Warszawskie kliniki - dość pilna prośba o opinie
-
Cześć,
jakie kliniki w Warszawie polecacie? Poza jakością, istotna jest też dla mnie cena.
Jestem po mezoterapii jajników w Invicta i w następnym cyklu chciałabym zrobić stymulację i zamrozić komórki jajowe. Mam endometriozę i niskie AMH (przedwczesne wygasanie funkcji jajników). Za procedurę muszę zapłacić z własnej kieszeni i ze względu na wyniki być może będę potrzebować ich kilka, więc szukam dobrego miejsca, które będzie jednak trochę tańsze od Invicty.
Byłam w Invimedzie w Gdyni i poczułam się mocno zniechęcona, mam wrażenie, że mają dużo mniejszą wiedzę niż Pałaszewski w Invicta, ale może w Warszawie jest lepiej? Jakie macie doświadczenia? Też z miejscami takimi jak Gameta czy Bocian? W Novum na stronie nie ma cen.
Dzięki wielkie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia, 18:29
-
Novum zazwyczaj jest najdroższe w całej stawce 😅 ale oczywiście możesz napisać maila i poprosić ich o wycenę. Lekarze są różni, ale z tego co widzę na różnych grupach to jakość jest raczej też lepsza niż średnio. Z innymi klinikami nie miałam styczności. Trzymam kciuki!Starania od 04.2025
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto, cechy adenomiozy
🤷🏻♂️36 lat
OAT
Fragmentacja 26%
07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran, Mensinorm)
ICSI+MACS+Embrioskop
3 MII
23.07.26 ET 4BB beta 0 ❌
+ 2x bl2 ❄️ -