Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena.92 wrote:Boże dziewczyny nie wiem po co robię te testy tydzień przed @... Oczywiście czego innego mogłam się spodziewać niż bieli. Muszę 2 dni przed @ odstawić dupka jak nie wyjdą II, ale co jeśli wyszły by dopiero 2 dni po terminie spodziewanej @? A bez dupka to nie wiadomo czy się utrzyma
Dlatego mi lekarz kazał robić bete w dniu spodziewanej miesiączki o ile noe przyszła i jak negatyw to odstawic -
Generalnie to wmowilam sobie, że w tym cyklu się udało. Najpierw bolał mnie ze 2 dni jajnik, ale wcześniej byla na nim torbiel więc to mogło by też teraz powodem. A nagle siedząc sobie spokojnie poczułam takie kilku sekundowe klocie w dole macicy i stwierdziłam że zarodek się wgryza. Jeśli to było by naprawdę to, to byłabym ewenementem znając dokładna godzinę zagnieżdżenie i czytając głupoty w necie stwierdziłam że od klocia minęło 48 godzin więc strzelę sobie test
Nera86, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Melduję się po dłuższej nieobecności
U mnie dziś meeega pozytywne owulaki i cholerny ból jajnika połączony z takim uczuciem ciepła. Dziś już było, jeszcze jutro rano i wieczorem oraz pojutrze
Nona, cały czas trzymam za Ciebie kciuki!przedszkolanka:), Nera86 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko - trzymam kciuki i zazdroszcze! U mnie 13dc , a owulaki biale. Mimo to dzialamy z czystej przyjemnosci. Cieszy mnie to, se frajda z seksu wrocila, ale martwi gdzie ta owulacja...
-
Nikodemko, u mnie owulaki przez kilka dni stały w miejscu, bladziutka kreseczka była. Wczoraj troszkę ciemniejsza, a dziś tu już ciemna krecha Także masz jeszcze czas! Kibicuję Ci i życzę owocnego wyjazduCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u