W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻♀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka94 wrote:Nina zaciekawiłaś mnie tym lekiem na poprawę ruchliwości plemników, na pewno też o to zapytamy na wizycie u androloga w kwietniu.
Co do wędkarzy to mój mąż nigdy nie był na rybach, a co więcej - nie cierpi ich jeść 😅 mimo to przy tych staraniach powiedział, że może je jeść choćby codziennie ❤️ skoro tak dobrze nam idzie to może mogę go umówić z którymś z Waszych partnerów na łowienie? Może odkryje nowe hobby 😅
Lepiej nie, bo jak złapie bakcyla i popadnie, to masz po chłopie i wtedy możesz zapomnieć o dzidzi 🤣 bo zasiadki będą ważniejsze 🤣Donna89, Marzycielka94, almost.there lubią tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Marzycielka94 wrote:Martyna - odpoczywaj, dbaj o siebie i nie patrz na gości. Ja to bym sie nawet cieszyła, że nie muszę siedzieć z teściową 😅 trzymaj się tam!!
Nayeli, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
Haha, mój jest początkowym wędkarzem, teraz ma chwilowy przestój przez nadmiar pracy, ale był moment gdzie mnie wyciągał na te ryby 😂 najlepiej jak z podekscytowaniem mnie zachęcał jesienią, żebym wstała z nim w sobotę o 5 i pojechała bo będzie tak fajnie…o tym marzę w sobotę przecież 😂
Piękny torcik!!! Arcydzieło 😍Ja ostatnio pierwszy swój tort robiłam na mamy urodziny, wiem ile to pracy wymaga!
Ja żeby nie myśleć za dużo wyciągnęłam obraz z tymi numerkami do malowania. 1,5h siedziałam a taki mały fragmencik pomalowałam 🤣pół roku będę to robić w takim tempie
Ale chyba zachęciłyście mnie na jogę i też zaraz sobie odpalę coś na yt 🧘♀️Nayeli lubi tę wiadomość
👩🦳27 🧔♂️29
starania od 2023
12.24 9tc 💔👼
Endometrioza
PAI-1, MTHFR hetero
Niedoczynność tarczycy —> unormowana
Amh 1,16 🥲 -
mon08kow wrote:Byłam z moimi krwawieniami, betą 49, progiem 1 na IP. Nawet nie wykonano żadnego badania, od razu założenie, że to najprawdopodobniej ciąża biochemiczna. Mam wykonać w poniedziałek betę ponownie, ale już się nie łudzę. Na powrocie ze szpitala rozkręciło się krwawienie ze skrzepami jeszcze bardziej, więc pewnie już po... Ale i tak miło było po 1,5 roku zobaczyć dwie kreski na teście
Mam nadzieję, że kolejne cykle będą owocne
Wam również takich życzę!
Bardzo mi przykroMam nadzieję, że jest obok Ciebie osoba, która się wspiera ❤️🩹
👩🦳27 🧔♂️29
starania od 2023
12.24 9tc 💔👼
Endometrioza
PAI-1, MTHFR hetero
Amh 1,16 🥲 -
Donna89 wrote:Haha, mój jest początkowym wędkarzem, teraz ma chwilowy przestój przez nadmiar pracy, ale był moment gdzie mnie wyciągał na te ryby 😂 najlepiej jak z podekscytowaniem mnie zachęcał jesienią, żebym wstała z nim w sobotę o 5 i pojechała bo będzie tak fajnie…o tym marzę w sobotę przecież 😂
Piękny torcik!!! Arcydzieło 😍Ja ostatnio pierwszy swój tort robiłam na mamy urodziny, wiem ile to pracy wymaga!
Ja żeby nie myśleć za dużo wyciągnęłam obraz z tymi numerkami do malowania. 1,5h siedziałam a taki mały fragmencik pomalowałam 🤣pół roku będę to robić w takim tempie
Ale chyba zachęciłyście mnie na jogę i też zaraz sobie odpalę coś na yt 🧘♀️
O przypomniałaś mi, że mam kupiony taki obraz i jeszcze go nawet nie odpakowałam #adhd 🤪
Tort cudowny, teraz marudzę staremu, że zjadłabym coś słodkiego 😂
Mój na szczęście też po tej nie-wędkarskiej stronie. Były łowił i do tego dochodziła odwieczna walka o to, że ciuchy do wyrzucenia upierał się, żeby zostawić na ryby 😂🫣Nayeli lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 03.2024
🔥Staranie na pełnej od 02.2025
⏳6cs in progress
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, euthyrox
🧔🏻♂️ on
🔬 61,1mln, koncentracja 25,5mln (w 2,4ml)
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3, kolagen
🔜 27.06 ponowne badanie nasienia -
Donna89 wrote:Haha, mój jest początkowym wędkarzem, teraz ma chwilowy przestój przez nadmiar pracy, ale był moment gdzie mnie wyciągał na te ryby 😂 najlepiej jak z podekscytowaniem mnie zachęcał jesienią, żebym wstała z nim w sobotę o 5 i pojechała bo będzie tak fajnie…o tym marzę w sobotę przecież 😂
Ale chyba zachęciłyście mnie na jogę i też zaraz sobie odpalę coś na yt 🧘♀️
Ja zamierzam wrócić do malowanek dla dorosłych, dużo szczegółów to na trochę odciągają.
Jutro jadę poodwiedzać rodzinkę to też inaczej. Tylko jak się nie wygadać, jak z drugiej strony euforia 😅Donna89 lubi tę wiadomość
-
Nayeli wrote:Marty.Na odpoczywaj❤️ przykro siedzieć w domu jak inni się gdzieś spotykają ale może mąż coś weźmie na wynos a teściowa odwiedzi na dniach?
Nadzieja32 cudownie! Niech dalej pięknie beta rośnie 😁
Sandrac_94 ile dpo przewidujesz, że jesteś? Może Ci się udzieliła ,,jelitówka" Nadziejki 😁
Darrika udanego świętowania jeśli dobrze pamiętam, że macie jakąś uroczystość 😊
Piękne widoki tu wklejałyście. Troszkę zazdroszczę. Ja dzisiaj nawet na spacer nie miałam czasu bo kończyłam tort dla syna koleżanki. Wkleję go, a co 😀 najważniejsze, że dziecko zadowolone!
Wow, ale cudo 🥰🥰
Chyba przegapiłam wpis Nadziejki o “jelitowce” 😅 ja myślę, że jestem maksymalnie 7-8dpo, ale nie jestem pewna tego cyklu 😭Nayeli lubi tę wiadomość
👩👨31 lat + 🐶 2 lata
- starania od 09.2023
ona:
- suplementacja - omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby
- badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
- regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
- brak chorób przewlekłych
- walka ze stresem
on:
- suplementacja - wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli
- WZJG (aktualnie zaostrzenie, przyjmowanie cortiment mmx)
- badanie nasienia (grudzień'24 -> kwiecień'25):
* morfologia 2% -> 1%
* ruchliwość A 1% -> 0%
* ruchliwość B 29 % -> 11,5 % -
Powder wrote:O przypomniałaś mi, że mam kupiony taki obraz i jeszcze go nawet nie odpakowałam #adhd 🤪
Tort cudowny, teraz marudzę staremu, że zjadłabym coś słodkiego 😂
Mój na szczęście też po tej nie-wędkarskiej stronie. Były łowił i do tego dochodziła odwieczna walka o to, że ciuchy do wyrzucenia upierał się, żeby zostawić na ryby 😂🫣
Mój też leżał kilka miesięcy w opakowaniu 😂 dzisiaj nadeszła jego chwila na odpakowanie!
No tak, przecież ciuchy mogą się przydać 🤣 Mój tak mial jak pracował jeszcze fizycznie, po kryjomu wyrzucałam zużyte ubrania bo ich tyle już było 🙈Powder lubi tę wiadomość
👩🦳27 🧔♂️29
starania od 2023
12.24 9tc 💔👼
Endometrioza
PAI-1, MTHFR hetero
Amh 1,16 🥲 -
Dziewczyny, tak w ogóle to powoli nam się kończy marzec. Czas chyba myśleć nad tytułem na wątek kwietniowy😆
Ja mam jedną propozycję:
Zająć kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
To ja lepiej te torty będę robić a Wy wymyślajcie 🤣😅Powder, Loraa, Marty.Na, NinaB, Marzycielka94, Darrika, Belia, Mardotka, CrazyDaisy, DreamBee, snieżka, Wianek, Meggi_**, Olisska, Dżozu, izzou97, ater, emciak, Justa28, assialbnn, almost.there, Irynka, dailydamn, dailydamn lubią tę wiadomość
-
Uff, udało mi się nadrobić. Ja standardowo cała sobota ta budowie, ale dobrze. Dzień zleciał, wymęczyłam się i nie myślałam tyle.
Nayeli piękny tort 😍
Co do wędkarstwa, to większość kolegów i sąsiadów mojego męża to zapaleni wędkarze. Mój się jakoś uchował i nie interesuje go to 😂Nayeli, Marty.Na, Marzycielka94, assialbnn lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
11 cs - oczekiwanie na II stymulację
⏸️ 0 razy
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
‼️EBV -> Odroczenie drugiej stymulacji
‼️ Helikobakter pylori
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
Nayeli wrote:Dziewczyny, tak w ogóle to powoli nam się kończy marzec. Czas chyba myśleć nad tytułem na wątek kwietniowy😆
Ja mam jedną propozycję:
Zająć kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
To ja lepiej te torty będę robić a Wy wymyślajcie 🤣😅
Mi przyszło do głowy: kwiecień plecień, bo przeplata. W grudniu będę już brzuchata
😂😂Nayeli, Loraa, Marty.Na, karczoch321, Marzycielka94, Nadzieja32, Belia, Mardotka, DreamBee, snieżka, Olisska, Dżozu, ater, emciak, Monnie, Justa28, almost.there lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
⏳6cs in progress
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
Powder wrote:Mi się podoba!
Mi przyszło do głowy: kwiecień plecień, bo przeplata. W grudniu będę już brzuchata
😂😂
😂😂 😂 -
Ten tort jest boski!!! Szacun za umiejętności 😍 kupa pracy to jest
Co do wędkowania - dzisiaj na wypadzie byliśmy w smażalni, hodują ryby na miejscu, jak ja dawno nie jadłam pstrąga i to tak dobrego 🤤 mój nigdy na rybach nie był, ale już go mój brat namawia 🫣
A w sumie, że raczej się już trochę rozgościłam na forum, a nigdy nie pisałam o swoim hobby, to się trochę też podzielę z wami. W wolnym czasie gram w gierki na PC, czasem z mężem czasem sama, raczej z rywalizacją - cs, tft, aramy, valorant, osu. W tft byłam raz nawet w top 0.03% graczy, więc nawet wysoko 🤭 Lubię też malowanie po cyferkach, to robię wręcz hurtowo, często odpalam Netflixa w tle i maluję na raz. Książki czytam, ale w żółwim tempie przez brak czasu. Chyba tyle ode mnie 🥰Marty.Na, Loraa, Nayeli, DreamBee, snieżka, Wianek, Dżozu, assialbnn lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji | MUCHa ✅️
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%
10.24 / 02.25
Ilość 300mln PH 8.1 Ruch A+B 26% -> 61%
Morfo 3% -> 4% Żywe 68% -> 79%
❌️01.25-06.25
6 cykli stymulowanych
Lametta + Zivafert
🔜08.07 drożność -
Obie nazwy super! 🤣🤣
Męczące jest to wędkarstwo z czasem. Ja jestem operatorem podbieraka i sesji zdjęciowych z karpiami 🤣White1, Nayeli, Marzycielka94, DreamBee, Dżozu, assialbnn lubią tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
🔬
♀️
💊
🔬
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
Jeszcze taki mi wpadł do głowy:
Niech Zajączek w miłym geście🎁, przyniesie nam dwie kreski na teście⏸️Powder, Marty.Na, Ola8999, Loraa, sandrac_94, Marzycielka94, Belia, Mardotka, kasialinkaa, DreamBee, snieżka, Olisska, izzou97, ater, emciak, Justa28 lubią tę wiadomość
-
Nayeli piękny tort ! 😍
I ten tytuł z zajączkiem zajebisty 🤣
Ja mam kolorowankę z numeram lezy chyba rok niezaczeta ale chyba zacznę jak tak polecacie 😎Nayeli lubi tę wiadomość
♀️'89 ♂️'87
start 06.2023
AMH 1.2 🤔
Owulacje ☑️
Drożność ☑️
Seminogram 116mln/ml ruch A+B 22% Morfo 2% DFI 3,5% HBA 82% MAR 13%
Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1, unidox 💊
Histeroskopia hist pat: polipy endometrialne wycięte ✂️
7.05 IUI ❌ koncentracja 46mln ruch A+B 28%
KIR BX 2ds1 2ds3 2ds4del 2ds5 3ds1, brak 2ds2 i 2ds4norm
Kariotypy prawidłowe ✅
13.06 kwalifikacja in vitro ✅
16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
17.06 beta 132,58 prog 33,8
20.06 beta 544,35 🥰
23.06 beta 1849,89 🎉
24.06 jest pęcherzyk 🥳 -
White1 wrote:Ten tort jest boski!!! Szacun za umiejętności 😍 kupa pracy to jest
Co do wędkowania - dzisiaj na wypadzie byliśmy w smażalni, hodują ryby na miejscu, jak ja dawno nie jadłam pstrąga i to tak dobrego 🤤 mój nigdy na rybach nie był, ale już go mój brat namawia 🫣
A w sumie, że raczej się już trochę rozgościłam na forum, a nigdy nie pisałam o swoim hobby, to się trochę też podzielę z wami. W wolnym czasie gram w gierki na PC, czasem z mężem czasem sama, raczej z rywalizacją - cs, tft, aramy, valorant, osu. W tft byłam raz nawet w top 0.03% graczy, więc nawet wysoko 🤭 Lubię też malowanie po cyferkach, to robię wręcz hurtowo, często odpalam Netflixa w tle i maluję na raz. Książki czytam, ale w żółwim tempie przez brak czasu. Chyba tyle ode mnie 🥰
Ja nie gram prawie wcale ale rozumiem doskonale Twoje hobby bo mąż codziennie tnie w jakaś grę i sprawia mu to ogromną przyjemność. Ja nawet nie podchodzę do jego stacji dowodzenia😄White1 lubi tę wiadomość
-
To jak się dzielimy, to ja uwielbiam składać lego i wyplatać makramy. I stawiam pierwsze kroki na konsoli. Lubiłam też wyciskać na siłce, ale przez starania się jakoś zestresowałam i przestałam chodzić 🫣🫣
White1, Marzycielka94, Kasiek7, DreamBee, Dżozu, Loraa, Nayeli lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
⏳6cs in progress
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
Powder wrote:Mi się podoba!
😂😂
My dziś dzień leniuszka, cały dzień w sumie leżakowanie i dwa razy ♥️ (przeszły mi foszki na przytulanie więc trzeba było korzystać 😂) i dzień zleciał.
assialbnn lubi tę wiadomość
-
Marty.Na wrote:Obie nazwy super! 🤣🤣
Męczące jest to wędkarstwo z czasem. Ja jestem operatorem podbieraka i sesji zdjęciowych z karpiami 🤣Marty.Na lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48) + hirsutyzm
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %