Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciukaski za dzisiejsze wizyty i czekamy na betę Pati ❤️
Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Dropsik wrote:U mnie dobrze, maluch ma 2.6 cm 🥰
pięknie! -
227,5 wynik bety po 48 h 🥰
Dzięki za kciuki 😘
Dam znać po wizycie 🙂Karos31, Zaczarowan, damrade, sernik_z_rodzynkami, Izet, Olaura, MonReve96 lubią tę wiadomość
-
molisia wrote:https://zapodaj.net/plik-XlK7h6H1rh
Mój Jelly Belly na obecną chwilę wszystko ok , tętno 170 , kluska rośnie -
Dropsik wrote:U mnie dobrze, maluch ma 2.6 cm 🥰
-
Dropsik wrote:Czekamy na resztę wizyt 🤞
Pati, gdzie Twoja beta? O której masz wizytę?Dropsik, damrade lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Wizytę mam o 15 ale nie będę chciała usg bo wiem że za szybko I nic nie zobaczę, liczę na konsultacje wyników , ewentualny dalszy plan działania przy mutacjach i l4 🙂
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny! Dobrego dnia ❤️ dzisiaj dzień wizyt niektórych z nas 🌞 Mojego gina mam o 15, dam wam znać jak Kropek rośnie..
Mam dziwne przeczucie, że to dziewczynka 😂 ogólnie to moim skrytym marzeniem był zawsze chłopiec, ale wiadomo.. najważniejsze żeby zdrowe było i tego się trzymajmy ❤️🤰🏼jak z waszym przeczuciem?
@Pati jak twoja beta? Wiesz już coś?
Ja też mam przeczucie na dziewczynkę. Poprzednią ciążę od początku mówiłam, że będzie chłopak, wszyscy się w głowę pukali, ale okazało się, że miałam rację 😁Zaczarowan, damrade lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży wiedziałam, że będzie chłopak. Czułam całą sobą, od pierwszego testu mnie prześladowała ta myśl. A teraz pierwsze myśli zaczynają się pojawiać, że może dziewczynka, ale to nie wiem na ile to moje chcenie, a na ile przeczucie. To jest bardzo subtelne w przeciwieństwie do synka.
-
Jestem już w domku Moje maleństwo ma 1,2 cm i termin szacowany na 22.10 ^^ zapisałam się już na prenatalne i jutro lecę na szereg podstawowych badań.
Ine wspominałaś o badaniu NIFTY, Z tego co rozmawiałam z lekarzem, to warto go zrobić. Kosztuje 2 klocki chyba.. masakra! Ale to kropla w morzu przy tych staraniach o dziecko. My zadecydowaliśmy, że podejmę się temu badaniu, pewnie będę spokojniejsza. Jak u ciebie z decyzją?Dropsik, Pati2804, damrade, sernik_z_rodzynkami, Izet, Karos31, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Jestem już w domku Moje maleństwo ma 1,2 cm i termin szacowany na 22.10 ^^ zapisałam się już na prenatalne i jutro lecę na szereg podstawowych badań.
Ine wspominałaś o badaniu NIFTY, Z tego co rozmawiałam z lekarzem, to warto go zrobić. Kosztuje 2 klocki chyba.. masakra! Ale to kropla w morzu przy tych staraniach o dziecko. My zadecydowaliśmy, że podejmę się temu badaniu, pewnie będę spokojniejsza. Jak u ciebie z decyzją?
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Super gratulacje i zdrowia! 😘
Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Zaczarowan wrote:Jestem już w domku Moje maleństwo ma 1,2 cm i termin szacowany na 22.10 ^^ zapisałam się już na prenatalne i jutro lecę na szereg podstawowych badań.
Ine wspominałaś o badaniu NIFTY, Z tego co rozmawiałam z lekarzem, to warto go zrobić. Kosztuje 2 klocki chyba.. masakra! Ale to kropla w morzu przy tych staraniach o dziecko. My zadecydowaliśmy, że podejmę się temu badaniu, pewnie będę spokojniejsza. Jak u ciebie z decyzją?
Wiem że przy bliźniaczych ciążach jest mniej wartościowy bo ocenia % całej ciąży a nie pojedynczego dzidziusia - dodaję to informacyjnie dla naszych double ciężarówek ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 16:53
Zaczarowan, Izet lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Ja już po wizycie 😘 lekarka po wynikach stwierdziła że przepisze mi duphaston, acard i przy skurczach brzucha mogę brac no spe ale bede brać tylko w kryzysowych sytuacjach ta no spe bo różne opinie słyszałam 🤔
Także jakoś zabezpieczona jestem bardziej niż ostatnio i może czuje się bezpieczniej 🙂 mam zwolnienie do 12.03 czyli do dnia wizyty u mojego lekarza także cieszę się ze nie będę musiała w pracy dźwigać I pracować po 12h.. lekarka mówiła nawet że przy takiej pracy to nie powinnam pracować w ciąży i ja się z nią zgadzam 😊 I dostałam opiernicz ze nie czekałam po poronieniu pół roku tylko w 3 miesiącu po poronieniu zaszłam w ciążę.. jak się pytałam dlaczego to mówiła że powinno wszystko tam w środku dojść do siebie .. ale jakoś tego nie kumam bo poprzedni lekarz ten do którego idę 12.03 mówił że wszystko jest okej jak byłam na wizycie i że jak zajde w ciążę teraz to nic się nie stanie 🤷♀️🤯
Boję się bardzo tej ciąży, cały czas mam z tyłu głowy to co wydarzyło się w listopadzie ale staram się myśleć pozytywnie .
Buziaki dla Was 😘sernik_z_rodzynkami, damrade, Zaczarowan, Dropsik, Izet lubią tę wiadomość
-
Też się zastanawiałam nad NIFTY. Lekarz mi doradził, żeby najpierw zrobić PAPPa z USG, a jeśli wyjdzie pośredni wynik, to wtedy zrobić NIFTYdamrade, Zaczarowan lubią tę wiadomość