Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wady wrodzone macicy.
Odpowiedz

Wady wrodzone macicy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hippa Nowa

Wysłany: 1 grudnia 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Przychodzę do Was z pytaniem, czy któraś z Was ma stwierdzoną macicę T - kształtną ? Jak się to ma u was do starań o dziecko ? Co mówią lekarze?
    Moja lekarka zobaczyła na USG , że moja macica jest w tym kształcie, poinformowała mnie o tym i to w zasadzie tyle. Czekam na wizytę u innego ginekologa. Czy któraś z Was może powiedzieć coś więcej na temat tego zaburzenia?

• Omegi Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam abyś wybrała się do dr Ludwina do Krakowa. To dobry specjalista od wad macicy. On ma dobry sprzęt i stwierdzi jaką faktycznie masz wadę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ