Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Teczova - ale Ci zazdroszcze jejuuu! Kocham gory, kocham Zakopane, tam sie zareczylismy Ile ja bym dala, zeby wypic grzanca i popatrzec na góry... Jak szwy zdjete, to kiedy dzialacie?
Zrobie testy, ale nie bede sie nimi przejmowala, wyjazd bedzie taki jak mial byc, czyli dobre jedzonko, piernikowe piwo, metaxa i
Niesłychane, my też zareczylismy się w Zakopanem było cudownie!AnitaK lubi tę wiadomość
-
Kluffka wrote:Anita, u Was był tylko jeden raz seks przed owu? To niezły strzelec Ci się stracił, hihi
-
Nikodemka wrote:Niezapominajko - w ktorym roku? Moze i my wtedy...
AnitaK, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ktory to cykl starań u Ciebie?
Poradzcie przy cyklach 31 dni kiedy robić test? Nie chce za wczesnie wiec chyba dzielnie czekam na dzien po spodziewanym termonie okresu no ale czuje sie tak że mam sporą nadzieje- dokladnie tak jak w poprzedniej ciazy czyli w moim wypadku masalryczniehttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
W poprzedniej ciazy robilam chyba dzień przed spodziewana miesiaczka i test wyszedł negatywny. Dopiero chyba tak ze 2 dni pozniej wyszedł cień no i ciąża była tylko młodsza co tez wychodzilo na usg.
Dlatego teraz mam postanowienie byc cierpliwaAni0nka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
nick nieaktualnyU mnie powoli temperatura rośnie. Bolu podbrzusza już nie ma. Testuje we wtorek. Chyba że rzeczywiście owulacja była tak jak pokazuje ovufriend to test Powinnam zrobić w sobotę.. Będzie widać.
Dziś przyjeżdża mój facet.. Cały weekend dla Nas a spędzimy go w łóżku oglądając filmyWik89 lubi tę wiadomość
-
Jak powinna wyglądać szyjka po owulacji ? Ja jestem 4/5 dpo a ona dalej jest dość wysoko (sięgam palcem ale ledwo a mam długie paluchu xD ) średnio otwarta i średnio twarda ... a czytałam ze robi się zamknięta i twarda i chyba nisko ... w czwartek byłam u gin i powiedziała zd jest już niby po owulacji ..
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
nick nieaktualnybaksia wrote:Jak powinna wyglądać szyjka po owulacji ? Ja jestem 4/5 dpo a ona dalej jest dość wysoko (sięgam palcem ale ledwo a mam długie paluchu xD ) średnio otwarta i średnio twarda ... a czytałam ze robi się zamknięta i twarda i chyba nisko ... w czwartek byłam u gin i powiedziała zd jest już niby po owulacji ..
-
Niezapominajka - u nas wrzesien 2015, a Slub 2 lata pozniej w sierpniu U nas byla podobna sytuacja. Wszedzie nosil ze soba pierscionek i czekal az bedzie „ladne miejsce”. Najpierw mialo byc na Nosalu, ale jak wchodzilismy w trakcie rozpetala sie burza i na szczycie od razu kazali nam schodzic, pozniej w Niedzicy na zamku siedzielismy w takim okienku z pieknym widokiem, on juz siegal do plecaka, ja juz wiedzialam co sie swieci... i nagle wparowal tlum chinskich turystow i nas stamtad przepedzil Byly jeszcze co najmniej dwie takie sytuacje (np po wejsciu na Kasprowy ja dostalam migreny :d), wiec w koncu oswiadczyl sie ostatniego dnia na Gubałôwce
Wik89, tęczova, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość