X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wady macicy
Odpowiedz

Wady macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiedyś będę mamą Nowa

Wysłany: 23 lutego 2022, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane !! Po roku starań okazało się że mam wadę macicy a dokładnie macicę dwurozna . 😥 Polecacie mi jakiegoś lekarza w Warszawie . Zaszlyscie w ciążę ? Ogólnie co robić ?

• KiniuśiKinio Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2022, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, też mam macicę dwurożną, lekarz powiedział mi przy badaniu przed staraniami ale w żadnym wypadku nie zdyskwalifikował przez to moich starań, jasno dał do zrozumienia że nie jest to wielkim problemem. Taka budowa po prostu się zdarza. Staramy się drugi miesiąc , pierwszy bez skutku, zobaczymy jak dalej. Jestem pozytywnej myśli, Tobie też tego życzę.

Starania o pierwsze maleństwo - w oczekiwaniu na Boży cud 🙏

Ja : Graves Basedowa ➡️operacyjne usunięcie tarczycy ➡️leczenie radiojodem ➡️ niedoczynność - euthyrox
    TSH 0,866 ( październik 2023)

On : jakość nasienia do poprawy
    Sierpień 22/ grudzień 22/ sierpień 23/ grudzien 23
    Koncentracja/ 3mln /12mln/ 7mln/ 5mln
    Ilość w próbie/ 13mln /94mln/ 37mln/ 25mln
    Ruch postępowy/ 25% / 24%/ 18%/ 55%
    Prawidłowa budowa/ - / 4%/ 6%/ -

IUI
    *12.12.23 - 10mln, 80% ❌️
    * 01.24 - ?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ