lub dwa przed owulacją. I znowu chyba wrócę do tego, że co dwa dni lepiej. Zwłaszcza ze u nas ruchliwość lezy.
2) Też uważam, że często te cienie co widzimy to jednak biochemy. I że dużo kobiet nie wie że coś się zadziało w ogóle - czasem nawet miesiączka nie musi się wcale spóźnić przy biochemie.
3) Ja też myślałam, że mam niedrożne jajowody bo mam endo III stopnia i byłam wręcz pewna na 90% ze będą zrosty. A tutaj suprise - kontrast przeszedł bardzo ładnie i jama macicy też ładnie się zakontrastowała. Cokolwiek to znaczy.
Powder lubi tę wiadomość
🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia
MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
❌️ 4cs - 7dpo - prog 13, estradiol 95
❌️ 5cs - 7dpo - prog 5,5
❌️ 7cs z lamettą 💉 - 7dpo - prog 27
❌️ 8 cs z lamettą 💉 cb ?
❌️ 9cs z lamettą 💉
🍀 10cs !
✅️ FSH/LH około 5 ; oba jajowody drożne
👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
🧔♂️34 lata, teratozoospermia, asthenozoospermia (a+b = 5%, morfo 3%, il. 148mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, q10 ubichinol, magnez, cynk, pqq, mio-inozytol, NAC, tardyferon -
Witam was wszystkie w nowym wątku 😅
Poproszę o zapisanie na 03.05 będzie to dzień po spodziewanej @ 🙌
Aga jeszcze raz gratulacje pięknej kreski! 😁
Udanej majówki wam życzę! Odpoczywajcie!29 👩🏽 & 39 👱🏻 & 🐕 x2
7 cs 🤞
👩🏽 po chemioterapii & naświetlaniach (zabieg chirurgiczny?? - dla sprawdzenia 3x inna metoda zabiegu start w maju)
👱🏻 pH 8,5❓️reszta w normie 💪
💊 witamina d3, witamina b12, witamina b6, żelazo, cynk, omega-3, kwas foliowy, inozytol NAC
03.05 ⏸️
Beta 144,44 mIU/ml 🥹🤞 -
Gosia98765 wrote:Cześć, ostatnio mam bardzo dziwne cykle, zazwyczaj były regularne co do dnia dostawałam miesiączki a 3 razy spóźniła mi się 5 dni. Staramy się o dziecko wiec nie wspomnę już jakie miałam myśli w głowie i ile testów zrobionych niestety nic z
tego....
11.04 dostałam miesiaczki, o tydzień wcześniej niż powinnam dostać. Po dwóch tygodniach w piątek 23.04 powinnam mieć owulacje. Tego dnia dostałam brązowego plamienia, z początku było delikatne później się rozkręciło, pojawiła się krew jasno czerwona i tak trwało to 6 dni jakby kolejna miesiaczka nie wiem, pod koniec też pojawiło się brązowe plamienie. Wczoraj zrobiłam test, pokazuje baaaardzo delikatną drugą kreskę. Brzuch mnie pobolewa cały czas i poza tym nic więcej. Nie wiem co o tym myśleć. Wizytę u ginekologa mam we wtorek 6.05 na ktorje pewnie wszystko się wyjaśni ale trochę się stresuje.20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Zosia667 wrote:Kokosik zgoda, daj mnie na wolnego, małpa już jest ale może się uda jeszcze coś zatestować pod koniec maja, więc jeszcze może dostane tulipanka od Ciebie
Udanej majówki 🙂
🫂😘Marzycielka94 lubi tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Piret wrote:Hej faktycznie masz niezłe zawirowania cyklu, byłaś wcześniej u ginekologa, by wyrównać jakoś cykle? Skoro piszesz że widzisz bladą kreskę to może wybierz się jutro na betę ? Powodzenia, żeby to był dobry znak 🤞🤞🤞
No właśnie nie byłam, a dzieje się tak dopiero od 4 miesięcy... może to przez stres tak mi wariuje. Tak myślę że chyba się wybiorę tylko czy wyniki dostanę w tym samym dniu? Mam nadzieje że coś się dzieje a nie że to kolejny okres był i miałam cykl bezowulacyjny lub coś gorszego....