X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wady wrodzone macicy.
Odpowiedz

Wady wrodzone macicy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hippa Nowa

Wysłany: 1 grudnia 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Przychodzę do Was z pytaniem, czy któraś z Was ma stwierdzoną macicę T - kształtną ? Jak się to ma u was do starań o dziecko ? Co mówią lekarze?
    Moja lekarka zobaczyła na USG , że moja macica jest w tym kształcie, poinformowała mnie o tym i to w zasadzie tyle. Czekam na wizytę u innego ginekologa. Czy któraś z Was może powiedzieć coś więcej na temat tego zaburzenia?

• Omegi Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam abyś wybrała się do dr Ludwina do Krakowa. To dobry specjalista od wad macicy. On ma dobry sprzęt i stwierdzi jaką faktycznie masz wadę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ