X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wargi sromowe w ciazy
Odpowiedz

Wargi sromowe w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ciemniejsze w okresie dni płodnych :P więc nigdy o tym nie słyszałam.
    Nie doszukuj się na siłę objawów bo zaczniesz sobie wkręcać i psychika zrobi swoje :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U każdej kobiety w ciąży czy też nie kolor warg sromowych się różni więc nie ma na to reguły ;)
    Ja będąc w ciąży nie zwracałem uwagi na kolor warg więc nie pomogę

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ