Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki pod kołderką 🔥, a jesienią spacer w trójkę 🍂
Odpowiedz

Walentynki pod kołderką 🔥, a jesienią spacer w trójkę 🍂

Oceń ten wątek:
  • Remedios Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jest lwem, ale to najskromniejszy, najukochańszy człowiek na świecie… a ja jestem leniwym koziorożcem więc tyle u nas z horoskopu. Za to moja mama i brat to też lwy i są mocno konfliktowi.

Agi96 lubi tę wiadomość

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
    plamienia przed miesiączką
    Adenomioza?
    Progesteron 11-15 ng/ml
    Inne hormony - ok
    Wymazy MUCHa - czysto
    AMH 2,03 ng/ml
    Utrogestan

🤷🏻‍♂️35 lat
    Obniżone wyniki badania nasienia
    10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
    11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
    Clostilbegyt + suple
    02.26: koncentracja 4.9mln/ml, morfo 0%, ruch postępowy 15% 🥲
    SCD 26%

11 cs o pierwszą 🤰
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remedios, jakbym czytala o swoim partnerze, to rowniez lew i jest wspanialym czlowiekiem.

Esbe, Agi96, Remedios lubią tę wiadomość

👦🏼 2018

32 & 35
    6cs
    🩸 28-35
  • Atomówka Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi96 wrote:
    Ostatanio był temat imion, a czy są tu jakieś zodiakary? 😂 ja generalnie nią nie jestem, ale lubię czytać czym się charakteryzują znaki i często widzę, że się to sprawdza 😄 jeśli ten cykl byłby szczęśliwym chyba wypada w Strzelca, ale potem to już nieuchronnie zbliżamy się do Koziorożca co mrozi mi krew w żyłach, bo znam jednego (mój tata) i te wszystkie najgorsze rzeczy, które o nim piszą on posiada 🙈 (przepraszam jeśli któraś jest spod tego znaku🙈) sprawdzacie takie rzeczy czy nie wierzycie? 😄

Niby nie wierzę, a jednak dużo rzeczy się sprawdza. Chociaż w moim przypadku lepiej żeby nie bo jestem skorpionem 😅

Agi96 lubi tę wiadomość

27 lata k
    29 lat m

07.2022 - ciąża biochemiczna
    12.2022 - prawidłowa ciąża
    08.2023- zdrowa księżniczka <3

starania o rodzeństwo - od 09.2025
  • Esbe Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Buburuza, przytulam, wiem jaki to zawod jak jest oszukaniec, oby jak najmniej tego na naszym watku… 🫂 Co do bolu podbrzusza to niestety nie znam sie, czy to jest mozliwe po tym dodatkowym progu.

Ja jestem lwem + moj partner rowniez lew i dogadujemy sie swietnie ☺️ A sprawdzalyscie w chinskim kim jestescie? Ja psem 😅 Po lebkach opis sie zgadza co do mojego charakteru.

Ja mam klucie jajnikow ale to jakos od wczoraj, dzis juz ciut lepiej. Czekam na miesiaczke, zobaczymy czy przyjdzie w 34 dc tak jak sobie wyliczylam ale to jeszcze tyyyyle czasu do kolejnej owu 🥲
    Lew, a w chińskim tez pies! A maz smok :)

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
  • Murena96 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj pracuje ale przez zmianę pogody tak mnie głowa boli że mam dość już tego dnia 🙈

• Dawdler34 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dzisiaj zjazd emocjonalny. 12dc, wrażenie, że ten cykl znowu będzie bez ⏸️ i na co to wszystko..śluz jakiś dziwny, temperatury też jakieś z dupy.. najchętniej bym się komuś wypłakała ale szczerze mówiąc to nie mam komu, chłop myślę, że nie do końca zrozumie, psiapsi daleko, a nikomu więcej nie mówiliśmy o staraniach..

• Insulinka Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    Czemu??? A ja słyszałam że kobiety lwy są piękne i pewne siebie 😮‍💨😘

Ani nie jestem piękna ani pewna siebie 😂 raczej introwertyk z niskim poczuciem własnej wartości, totalnie niekobieca i jeszcze z podłym charakterem 😂😂😂

A zapytam z ciekawości co jest nie tak w synu spod znaku bliźniąt? Mam takiego kolegę ale miły, grzeczny ..takie ciepłe kluchy ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 13:22

👩🏻‍💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
    🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego

Starania od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
    4cs
  • Insulinka Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:
    Buburuza, przytulam, wiem jaki to zawod jak jest oszukaniec, oby jak najmniej tego na naszym watku… 🫂 Co do bolu podbrzusza to niestety nie znam sie, czy to jest mozliwe po tym dodatkowym progu.

Ja jestem lwem + moj partner rowniez lew i dogadujemy sie swietnie ☺️ A sprawdzalyscie w chinskim kim jestescie? Ja psem 😅 Po lebkach opis sie zgadza co do mojego charakteru.

Ja mam klucie jajnikow ale to jakos od wczoraj, dzis juz ciut lepiej. Czekam na miesiaczke, zobaczymy czy przyjdzie w 34 dc tak jak sobie wyliczylam ale to jeszcze tyyyyle czasu do kolejnej owu 🥲

Ja jestem świnia 🐷 - no wypisz, wymaluj 😂😂🐷 chrum, chrum ( z wyglądu bo z charakteru nic się nie zgadza)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 14:01

4cs
  • yoreva Koleżanka

Wysłany: 22 lutego, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to według żadnego horoskopu nie powinniśmy być razem, bo nie słyszałam nigdy o zgodnym parowaniu tych samych znaków zodiaku 🤣 A jakoś od 12 lat dwa Strzelce ze sobą wytrzymują 🥰
    W sumie jestem na takim etapie starań, że małe ma to dla mnie znaczenie, i trzeciego strzelca mogłabym mieć pod dachem 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 13:24

Blond27, Agi96 lubią tę wiadomość

⏳od 1/25 || cp 3/25 || cb 9/25 ||
    💉lipidogram, glukoza, B9, B12, D3, ferrytyna, LH, FSH, estradiol, testosteron, DHEA-SO4, SHGB ✔️
    progesteron 7dpo - 18,70 ng/ml ✔️
    prolaktyna - 22,9 ng/ml❕️
    TSH - 2,260 μlU/ml (2/26)❕⬇️ 2,840 μlU/ml (1/25)
    FT3, FT4, aTPO, aTG + USG tarczycy✔️
    AMH - 8,47 ng/ml❕PCO❔
  • Agi96 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż i brat są Bliźniętami i oboje są cudownymi, troskliwymi i wiernymi osobami 😄tylko z ilością pomysłów i ich wysoką potrzebą życia towarzyskiego czasem ciężko mi nadążyć za mężem jako introwertyk analityk 😂

Buburuza, Blond27 lubią tę wiadomość

29 🙋🏽‍♀️ 33 🙋🏽
    7 cs o pierwsze 👶🏽

Tarczyca ✅
    Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
    Wskaźnik HOMA 2,89 (IO) <2.5⬆️
    Homocysteina 5,97 umol/l✅
    SHBG 45,6 nmol/L 32.4-128.0⬇️
    Testosteron 1,60 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
    Prolaktyna⬆️❗️
    AMH 6,58 ⬆️⁉️

On:
    Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jest rakiem, a w chińskim horoskopie psem i wszystko się zgadza 😅 zaś ja jestem strzelcem, a w chińskim wołem i też wszystko pasuje aż za bardzo 🙈🤣🤣

Esbe, Agi96 lubią tę wiadomość

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 1,95 ✅
    Ft3: 2,84 ✅
    Ft4: 1,09 ✅
    Ferrytyna: 24,84
    Prolaktyna: 19,13 ✅
    Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅ 9,70
    Estradiol 7-8dpo: 126 ✅

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
  • Esbe Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yoreva wrote:
    My to według żadnego horoskopu nie powinniśmy być razem, bo nie słyszałam nigdy o zgodnym parowaniu tych samych znaków zodiaku 🤣 A jakoś od 12 lat dwa Strzelce ze sobą wytrzymują 🥰
    W sumie jestem na takim etapie starań, że małe ma to dla mnie znaczenie, i trzeciego strzelca mogłabym mieć pod dachem 😅
    Dwa ogniste znaki jak najbardziej pasują:) bo sie nawzajem rogrzewają 🤭🤭

yoreva lubi tę wiadomość

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
  • Insulinka Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kotach tylko to mi przyszło do głowy 😂

Kiedy koty się marcują 🐈, staraczki pod kołdrą żwawo harcują

W sumie mało co lutego zostało, zaraz zaczynamy nowy miesiąc. Ale to zleciało, dopiero święta były, szok 😯🙀

Esbe, Kompotlinka lubią tę wiadomość

4cs
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insulinka wrote:
    Ani nie jestem piękna ani pewna siebie 😂 raczej introwertyk z niskim poczuciem własnej wartości, totalnie niekobieca i jeszcze z podłym charakterem 😂😂😂

A zapytam z ciekawości co jest nie tak w synu spod znaku bliźniąt? Mam takiego kolegę ale miły, grzeczny ..takie ciepłe kluchy ☺️

Moja siostra miała 3 facetów od czasów gimnazjum spod znaku bliźniaka i dwóch ją zdradziło, a jeden byl bardzo agresywny. Ale to ja tylko przez jej gadanie na to wpadłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 14:38

Insulinka lubi tę wiadomość

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024
    styczeń 2026 4dc
    FSH 4,55 mlU/ml
    LH 4,64 ng/ml
    Prolaktyna 128np/ml
    Estradiol <13pg/ml
    02.2026 potwierdzona ovu 💪
    03.2026 drożność ❓
  • Lady A. Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się bardzo polubiłam z tworzeniem grafik od kiedy robiłam tytułową 😁

file-00000000db547243a5ab20178369f080-1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 14:41

Esbe, Kompotlinka, Anka96, Monia•, _Dysia_, Blond27, AnaHope, Reja13, Milunia, Angel93, Kleo10, sirengirl92, Aga_92, Kathrine32, Iskierka ✨ lubią tę wiadomość

🧑 33 l. 🧒 36 l.
    ♥️🍀
  • Helenka22 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odchodząc od tematu znaków zodiaków, dziś wpadł mi taki posty o progesteronie- plamieniu przed miesiączką https://www.instagram.com/reel/DVDkXM3DGyQ/?igsh=MWk4Z2F3Nm8zZHQ3MA==

Swoją drogą ja nigdy plamień nie miałam, a jak raz zbadałam proga to wyszedł 7 dpo 9.42, więc mega słabo. Musze to powtórzyć, bo może to jednorazowy wybryk albi akurst wyłapałam dołek

Starania od 06.25
    28🤵‍♀️
    29🤵‍♂️
    HBA 47 % ❗️
    Fragmentacja DNA 15%
    Liczba plemników 27,26 ➡️ 6.3 🔻
    Morfologia 0% ➡️1%
    Ruch postępowy szybki (typ a) 2.43% ➡️ 29% ✅️
    Ruch postępowy (a+b) 22.22% ➡️ 45% ✅️
    Ruch całkowity 37.85 ➡️ 64% ✅️
  • Lady A. Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka22 wrote:
    Odchodząc od tematu znaków zodiaków, dziś wpadł mi taki posty o progesteronie- plamieniu przed miesiączką https://www.instagram.com/reel/DVDkXM3DGyQ/?igsh=MWk4Z2F3Nm8zZHQ3MA==

Swoją drogą ja nigdy plamień nie miałam, a jak raz zbadałam proga to wyszedł 7 dpo 9.42, więc mega słabo. Musze to powtórzyć, bo może to jednorazowy wybryk albi akurst wyłapałam dołek
    Helenko tak teraz zauważyłam w stopce poprawę parametrów nasienia, szczególnie ruchu. Co robiliście, że tak się poprawiły?

🧑 33 l. 🧒 36 l.
    ♥️🍀
  • Helenka22 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady A. wrote:
    Helenko tak teraz zauważyłam w stopce poprawę parametrów nasienia, szczególnie ruchu. Co robiliście, że tak się poprawiły?

Luźne gatki- więcej tez chodzenia w dresach, a nie ciasnych spodniach, olej z czarnuszki, kilka razy w tygodniu sok z pomidorów. No i suplementacja - ubichinol, b- complex i dodatakowo folian 2 razy w tygodniu ( w tym co mamy Bcomplex jest,ale mogloby byc wiecej), selen, cynk, omega 3, wit d3 +k2, kwercytyna, maślan sodu, acerola, probiotyki, magnez i przez 3 miesiace dodstkowo bral Navitin, ale tam nie ma duzych dawek tych witamin, więc to tylko taki dodatek.
    Dodatkowo razem starsmy się unikac słodyczy, fastfoodow, ale co jakis czas cos tam się zje.

Lady A. lubi tę wiadomość

Starania od 06.25
    28🤵‍♀️
    29🤵‍♂️
    HBA 47 % ❗️
    Fragmentacja DNA 15%
    Liczba plemników 27,26 ➡️ 6.3 🔻
    Morfologia 0% ➡️1%
    Ruch postępowy szybki (typ a) 2.43% ➡️ 29% ✅️
    Ruch postępowy (a+b) 22.22% ➡️ 45% ✅️
    Ruch całkowity 37.85 ➡️ 64% ✅️
  • Insulinka Autorytet

Wysłany: 22 lutego, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak odchodząc od tematu stosuje któraś z Was ashwagandhe? Ostatnio zaczęłam stosować, oczywiście po owulacji przerwę stosowanie ale jakaś taka odprężona się stałam i trochę lepiej śpię, mniej jest tych nocy w których budzę się o 2-3. I się zastanawiam czy to placebo czy jednak tak szybko działa 🤔🧠

4cs
  • Martpopo Nowa

Wysłany: 22 lutego, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkupię menopur . Proszę o info na mail : [email protected]

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ